Η εκδήλωση νεολαίας της «Ισχυρή Κω» στο Ammos | Θ. Νικηταράς: Μετά τα έργα στον αθλητισμό και το μεταπτυχιακό, το κολυμβητήριο

74
29089
Συνεργάτης aegeanews.

Με πρωταγωνιστές τους νέους και τις νέες του νησιού μας, πραγματοποιήθηκε απόψε η εκδήλωση νεολαίας της «Ισχυρή Κως», στο Ammos Beach Bar,  με προσκεκλημένο τον  DJ Los Fida (88 Butterfly), σε μια μοναδική μουσική βραδιά, σε ξεχωριστούς melodic techno ρυθμούς.
Στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν πλήθος συμπολιτών μας,  στελέχη της παράταξης της Ισχυρή Κως, όπως επίσης και παρά πολλοί υποστηρικτές και απλοί πολίτες.
Με την δύναμη της γνώσης, με την ελπίδα και την προοπτική που πρεσβεύουν οι νέοι,  μπορούν και πρέπει να γίνουν οι πρωταγωνιστές και την επόμενη πενταετία τόνισε ο δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς  ο οποίος επισήμανε πως για την Ισχυρή Κω, η νεολαία ήταν και είναι προτεραιότητα της, φέρνοντας παράδειγμα τα έργα στον αθλητισμό και το μεταπτυχιακό, με τη δέσμευση πως το κολυμβητήριο θα είναι η επόμενη στόχευση για τη νεολαία του νησιού.

 


74 ΣΧΟΛΙΑ

  1. έφυγε ο πρόεδρος του Ασφενδιού έχασες της εκλογές ο μοναδικός που σου δούλευε στον δήμο Κω
    ..

    • ανθρωπος που αλλαζει καυε 4ετια στη καλυτερη παραταξη και κομμα λατι δε παει καλα… αυτο να κατσεις να σκεφτείς…

    • Ας είχε μυαλό ο Μιχαλάκης.
      Καλό παιδί, αλλά αυτό μόνο δεν φθάνει.
      Δεν μπερδεύουμε τα του οίκου με τα τού Δήμου.
      Κυριακή κοντή γιορτή.

    • ΤΗΝ …….. ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗ.

    • Κατακαημενε γραφια.Η στεναχωρια θα σου μεινει στο τελος.

  2. Δήμαρχε σε λίγες μέρες τα σχολεία ανοίγουν … τα περισσότερα γνωρίζεις όπως και εμείς οι γονείς ότι κρύβουν πολλούς κινδύνους . Εύχομαι να τα έχετε διορθώσει κατά την θερινή περίοδο που ήταν κλειστά. Αν νοιάζεσαι όπως λες τόσο για τα νέα παιδιά. Αν όχι λυπάμαι αλλά από εμάς τους γονείς τις εκλογές τις έχασες …

    • Τρεις καί ο κούκος είσαστε μαζί με τον τέως.
      Είπαμε και πάλι…
      ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΟΝΤΗ ΓΙΟΡΤΗ.

  3. Ο Σεπτέμβρης θα καθορίσει το αποτέλεσμα των εκλογών. Με το άνοιγμα των » σχολείων «. Εκεί που φιλοξενούντε τα νέα παιδιά μας. Αλλιώς ψήφο δε θα δείτε . Θα φροντίσουμε εμείς οι γονείς να σας βγάλουμε στα κανάλια. Ανοχή τέλος. Θα και θα και θα

  4. Μπράβο στους νέους ανεξάρτητα από τι ψηφίζουν ,που σαμποτάραν την εκδήλωση και δεν έγιναν γλάστρες για μερικούς.Εξαλου είχαν τόσα να κάνουν και να διασκεδάσουν με τους φίλους παρά με τα ανθρωπάκια του δήμου.Τα έχουν φτιάξει όλα και το μόνο που τους έμεινε είναι να χωρίσουν και τι νεολαία σε στρατόπεδα μπάσκετ και επιβιώσουν.Οι δικοί μας και οι δικοί σας.Ε όχι κύριοι ,οι νέοι είναι πολύ πιο μπροστά από τι μεθόδους αυτές.

  5. Κυριακή κοντή γιορτή!!!! Έτσι λένε!!! Να σε δω τώρα που θα ανοίξουν τα σχολεία τι θα κάνετε!!! Έχετε ξεχάσει ότι υπάρχουν!!! Ετοιμαστείτε για ακόμα ένα Αζύλο!!! Δεν μας ενδιαφέρει όμως… αρκεί τα πρόβατα να έρθουν και να μας ψηφίσουν!!!

  6. Δείξε στην νεολαία και ποσά σκουπίδια έχει γύρο γύρο που αυτά είναι αυτονόητα να τα μαζεύει ο Δήμος και να σας λυπούν τα πάρτυ δήμαρχε ! Και δες με τα σχολεία ανοίγουν και είναι όλα χάλια

  7. Με την αυλή του 2ου Γυμνασίου τι γίνεται κύριε Δήμαρχε;
    Στον περσινό Αγιασμό μας είχατε υποσχεθεί ότι φέτος τον Σεπτέμβρη θα έχει ολοκληρωθεί το έργο….
    Θα θέλαμε οι υποσχέσεις σας να υλοποιούνται. Τα πάρτυ δεν μας ενδιαφέρουν.

  8. Ωραίο το πάρτυ του αποχαιρετισμού…αντε γιατι το διαλυσατε το νησι καλα σας ηταν «καλα περάσατε»…

    • αυτο που εγραψες το ειδα και σε καποιον αλλο σε στορυ στο φεις.. Σας δινουν οδηγιες τι να γραφετε?

  9. εγώ με αυτά που ακούω και βλέπω περιμένω τον Νικηταρά στο 60% από την πρώτη

  10. καλα κανεισ δεν πειρε ειδηση οτι ο ζαχαρως δεν ειναι εκει??? τι τρεχει??? κυριτση κοιμασεεεεεεεεεεεεεεεε νικηταρα μαυροοοοοοοοοο

    • Ακούγεται ότι δεν κατεβαίνει αν δεν κατέβει υπάρχει μεγάλη περίπτωση να βγει ο Κυρίτσης θυμηθείτε τι σας λέω πολλοί ψήφοι του είναι μοναδικοί δεν θα πάνε να ψηφίσουν η θα πάνε Κυρίτση.

      • πώς να κατέβει με τι μούτρα έχει καταστρέψει τα πάντα ο άσχετος … θελει σοβαρο άτομο η συγκεκριμένη θέση τον βρίζει όλη η Κως από το πλατάνι μέχρι τα χωριά έχουν όλοι αγανακτισει θάναι μεγάλο φάουλ αν τον κατεβάσει ξανά ο Νικηταράς ας αφήσει τα προσωπικά ρουσφέτια στους κολλητούς του αυτά τον έφαγαν

    • πολλοι υποψιοι δεν ηταν εκει!!!! για να μη λετε οτι ηταν υποψηφιοι και τα παιδια τους μονο. μια ετσι, μια γιουβετσι. δεν ξερετε τι να γραψετε για πεισετε τον κοσμο.

  11. Ειδατε εσεις εργο στον αθλητισμο; Κανενα!
    Ειδατε εσεις κανενα μεταπτυχιακο τμημα να λειτουργει; Κανενα!
    Ε, αμα θα δειτε κολυμβητηριο, σφυρατε μου κλεφτικα.
    Ακομα δεν καταλαβατε την ανικανη φουσκα και το παραγεμισμενο αχυρα τσουβαλι που φορτωσαν για δημαρχο τα συμφεροντα της Κω; Μα ποσο ακομα μερικοι δικανισκοι, ενας βουλευτης κολλητος του Παβαροτι θα κανονιζουν τις τυχες του νησιου μας; Δεν ξυπνατε επιτελους και να δειτε πως αν -λεω, αν- ξαναπαρει τις εκλογες το τσουβαλι, οι επικινδυνοι θα εινα αυτοι που θα διοικουν; Ξυπνατε Κωοι και πειτε «ΟΧΙ» στο μαυρο, στον αγελαστο, στο παρασκηνιο και στη λαμογια. Ο Χ Ι!!!

  12. Καθεσαι και ταζεις…..λαγους με πετραχιλια.
    Το 3ο Δημοτικο σχολειο ποτε θα φτιαχτει; Ποτε θα υποδεχθει τα παιδια μας;
    Στο 4ο Δημοτικο πριν το Πασχα ριξατε πισσα και σημερα μεσα απο το κατραμι φυτρωσαν φυτα.
    Το κολυμβητηριο, το μετα πτυχιακο και αλλα φουμαρα σε μαραναν;
    Μα τι νομιζεις πως ειμαστε; Ιθαγενεις που τους μαγευαν με τα καθρεφτακια;
    Εχεις να φας μαυροοοοοο! Πισσα και πουπουλα θα σε αλοιψουμε, ανυπαρκτε.

  13. ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ!!!! ΘΑ @ΑΤΟΡΙΟΣΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΚ.

  14. ΕΛΥΣΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΦΛΕΓΟΝΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΒΛΕΠΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΣΕ ΜΑΡΑΝΕ ΔΗΜΑΡΧΕ!!

  15. ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ ΚΥΡΙΑ ΒΛΑΧΟΥ!!ΕΔΩ ΚΑΡΑΒΙΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΒΑΡΚΟΥΛΕΣ ΑΡΜΕΝΙΖΟΥΝ! ΑΠΟ ΒΑΡΥΓΔΟΥΠΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΡΤΑΣΕΙ ΕΡΓΑ ΔΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ ΣΑΤ ΚΑΥΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΦΥΡΙΖΕΤΕ ΚΛΕΥΤΙΚΑ!ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΡΟΝΤΕΣ!

  16. Φαντάζομαι ότι ο δήμαρχος θα είπε στους νέους,τι είχε υποσχεθεί στις προηγούμενες εκλογές το πρόγραμμα του και τι έκανε την τετραετία του.Σωστά;Οι νέοι θα εκτιμήσουν την αξιοπιστία του.

  17. Ποιός ενώνει κ.Βλαχου?Ο ΚΟΨΙΜΙΟΣ? Πού την είδες εσύ την ένωση κυρά μου? Μάλλον πρέπει να βρίσκεσαι σε άλλο πλανήτη! Άντε πια που άμα ανοίξεις το στόμα σου ξεχνάς να το κλείσεις! Σας βαρεθήκαμε όλους! δρομοοοοοοοο!!!

  18. Εκτός απο κάτι μαθητές του Γυμνασίου, τους υπόλοιπους δεν τους λες και νεολαία της Κω! Ευτυχώς έχουν γνώση οι φύλακες και κρατιούνται μακριά απο τις κακοτοπιές. Όσο για τα έργα και ημέρες σας, τι να σας πρωτοθυμηθεί κανείς. Το μεταπτυχιακό που έκανε ρεζίλι το νησί για την διοργάνωσή του, αφού χάθηκαν εξάμηνα! Στον αθλητισμό πάλι, εσείς δεν ήσασταν που ακυρώσατε αθλητικές διοργανώσεις λόγω παραδοχής/ επικινδυνότητας των γηπέδων! Εκτός αν εννοείτε τα χορτάρια που βάλατε. Μάλλον σε τιμή ευκαιρίας τα βρήκατε. Οι μήπως τις ανθοστήλες?? Να θυμηθούμε τα φαραωνικά εργα φυτέματος ελαιόδεντρων. Αν κρίνουμε απο το φοβερό έργο της Πειραιώς, θα σας έλεγα μην καταπιαστείτε με το κολυμβητήριο γιατί μάλλον θα σας βγει σιντριβάνι. Ανίκανοι σε όλα, έρχεται το ανοιγμα των σχολείων για τα οποία όπως βλέπουμε ουτε βάψιμο δεν κάνετε! Τετοια επιτυχημένη θητεία, πολύ αξίζει στο Κωακό λαό!

  19. Δήμαρχε ήμουν εκεί και μου προξένησε μεγάλη εντύπωση που δεν ήταν ο Ζαχαρος….
    NO ΖΑΧΑΡΟΣ, NO PARTY δήμαρχε, να το ξέρεις.

  20. Ο γιος μου είναι μαθητής στο 1ο δημοτικό σχολείο Κω . Πέρυσι μήνα Νοέμβριο το σχολείο σχετικά καινούριο πλημμύρισε . Οι τάξεις έγιναν πισίνες. Το πρόβλημα τεράστιο μιας και κάποιοι παρέλαβαν τότε ένα νέο σχολείο με απίστευτες κακοτεχνίες … σχεδόν έναν χρόνο διευθύντρια, σύλλογος και εμείς οι γονείς παρακαλάμε όλοι δήμαρχο και δημοτικούς συμβούλους για να αλλάξουν έστω τα αλουμίνια που είναι χρόνια καρφωμένα με κίνδυνο να πέσουν στα κεφάλια των παιδιών μας … από μήνα σε μήνα θα τα φτιάχνατε όλα όπως ενημερώθηκαμε από τον σύλλογο … την αυλή θα την μεγαλώνατε μέσα στο καλοκαίρι, αλουμίνια θα αλλάζατε μέσα στο καλοκαίρι, μελέτη για το υπόγειο που πλημμυρίζει και έχει ιποστεί το κτίριο διαύροση θα την κάνατε μέσα στο καλοκαίρι για να δείτε πως θα λυθεί το πρόβλημα… ελπίζω τον άλλο μήνα τα παιδιά μας να δουν ένα σχολείο που τους αξίζει ….αλλιώς το σχολείο θα είναι υπό κατάληψη … τέρμα η υπομονή. Από την εποχή του Κυρίτση που ήμουν τότε στον σύλλογο όλοι είστε μέσα στην κοροιδεία

  21. Δημαρχεεεε γράψε τους κανονικά !!!! Τρέμουν οι λερεεεεσσσσς!!!! Μόνο τη διαφορα στα ψηφοδέλτια με τους υποψηφιους να δουν αυτό τα λέει όλα !!!!!!
    ΤΡΕΧΕΙ ΚΛΑΙΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ Ο ΕΡΥΘΡΟΣ ΠΑΛΙ ….. ΧΑ ΧΑ ΧΑ
    Κυριακή κοντή γιορτή που λένε και αυτοί!!!!

  22. Φάνηκε από το λόγο του πόσο ευχαριστημένος ήταν….βαριόταν και να μιλήσει …..όσο για τους νέους ,αν βγάλεις τους υποψήφιους και τους συγγενείς,μέτρησε να δεις πόσοι ήταν …..χαχαχαχαχα

  23. Θα ήθελα να ήξερα ποιοι σύμβουλοι σε συμβουλεύουν να κάνεις το ένα λάθος μετά το άλλο … πληρώνονται κιόλας ? Πόσο μετανιώνω να ξερες πόσο για την ψήφο μου … έχε χάρη που ο άλλος είναι τόσο κακός άνθρωπος αλλιώς αν είχες άλλο αντίπαλο θα έκανε περίπατο με την τόση ανικανότητα σας . Τόσοι δικηγόροι στην παράταξη σας μορφωμένοι άνθρωποι δεν τα βλέπουν όλα αυτά? Υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα, έργα φθηνά τσαπατσούλικα, λεφτά πεταμένα σε ανοησίες… λίγη ντροπή δεν θα έβλαπτε

  24. Καλά βρε παιδί μου έστω και την τελευταία στιγμή ένας άνθρωπος σοβαρός να καταίβει για δήμαρχος να απαλλαγούμε από Νικηταρά και Κυρίτση δεν υπάρχει ? Τι κακό μας βρήκε με αυτούς ? Κατέστρεψαν και οι δύο τον τόπο με την ανικανότητα, την κακία, την κακογουστιά , την απραξία τους … ντροπή και στους συμβούλους τους … γνώμη δεν έχουν να τους πουν να συνέλθουν ?

  25. Οι φωτογραφίες…………. είναι όλα τα λεφτά..
    Η νιότη σε πρώτο πλάνο.
    Σύνολο ετών .400και βάλε

    • .. και ο Γιωργάκης μπάνιζε το βρωμοτομαρό του
      εστριγκλιζε και γαυγιζε «τι θ’απογινω ο δόλιος»
      στο τέλος θα μ’αφησουνε και θα’απομεινω μονος.

  26. Ευχαριστούμε τους δημαρχους ΚΑΙΣΕΡΛΗ-ΚΥΡΙΤΣΗ-ΝΙΚΗΤΑΡΑ για τα εργα στο νησί.

    Οπως αξιοποιηση οινοποιειου ,αβικω ,ναυτικου ομιλου ,αλεξαντερ φασιον, για την επιλυση του κυκλοφοριακου, για το χωροταξικο-πολεοδομικο σχεδιο ,για το κολυμβητηριο , τον μολο για τα κρουαζιεροπλοια ,επέκταση μαρίνας,για τους δρομους,για την καθαριοτητα.για την απομάκρυνση του ΚΤΕΛ κλπ. ΜΟΝΟ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ Η ΤΣΕΠΗ.Μασες ατελειωτες ΕΛΛΑΔΑ. δημαρχοι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ειναι ΜΟΝΟ για να γλύφουν το μελι.μονο υποσχεσεις ψεμματα και θααααααααααα….Αρπαγες ΜΑΣΕΣ εργολαβοι δημαρχοι.αναπλασεις πλατειες κομβοι για να γεμιζουν οι τσεπες.με 50.000 γινοταν κυκλικος κομβος.ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ!!!…ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ….ΜΑΣΕΣ…

  27. Απίστευτο, το τη κακία υπάρχει, αν το έκανε ο Κυρίτσης οι περισσότεροι δεν θα γράφατε αυτά τα πράγματα, ας κάνει ο καθένας τη δουλειά του όπως μπορεί πιο καλά !!!Σταματήστε μία φορά να γράφει ο κάθε ένας ότι κακία του έρθει!!Βαρεθήκαμε να βλέπουμε όλα τα αρνητικά σχόλια…

  28. μπράβο Θεοδόση ωραίο πάρτι…τέτοια θέλει η νεολαία και όχι ξύλινους λόγους !!!!

    • τι ξύλινους λόγους αυτός βαριοταν και να μιλήσει μάλλον καταλαβαίνει την πανωλεθρία που έρχεται ο ανίκανος

  29. Εγω ειδα….ενα περιλυπο ανθρωπακι με σκυμμενο το κεφαλι…ΑΓΕΛΑΣΤΟ οπως ετσι ειναι πντα……
    να ταζει στα….κολυμβητηριο…..και να του φωναζει…ευτυχως…μια φωνη..Μπραβο!
    Αν αυτο το ανθρωπακι θεωρησε οτι αυτο ειναι η πρωταρχικη αναγκη στο νησι….
    τοτε συμβουλη,
    ….να παει να πεσει στην θαλασσα απο κατω του
    και να αφησει ησυχο το νησι να αναπτυχθει!!
    Πεφταν και οι προβολεις στα ματια …….μπρρρρρρ!

  30. Τόσα προβλήματα έχουν οι χώροι που ζουν καθημερινά τα παιδιά μας και δε σας καίγεται καρφί να τα φτιάξετε τα πάρτυ σας μάραναν … αλλά για αυτά λεφτά υπάρχουν. Θα τα πούμε το Σεπτέμβρη με το πρώτο κουδούνι. Μην φανεί κανένας σε αγιασμό.

  31. Όπως φαίνεται από τα σχόλια υπάρχει δυσαρέσκεια, για την Πρώτη Δημοτική αρχή του Κ Καισερλη,την Δεύτερη τού Κ Κυρίτση, και την υπάρχουσα τού Κ Νικηταρά, άρα οι Δημότες δεν είναι ευχαριστημένοι με αυτά που βλέπουν, άραγε εσείς όλοι οι υποψήφιοι παλαιοί και νέοι έχετε πάρει κάποιο μύνημα η όλα είναι καλά!!!
    Κύριοι εδώ υπάρχει μία κοινωνία που πρέπει να την εξυπηρετείται , νά την ακούτε, και να μπορείτε να υλοποιήσετε αυτά τα ωφέλη έτσι ώστε αυτή η κοινωνία μας να γίνει καλύτερη προς ώφελος τής και όχι καλύτερη για το δικό σάς, εσείς είπαμε Την εξυπηρετείται .

    • η πλήγη της παράταξης ήταν που ζεις ρε ανώνυμε???ανίκανος και άσχετος σιγά μην τον θέλει ο Κυρίτσης ούτε στο μικρό δάκτυλακι του κιαρη δεν έφτασε να πάει σπίτι του μήπως σωθεί ο Νικηταράς…. τον κατέστρεψε

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ