Γιάννης Λαδικός: Με τον Γιώργο Κυρίτση για το Πυλί, την κοινωνία των πολιτών και τον πολιτισμό

6
15023

ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΔΙΚΟΣ:“ Με τον Γιώργο Κυρίτση  για το Πυλί, την κοινωνία των πολιτών και τον πολιτισμό.»

 

Νέος άνθρωπος  που συμμετείχε  για πρώτη φορά στα κοινά του τόπου εκλεγμένος Κοινοτικός σύμβουλος  από το 2019  δίπλα στην Ιωάννα Ρούφα και τη δημοτική παράταξη «ΟΡΑΜΑ & ΔΡΑΣΗ» αποφάσισε να συμμετέχει και σε αυτές τις εκλογές ενώνοντας τις δυνάμεις του με τους συνυποψήφιους του στο Πυλί πάνω σε βάση αρχών και κοινών δεσμεύσεων για όλα αυτά που έχει ανάγκη το Πυλί.

 

«Συμμετείχα στις εκλογές με την ελπίδα να υπηρετήσω το αγαπημένο μου Πυλί από τη θέση του Κοινοτικού Συμβούλου. Μπορεί η επιλογή των συμπατριωτών μου να μην μας έδωσε την ευκαιρία να διοικήσουμε στο σύνολο του Δήμου ωστόσο ήμουν διατεθειμένος να συνεργαστώ και πίστευα ότι μέσα από το Κοινοτικό Συμβούλιο θα μπορούσα να προσφέρω στο χωριό μου ανεξάρτητα από το ποιος είναι δημοτική αρχή.

 

Διαψεύστηκα πανηγυρικά… Η δημοτική αρχή δεν έκανε τίποτα για το Πυλί.

Ωστόσο έχω μάθει να μην το βάζω κάτω και θα συνεχίσω να προσπαθώ αυτή τη φορά συνεργαζόμενος με μία ομάδα συμπατριωτών μου που πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά.

Η επιλογή μου να ενταχθώ ως συνεργαζόμενο μέλος στο ψηφοδέλτιο της δημοτικής παράταξη «Δύναμη Αλλαγής» με υποψήφιο Δήμαρχο τον  Γιώργο Κυρίτση δεν αποτελεί λευκή επιταγή αλλά συνοδεύεται από συγκεκριμένες δεσμεύσεις που αναλαμβάνει τόσο ο ίδιος όσο και οι Πυλιώτες συνυποψήφιοι μου μέλη της παράταξης.

α) άμεση πλήρης ανακατασκευή και ανακαίνιση του πολιτιστικού κέντρου Πυλίου ώστε να καταστεί εκ νέου το στολίδι του πολιτισμού της Δημοτικής Ενότητας Δικαίου, β) έμπρακτη υποστήριξη των δράσεων όλων των πολιτιστικών συλλόγων του χωριού, γ) αποκατάσταση και αξιοποίηση του παλιού λατομείου με τη δημιουργία χώρων αναψυχής και πολιτισμού, δ) στελέχωση των υπηρεσιών της Κοινότητας με αναλογικά κριτήρια, ε) διεκδίκηση των χρημάτων που αναλογούν στο Πυλί (άλλοι Δήμοι παίρνουν εκατομμύρια ευρώ και το Πυλί μερικά ψίχουλα) από το Ταμείο Αλληλεγγύης του Υπουργείου Μετανάστευσης, στ) διεκδίκηση-απαίτηση δημιουργίας Αστυνομικού Τμήματος.

 

Κλείνοντας οφείλω να επισημάνω πως σέβομαι απόλυτα τις αποφάσεις που έλαβε η παράταξη μου, θέτοντας τον εαυτό μου στην κρίση της Επικεφαλής και της ολομέλειας δηλώνοντας ότι θα συνεχίσω να πορεύομαι στη βάση των αρχών και των αξιών που μας εμφύσησε η Ιωάννα.»

 

ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΔΙΚΕ, ΜΑΖΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καταλαβαίνουμε και θυμόμαστε όλοι πόσο δίχασε και διχάζει την τοπική μας κοινωνία, τις οικογένειες και τις φιλίες, ο κ. Κυρίτσης, για να επιβιώνει πάντα εκείνος. Είναι πλέον ξαναζεσταμένο και μουχλιασμένο φαγητό. Απλά, πετάξτε τον μια και καλή στον πολιτικό `κάλαθο` της λήθης και της διαγραφής.

  2. Δεν τα έφτιαξες όταν βγήκες τρεις φορές δήμαρχος, θα τα φτιάξεις ολα τώρα στα πολιτικά γεράματά σου. Πλέον, παίρνεις σύνταξη από τα δημοτικά πράγματα και με περικοπές. Τάζεις μέχρι και τα εγκαίνια του «μετρό« από τα Λαϊκά έως την Καζέρμα. Επιπρόσθετα, δεν πρόκειται να μείνεις πια στα έδρανα της αντιπολίτευσης. Επιτέλους, τέλος!

  3. Τις προηγούμενες φορές που ήταν δήμαρχος δεν μπορούσε να συνεννοηθεί ούτε με τον εαυτό του. Τώρα, στα πολιτικά του γεράματα, θα λύσει ως δια μαγείας όλα τα ζητήματα. Η πολιτική του «μπογιά« έχει ξεθωριάσει προ πολλού. Ηλία, βγες μπροστά έστω και τώρα…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ