Νίκος Φεσσάρας: Με τον Γιώργο Κυρίτση και πίστη στη δύναμη του νησιού μας

14
11208

ΝΙΚΟΣ ΦΕΣΣΑΡΑΣ:“ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΥΡΙΤΣΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ.”

 

Με συνέπεια και σεμνότητα έχει μάθει να προσφέρει στον τόπο και τους ανθρώπους του. Πάντα παρών δίπλα στα προβλήματα του καθενός και του νησιού μας. Ο λόγος του καθαρός και σίγουρος για τα θέματα που απασχολούν την κοινωνία.

«Ζούμε σε μια περίοδο που τα προβλήματα των συνανθρώπων μας είναι πολλά και οι αγωνία τους για το μέλλον μεγάλη.

Είναι όμως και η περίοδος που πρέπει να συμμετέχουμε για να παλέψουμε όλοι μαζί.

Αποφάσισα να συμμετέχω και εγώ στις εκλογές του Οκτωβρίου με τον Γιώργο Κυρίτση με πίστη στη δύναμη του νησιού μας.»

 

ΝΙΚΟ ΦΕΣΣΑΡΑ, ΜΑΖΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν τα έφτιαξες όταν βγήκες τρεις φορές δήμαρχος, θα τα φτιάξεις τώρα στα πολιτικά γεράματά σου. Πλέον, παίρνεις σύνταξη από τα δημοτικά πράγματα και με περικοπές. Επιπρόσθετα, δεν πρόκειται να μείνεις πια στα έδρανα της αντιπολίτευσης. Επιτέλους, τέλος!

    • ….ΑΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ.ΕΔΩ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΔΙΝΟΥΝ ΝΙΚΗΤΑΡΑ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ,ΕΣΥ ΛΕΣ ΤΙΣ @@@@ΙΕΣ ΣΟΥ.

  2. Ας ξυπνήσει ο κόσμος να δει καθαρά ποιος μπορεί να προσφέρει για τον τόπο του και όχι για την τσέπη του….Καλή επιτυχία Νικόλα! Βάλε τους τα γυαλιά!

    • Οσο και να προσπαθεις να κανεις τον παπαγαλο δεν καταφερνεις τιποτα.Ο κοσμος εχει ξυπνησει πριν 4 χρονια οταν σας σας εστειλαν σπιτια σας,και θα σας ξαναστειλει δια παντος.Αυτο λενε οι δημοσκοπησεις.

  3. Ε βέβαια αφού το μεγαλύτερο ποσοστό τον ψηφοφόρων είναι σαν εσας που βλέπετε την τσέπη σας και την βόλεψη σας λογικο να τους στείλετε σπίτια τους και να ζούμε όλοι μας σε έναν τόπο που δεν εξελίσσεται…Ψηφίστε τους σωστούς ανθρώπους για να δείτε την διαφορά, και όχι να σας καθοδηγούν σαν πρόβατα χωρίς βούληση..

  4. δεν σε γνωρίζω αλλά ούτε εσύ γνωρίζεις καλά τον πρωην. 2 φορές δήμαρχος με κάμερες και κλειδωμένες πόρτες έκανε θητεία. … είναι καθαρά τα είδε όλος ο κόσμος. Τα παπούτσια του είναι με σίδερο μπροστά για να κλωτσάει ψυγεία και οι πολίτες σκουλήκια όπως μας αποκαλεί. Συγχαρητήρια

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ