Εκδήλωση νεολαίας της «Ισχυρή Κως»

19
7146

Εκδήλωση νεολαίας της «Ισχυρή Κως»

 

Η νεολαία της «Ισχυρή Κως» και ο δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς καλούν τους νέους και τις νέες της Κω, την Τρίτη, 22 Αυγούστου, στο Ammos Beach Bar, σε μια βραδιά αφιερωμένη στη νεολαία.

Προσκεκλημένος μας ο DJ Los Fida (88 Butterfly), για μια μοναδική μουσική βραδιά, σε ξεχωριστούς melodic techno ρυθμούς.

Από τις 20.30 με ελεύθερη είσοδο, σας περιμένουμε.

Πρωταγωνιστές οι νέοι και οι νέες μας, γιατί το αξίζου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

19 ΣΧΟΛΙΑ

      • Φίλε μου εδώ είναι ολοφάνερο και πολλές άλλες φορές χρεισιμοποιουν το miranta για να πουν τη βλακεία τους.Δεν με ενδιαφέρει,απλά αυτοί δείχνουν ότι δεν έχουν προσωπικότητα .Ανθρωπάκια.Εγώ θα λεω τι γνώμη μου και οποίος θέλει ας πει ότι άλλο θέλει σαν miranta ,δεν με αφορά.

  1. Το 3ο δημοτικό, το 3ο γυμνάσιο, όλα καλά; σα δε ντρέπεστε λέω γω.. τα πάρτυ σας μάραναν. Α! Και κάτι άλλο. Είναι πολύυυυ μακρια απ τις εκλογές.

  2. Τι είναι αυτά που κανείς δήμαρχε;Θέλεις να χωρίσεις και τι νεολαία ;Οι δικοί μας και οι δικοί σας;Ντροπή,τι δουλειά έχουν τα παιδιά με τις δικές σας επιδιώξεις και συμφέροντα;Έχουν τις παρέες τους που ανάμεσα υπάρχουν σπο όλες τις παρατάξεις.Θα χωρίσουν για πάρτυ σου;Υποτίθεται κατεβαίνεις για να βοηθήσεις το νησί.Πως θα το κανείς;Έτσι χωρίζοντας νέους;Μάλλον το δικό ΣΟΥ συμφέρον θέλεις να εξυπηρετήσεις.Μαυριστε τον παιδιά και όποιον άλλον προσπαθεί να σας κάνει γλάστρες και να σας χωρίσει από τους «άλλους».Είμαστε λίγοι για να είμαστε χώρια.Ζούμε σε ένα ομορφο μικρό τόπο.Απομονώστε όποιον φέρνει το χωρισμό.

  3. βρε δεν αφήνετε τις βλακείες να ασχολειθειτε με τα σχολεία που έχουν τα μαύρα τους τα χάλια

  4. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΌΛΥΤΑ, ΑΥΤΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΊ ΝΑ ΔΙΧΆΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΊΑ ΜΕ ΤΙΣ Μ….ΠΟΥ ΚΆΝΕΙ! ΠΡΟΣΩΠΙΚΆ ΠΙΣΤΕΎΩ ΟΤΙ Η ΝΕΟΛΑΊΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΓΕΝΙΚΆ ΤΗΝ ΈΧΕΙ Χ…..!ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΌ ΘΈΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΎΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ, ΟΠΌΤΕ ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΊ Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΝΑ ΠΕΤΎΧΕΙ? ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΕΣ,ΨΗΦΙΖΟΥΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ Κ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΌ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΙΚΗΤΑΡΑ!ΤΈΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΔΙΧΑΣΜΌ ΚΑΙ ΔΙΧΌΝΟΙΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΓΙΑΥΤΟ ΜΑΥΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!

    • κάνει αυτές τις εκδηλώσεις.Το μαύρο να δεις ποιος θα το φαει.Υπομονη σε μέρες ποια.Θα γελάσει και το παρδαλό κατσικι.

  5. μόνο για πάρτυ πανυγηρια χαβαλε και φωτογραφίες είστε δεν είστε ικανοί για τίποτα άλλο

  6. ΜΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΠΑΡΤΥ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΜΜΟΣ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ….
    ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΑ ΠΟΤΑ?
    ΤΟΝ DJ?
    ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ?
    ΕΔΩ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ….
    ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΤΕΡΑΙΌΤΗΤΑ , ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΈΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΊΑ ΤΗΣ ΚΩ ΦΤΙΆΞΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ,ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ , ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ….

    ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΉ ΟΙ ΨΉΦΟΙ….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ