Με τον Θεοδόση Νικηταρά και ο Χαράλαμπος Χανδακάρος

18
11976

με τον Θεοδόση Νικηταρά και ο Χαράλαμπος Χανδακάρος  

 

Την στήριξη του στον Δήμαρχο Θεοδόση Νικηταρά και την συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο της «Ισχυρή Κως», επιβεβαίωσε ο Χαράλαμπος Χανδακάρος, γνώστης του τουρισμού, ο οποίος έδωσε το δικό του στίγμα στην προσπάθεια επίλυσης των προβλημάτων της Δημοτικής Ενότητας Ηρακλειδών.

 

Ο Χαράλαμπος Χανδακάρος, δήλωσε χαρακτηριστικά «…πριν τέσσερα χρόνια ξεκινήσαμε μια μεγάλη προσπάθεια, να εκφραστεί μέσω του Δήμου η ενότητα της κοινωνίας μας. Αυτά τα χρόνια πετύχαμε σημαντικά πράγματα. Μπορεί να μην λύθηκαν όλα τα προβλήματα, κάτι που δεν θα μπορούσε να γίνει άλλωστε, αλλά καταφέραμε να δώσουμε λύσεις σε πολλά.

Βελτιώθηκε η εικόνα του νησιού μας, κάτι που έχει ανάγκη ο τουρισμός και αντιμετωπίσαμε σοβαρά ζητήματα, όπως το νερό στο τρίγωνο. Έχουμε φέρει σε ισορροπία την υδροδότηση, υλοποιούμε μεγάλα έργα όπως τη νέα δεξαμενή στην Καρδάμαινα, σχεδιάζουμε πολύ μεγαλύτερα, όπως το φράγμα στο «Μία» ποταμό και πολλά άλλα.

Στηρίζω τον Θεοδόση Νικηταρά γιατί ενώνει τους ανθρώπους και είναι εργατικός. Φέρνει αποτελέσματα στο νησί μας. Αποτελεί εγγύηση για την συνέχεια. Όλοι μαζί πιστεύω θα καταφέρουμε πολλά».

18 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Θέλω ρε κοψιμιοι και ανύπαρκτοι, μετά τις χαμένες για σαςεκλογές να κανετε ένα πραγματικό απολογισμό. Και όταν λέω πραγματικό ξέρεις τι εννοώ,ε; Όλες οι δαπάνες. Και από πάνω αλλα περισσότερο οι από κάτω.

    • βρε βρομωΨΙΤ γιατι δεν λες οταν τις χασετε που αυτο θα γινει τι θα χεις μετα να πεις!!!! Μετα θα εχουμε παλι στις καμερες την Μαρθα Βουρτση!χαχαχαχαχαχα

    • ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΟΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΟΥΚΕ ΠΟΥ ΦΟΡΑΣ,Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΘΕΟΔΟΣΗ.Ε ΜΠΑ ΝΑ ΚΤΥΠΑΣ ΤΗΝ ΤΣΕΛΑ ΣΟΥ,ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΟΙ ΣΟΥ,ΚΑΙ ΟΣΕΣ @@@@ΚΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ.

  2. ΝΙΚΗΤΑΡΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

    ΠΡΩΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
    ΚΥΡΙΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΕΤΕ ΚΟΨΙΜΙΑ ΚΥΡΙΤΣΑΚΙΑ.

  3. Ο κυριτσης εχει μια τετοια υποψηφιοτητα;;Ποιος σοβαρος ανθρωπος θα τον ακολουθηδει;;ΚΑΝΕΙΣ.

  4. Ποιοι απειλούν τον κόσμο; Τέτοια ηθική και χαρακτηρα εχετε; Κατα τα άλλα ο κακος είναι ο Κυρίτσης; Εσεις ειστε πολυ χειροτεροι και πολυ πιο κακοι!

  5. πρόσφερε τόσα πολλά που είναι λάθος να μην συνεχίσει. κρίμα στο όμορφο αυτό τόπο τόση απαξίωση.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ