Διονυσία Διακογιάννη: «Με τον Γιώργο Κυρίτση τώρα, για το μέλλον»

18
12067

ΔΙΟΝΥΣΙΑ ΔΙΑΚΟΓΙΑΝΝΗ : «Με τον Γιώργο Κυρίτση τώρα, για το μέλλον.«

 

Νέα επιστήμονας, Δικηγόρος με άριστες σπουδές, ασκούμενη σήμερα, με αγάπη για την Κέφαλο και το νησί μας, με αγωνίες όπως όλα τα παιδιά της γενιάς της, θέλει να συμμετέχει ενεργά στη διαμόρφωση του μέλλοντος της Κω και των νέων της.

 

«Έχουμε υποχρέωση ως νέοι να συμμετέχουμε και να συναποφασίζουμε για το μέλλον μας.

Εμείς οι ίδιοι με τις συμβουλές των παλαιότερων πρέπει να διαμορφώσουμε εκείνες τις συνθήκες που θα δώσουν σε κάθε νέα και νέο της Κω να αναπτύξει τις ικανότητες και να αξιοποιήσει τις δυνατότητες που η σύγχρονη εποχή μας δίνει, αλλά και το νησί μας, μας παρέχει απλόχερα.

 

Το μέλλον είναι τώρα και γι’ αυτό δέχτηκα την πρόσκληση του Γιώργου Κυρίτση να συμμετέχω σε αυτόν τον αγώνα που θα κρίνει την επόμενη δεκαετία της Κω.»

 

ΔΙΟΝΥΣΙΑ  ΔΙΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, ΜΑΖΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜ

18 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΝΕΟΣ ΑΛΛΑ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΣΑΝ ΣΩΣΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΕΛΠΙΔΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

    • ΝΙΚΗΤΑΡΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

      ΔΗΜΑΡΧΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΠΡΩΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΚΥΡΙΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

  2. Ρε θεοδοση τι σφαλιαρα ηταν αυτη? καταλαβες τι στραπατσο θα φαμε στην κεφαλο? κανε κατι!!!!!!!! κατεβασε κανεναν της προκοπης ..ελεος……θα μας πνικουν τα κυριτσακια…ξυπνα πριν να ειναι αργα!!!!!!!!!!!!!!!

  3. Φιλενάδα ξέχασε εμενα και τους υπολοιπους.Με τον Νικηταρά κατεβαίνουν όλα τα καλά παιδια.

  4. Ο Νικηταράς , θα έχει κάποιον που θα εμπνέει εμπιστοσύνη και προπάντων σοβαρότητα !!!
    Έστω κάποια ελπίδα ;;;;
    Όχι πως οι άλλοι είναι στο σωστό δρόμο… Ήδη ο……….. εκφοβίζει πως αν βγουν θα ………… τους κεφαλιανούς! Καλή μας τύχη λοιπόν !!!

  5. ……..όπως ο Κ….. !!!!
    Δυστυχώς χρησιμοποιούνται άνθρωποι για συμφέροντα άλλων !!!!!!
    Άλλοι κρύβονται πίσω απ όλα αυτά για να εξυπηρετήσουν τους σκοπούς τους!
    Καληνύχτα κεφαλος !

  6. Διονυσια μου αφού δούλεβης στην Αθήνα πως θα βοηθησης το χωριό σου άρε αξηρηστε έκανες πάλι την εξυπνάδα σου ΠΑΣΟΚ πρόλαβες και πήρες τους ψήφους αλλά την άλλη φορά θα φας μαύρο

  7. Κρίμα σου κοπέλα μου, στο ξεκίνημα της καριέρας σου πλέκεις με….. Κακώς που σε άφησαν να σε φάνε λάχανο. Θα το καταλάβεις αυτό που σου λέω ελπίζω πριν να είναι αργά.

  8. μονο κεφαλιανος δεν εισαι. Οταν ανοιξει η καλπη θα τριβεις τα ματια σου..
    Και αν την ξερεις δεν υπαρχει καλυτερη κοπελα…ποια ειναι τα καλα παιδια του Νικηταρα στην Κεφαλο? Πες ενα…….
    Πανικος σας επιασε και δικαιολογημενα

  9. Κανονικά όλοι οι Κεφαλιανοί θα έπρεπε να απέχουμε από τις εκλογές και ο Θεός ο ίδιος να κατέβει υποψήφιος … έτσι και αλλιώς ξεγραμένους από το χάρτη μας έχουν . Τουλάχιστον πολλοί που γνωρίζω αυτό θα πράξουν.

    • Η Κέφαλος όποιος και να βγει,θα οδηγηθεί σε στασιμότητα και μαρασμό.Η ανυπαρξία σχεδίου πόλεως πάνω από 50 χρόνια αποτελεί φρένο για την ανάπτυξή της.Με την επερχόμενη κατάργηση της εκτός σχεδίου δόμησης, κανένας κεφαλιανός δεν θα μπορεί να φτειάξει ένα σπίτι για το παιδί του.Σε περιοχές όπου υπήρξε σχέδιο πόλεως[Ζηπάρι -Μαστιχάρι] η ανάπτυξη ήταν ραγδαία,ενώ η Κέφαλος το μεγαλύτερο χωριό της Κω έμεινε στάσιμο και πασχίζει με λάθος τρόπο [σεισμόπληκτα,αυθαίρετα] να ικανοποιήσει τις στεγαστικές ανάγκες των κατοίκων της.Κανένας κεφαλιανός να μην προσέλθει στις κάλπες και οι δύο βασικοί υποψήφιοι δεν έκαναν τίποτα για την επίλυση του τόσο σοβαρού προβλήματος.

    • Έχει διαφορά φίλε μου ,καποιος που δεν έκανε πολλά από κάποιον που δεν έκανε τίποτα.Ούτε καν πάτησε στο χωριό μας,εκτός από κάποια πανηγύρια.

  10. το μελλον και το μελλον του τοπου βαρεθηκα , δεν καταλαβαινει ο ‘λαος’ οτι για το μελλον της τσεπης τους ασχολουνται με τα κοινα ? αν ηταν αμισθι ποιος νομιζετε θα ασχολιοταν?

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ