Με τον Θεοδόση Νικηταρά και η Χρύσα Δρόσου

11
15919

με τον Θεοδόση Νικηταρά και η Χρύσα Δρόσου

 

Την Χρύσα Δρόσου, μητέρα τεσσάρων παιδιών, η οποία γνωρίζει πολύ καλά τις  ανάγκες της εκπαίδευσης στο νησί μας, για ασφαλείς και αξιοπρεπείς κτιριακές εγκαταστάσεις, υποδέχθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς στο ψηφοδέλτιο της «Ισχυρή Κως».

 

Η Χρύσα Δρόσου, αποδέχτηκε την πρόταση του Θεοδόση Νικηταρά να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο της «Ισχυρή Κως» δηλώνοντας, «…η αγάπη μου για το νησί μας και η αγωνία μου για την εξέλιξη της κοινωνίας μας, μου δίνουν το κίνητρο να συμμετάσχω στις δημοτικές εκλογές μέσα από το ψηφοδέλτιο της «Ισχυρή Κως».

Ο Θεοδόσης απέδειξε ως Δήμαρχος ότι ακούει και σέβεται τους συμπολίτες του, δουλεύει ακούραστα και έχει στόχους για τον τόπο μας.

Ενώνουμε δυνάμεις γιατί πρέπει να παραδώσουμε στις νέες γενιές καλύτερο το νησί μας. Για να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα των συμπολιτών μας, να βελτιώσουμε τις συνθήκες της εκπαίδευσης, να στηρίξουμε τις τοπικές επιχειρήσεις.

Όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Χρυσά ντροπή ….. να κράζεις αυτόν δημόσια και τώρα να είσαι υποψήφια.. αναρωτιέμαι λοιπόν και εγώ τώρα τι σου έταξε ; …….Και τι παραμύθι σου πούλησε ; ΝΤΡΟΠΗ ΛΙΓΟ

    • Σε τσουζει ???οχι που νομιζεις οτι εισαι καποια οσοι σε γνωριζουν καλα σε κανουν περα για σκεψου λιγο μηπως πρεπει να το ραψεις ??χαντακωσες και τον Μ…. Ντροπη εσυ που μονο χολη βγαζεις .Σωστη κινηση της Χρυσας!!!!!

  2. Αχαχαχαχαχαχαχα Αντιδήμαρχος …….!
    Αλλά ξέχασα αυτά δεν έχουν σχέση με τις εκλογές

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ