Με τον Θεοδόση Νικηταρά και η Βασιλεία Παγώνη

10
12018

με τον Θεοδόση Νικηταρά και η Βασιλεία Παγώνη

 

Την Βασιλεία Παγώνη, ελεύθερη επαγγελματία από την Καρδάμαινα, με γνώση για τα σημαντικά ζητήματα του τόπου, η οποία επιθυμεί να υποστηρίξει ενεργά κάθε προσπάθεια για την προώθηση και επίλυση τους, υποδέχθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς στο ψηφοδέλτιο της «Ισχυρή Κως».

 

Η Βάνα Παγώνη, αποδέχτηκε την πρόταση του Θεοδόση Νικηταρά να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο της «Ισχυρή Κως» δηλώνοντας, «…αυτά τα χρόνια βλέπω ότι γίνεται μεγάλη προσπάθεια στο νησί μας να αντιμετωπίσουμε διάφορα προβλήματα, της καθημερινότητας και μεγαλύτερα. Παρακολουθώ τις πρωτοβουλίες του Δημάρχου Θεοδόση Νικηταρά και τους στόχους που βάζει για το νησί μας αλλά και την Καρδάμαινα. Αυτή την προσπάθεια επιθυμώ να στηρίξω και εγώ για αυτό και αποφάσισα να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο της «Ισχυρή Κως». Όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα και να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα του τόπου μας».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. το ίδιο κάνουν όλοι οι υποψήφιοι.Πηγαινουν με τον δήμαρχο που είναι αγαπητος σε όλο το νησί.Η νίκη είναι δικη μας.Κυριος νικηταρας δημαρχος.

  2. Υποψήφιοι με κύρος.Και οχι να βρίζουν τους πολίτες ηλιθιους.Να τημωρησουν οι συγχωριανοι μου, αυτους που αποκάλεσαν τους κωους ηλιθιους.Ε που ήτανε η μαριγω της πολιτικής.Κυρια παγωνη καλη δυναμη.

  3. Δηλαδή, οι μόνοι στο νησί που δεν είναι υποψήφιοι ειμαι εγώ και η μάνα μου!!! Θα κατέβω λοιπόν εγω με το Κυρίτση και η μάνα μου με το θεοδόση για να τα μοιράσουμε…. έτσι κι αλλιώς αυτό έχει γίνει σε όλες τις οικογένειες αυτή τη στιγμή στο νησί! Υποψήφιοι και στις δύο παρατάξεις απ’ όλες τις οικογένειες… βρε τι ανωμαλία ειναι αυτή!!!!

  4. το ΚΚ στο logo της παράταξης ειναι βγαλμένο μετά απο πολύ σκεψη, όπως με ενημέρωσαν οι imagemakers της παράταξης…βγαίνει απο το ΚουΚουρούκου!!

  5. Σας προσκαλούμε όλους στην εμποροπανήγυρη που θα διεξαχθεί φέτος στις 08 Οκτώβρη στα σχολεία του νησιού μας!!! Εμπορεύματα και πραμάτιες από τα πέρατα της γης!! Επίσης θα υπάρχουν πολλά οικόσιτα ζώα για να δούμε και να θαυμάσουμε όλοι μας!!! Θα είναι εκεί και οι δύο μεγάλοι κτηνοτρόφοι του νησιού για να κολαντριζουν τα άβουλα ζωντανά τους!!!

  6. σας προσκαλούμε όλους στην εμποροπανήγυρη που θα διεξαχθεί φέτος 8 Οκτωβρίου στα σχολεία του νησιού μας! θα υπάρχουν εμπορεύματα και πραγματείες από τα πέρατα της γης!! Επίσης, θα εκτίθονται και πάρα πολλά οικόσιτα ζώα από τους δυο μεγάλους κτηνοτρόφους του νησιού!! Ελάτε όλοι τα θαυμάσετε από κοντά!!! τα περισσότερα από αυτά τα ζωάκια θα χασκογελουνε γελάνε σαν τους χάνους!!!

  7. ΤΗΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΠΟΥ …. ΕΙΝΑΙ ΠΕΤΑΜΕΝΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ; ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΕΙΝΑΙ…..

    • Pesta xrisostome!
      To reuma apo pou tha to pernane?
      Kontepse na mpleksoun k tin Doxa.
      Me magkia emeis aurio tha skapsoume ton dromo!!!
      Hehehehe
      Piso exe i axlada tin oura.
      mpas k o kopsimios sas tin ekopse me tropo gia na min exei mperdemata.
      Gia psaxtite.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ