Άντη Μήτρης: Με τον Γιώργο Κυρίτση για την Κω της ανάπτυξης

9
13960

ΜΗΤΡΗΣ ΑΝΤΗ :“ Με τον Γιώργο Κυρίτση για την Κω της ανάπτυξης.»

 

Δραστηριοποιείται στον τομέα του θαλάσσιου τουρισμού με ιδιαίτερη επιτυχία και αγάπησε την Κω από την πρώτη στιγμή που ήρθε.

 

«Όταν ήρθα στην Κω πριν 23 χρόνια, δεν χρειάστηκε παρά λίγος χρόνος για να αντιληφθώ πόσο αξίζει το νησί μας και οι άνθρωποι του.

Ο θαλάσσιος τουρισμός είναι ένας τομέας που μπορεί και έχουμε πολλές δυνατότητες να πάμε ακόμα πιο ψηλά.

 

Δέχτηκα αμέσως την πρόταση του Γιώργου Κυρίτση να συμμετέχω στις εκλογές μαζί του γιατί πιστεύω ότι είναι ένας άνθρωπος που έχει σχέδιο και όραμα για την Κω της ανάπτυξης.»

 

ΜΗΤΡΗ ΑΝΤΗ ΜΑΖΙ, ΜΑΖΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν παει αλο αυτη η κατασταση.Πηγαινε για δημαρχος στο νησι σου

  2. Ο ένας δεν έκρυψε ποτέ τι χαρακτήρας είναι. Ξέρετε και ποια είναι η βαθειά αλήθεια; Αυτό ακριβώς είναι.

    Ο άλλος θα σας χτυπήσει την πλάτη, θα σας πει σε όλα ναι και τίποτα δεν θα κάνει.

    Οι πρακτικές κάποιων εντοπίζονται μόνο στο παρασκήνιο. Έχουν μάθει πολύ καλά να τονώνουν το φαίνεσθαι και να κρύβουν τόσο καλά το είναι.

    Θα προτιμούσα να υπήρχε ένας τρίτος; Ναι, προφανώς!

    Όμως, με τις επιλογές μου θα προτιμήσω έναν αυθεντικό άνθρωπο, που η αλαζονεία του του έχει κοστίσει πάρα πολλά, παρά κάποιους «δημοκράτες» που με τις πρακτικές τους έχουν καταλύσει κάθε έννοια της δημοκρατίας.

    Οποίος δεν γνωρίζει παρακαλώ ας ρωτήσει και μετά σε δημοκρατία ζούμε ας πάρει ελεύθερα την απόφαση του.

    • Καλα θα τα ελεγες εαν δεν εγραφες οτι θα προτιμουσες εναν αυθεντικο.Οταν εννοεις αυθεντικο,ονομασε το γιατι; για να μην ονομασω εγω την αυθεντικοτητα αυτου του ανθρωπου,που εσυ υπονοεις οτι θα προτιμουσες.Ο νυν τουλαχιστον ειναι ανθρωπος με σεβασμο προς ολους τους πολιτες.Οχι ομως να χαιρεταμε αυτους που ειναι μαζι μας και τους αλους οχι.Δυσκολο πραγμα αγαπητε μου η αυθεντικοτητα.Να σου πω και κατι.Δημαρχος θα εκλεγει ο ποιο αγαπητος στους πολιτες,και τα εργα και τα υπολοιπα δεν τα υπολογιζουν και τοσο.Αυτη την φορα μετραει το ποιος ειναι σεβαστος.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ