Με τον Θεοδόση Νικηταρά και ο Γιώργος Αγρέλλης

26
12628

με τον Θεοδόση Νικηταρά και ο Γιώργος Αγρέλλης

 

Έναν ακόμη συμπολίτη μας, τον Γιώργο Αγρέλλη, ο οποίος ενδιαφέρεται για τα κοινά του νησιού μας, υποδέχτηκε σήμερα ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς στην παράταξη της «Ισχυρή Κως».

 

Ο Γιώργος Αγρέλλης, δήλωσε χαρακτηριστικά, «…αποφάσισα να ανταποκριθώ στην πρόσκληση του Θεοδόση Νικηταρά, γιατί έχει αποδείξει ότι ενδιαφέρεται για τους ανθρώπους και το νησί μας.

Με τον Θεοδόση γνωριζόμαστε πολλά χρόνια, γνωρίζω τις αγωνίες του για να πάνε καλύτερα τα πράγματα για τους συμπατριώτες μας, να ενισχυθούν οι υποδομές του νησιού μας και να λύσουμε τα σοβαρά προβλήματα.

Για αυτό αποδέχτηκα την πρόσκληση του να συμμετάσχω στην παράταξη της «Ισχυρή Κως». Είμαι βέβαιος ότι όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

26 ΣΧΟΛΙΑ

    • ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΙΩΣΕΙ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ.ΠΗΡΕ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ.

    • ΠΑΝΙΨΗΛΕ ΤΩΝ ΧΑΛΟΥΒΑΖΙΩΝ Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

      ΔΗΜΑΡΧΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΕΣΥ ΤΣΙΛΟΕΙΔΕΣ ΧΙΠΑΡΙΟ ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΣΤΑ ΦΕΙΣ ΜΠΟΥΚΙΑ.ΧΑΡΑΜΙΑ ΟΤΙ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΝΗΣΙ @ΚΟΥ@ΗΚΟΕΙΔΕΣ ΠΡΟΜΑΖΕΜΑ.

      • Θαυμάστε τους!Ψηφιστε τους!
        Η χυδαιότητα,η ανηθικότητα,ο εκβιασμός έγιναν νοοτροπία τους…..

    • Ενα ονομα οταν ακουσω από τον στο χωριο μου,οτι κατεβαινει με νικηταρα,ολα θα τελειωσουν εδω στην κεφαλο.Αειμνηστε ψυθηρισε του στο αυτι απο εκει ψιλα που εισαι

      • Όποιος και να βγει η Κέφαλος χωρίς σχέδιο πόλεως ήταν και χωρίς σχέδιο πόλεως θα μείνει.Το σχέδιο πόλεως είναι το απαραίτητο εργαλείο για την ανάπτυξη,προβλέπω ότι μετά και την κατάργηση της εκτός σχεδίου δόμησης,η Κέφαλος θα οδηγηθεί σε στασιμότητα και μαρασμό.Ξυπνείστε Κεφαλιανοί πριν φτάσει ο κόμπος στο χτένι,πιέστε προς όλες τις κατευθύνσεις.Άλλωστε τα σεισμόπληκτα έχουν τελειώσει πριν από χρόνια.

      • Όντως ακούγεται ένα όνομα , πολύ αγαπητό στο χωριό ! Απ ότι ξέρω δεν είναι σίγουρο όμως ! Αν όμως δεχθεί, θα ανατρέψει τα δεδομένα !!!!

        • Θα του το ψυθυρισει απο εκει ψιλα ο αείμνηστος αγαπητός όχι κονο της κεφαλου,αλα και του νησιου

    • Απλά βλέπω τον νικηταρα και εχει παρει οτι καλύτερο στην παραταξη του.Ενω ο κυριτσης που υπερασπιζομουν,δεν έκανε μια σωστή μεταγραφή.Δεν μπορώ να λέω ψέματα.Ο νυν δήμαρχος θα είναι και πάλι αυτός που θα κερδίσει.

      • Μην γίνεσαι αστείος.Αλαξες επειδή είδες το έργο Νικηταρά;Ένταξη καταλαβαίνω οι ελιές είναι υπέροχο έργο ,τι άλλο σε εντυπωσίασε;Μήπως το πλοίο που πληρώσαμε και θα κάνουμε βόλτες;Άλλο;

        • οχι βρε μιραντα μου ειδα τι κανατε εσεις 5 χρονια κ συγκινηθηκα γι αυτο αλλαξα! χαχαχαχαχα

        • αν εσύ έχεις τυφλαμαρα και είδες μόνο τις ελιές άνιδεε καλύτερα χωρίς γνώσεις να μην εκφέρεις άποψη

        • Μιράντα είσαι ανίδεη και λες μπούρδες… Ψάξου λίγο πρώτα και μετά εξέφρασε τη γνώμη σου!!!

  1. Όταν δεν εκτιμάς αυτούς που σε βοήθησαν στις δύσκολες στιγμές και δεν ηταν και λιγες..Αλλά δεν φταει κανένας φταίνε από τα ψιλά πατώματα που δεν σου τραβάνε λίγο το αυτάκι..πριν δύο μήνες έτρεχες με υποψήφιους από το πασοκ και ζητούσες να τους στήριξουμε και τώρα τρέχεις στην αγκαλιά τον δικηγόρων και της ΝΔ.. Αλλά Γιωργάκη ρόδα είναι και γυρίζει…Μην το ξεχνάς…

  2. Ρε παιδιά είδατε τι έχει κατεβάσει κεφαλο η παρατάξh του Θεοδοση???για γέλια μόνο φανταστείτε έναν από αυτους πρόεδρο του χωριού θα τον πάρουν με τις πέτρες .!!!

    • ΠΡΩΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

      ΚΥΡΙΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΝΙΚΗΤΑΡΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΒΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΤΟ ΝΗΣΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

  3. Πρωην ένα άτομο σωστό δεν έβαλες κάτι ψ………έβαλες που βγάζουν σενάρια μόνες τους ενώ από αντρεςσ εβαλες κάτι ψεύτες σε πήραν χαμπάρι έλα . εν το μεταξυ υπάρχουν κάτι σύμβουλοι σου που τάζουν τάζουν αυτή τη στιγμή και όταν τους χρειαζόμασταν τότε που ήσουν δήμαρχος εσύ μας έγραφαν εκεί που ξέρουν

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ