Αντώνης Καραγιάννης: Με τον Γιώργο Κυρίτση, έναν εξαιρετικό άνθρωπο που με αγάπη και αφοσίωση στέκεται επάξια δίπλα στο συνάνθρωπο και το νησί υποστηρίζοντας τη νεολαία

16
8156

ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ:“ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΥΡΙΤΣΗ, ΕΝΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΠΟΥ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΑΦΟΣΙΩΣΗ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΕΠΑΞΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ.

 

Νέος, εργαζόμενος στον ιδιωτικό τομέα από μικρό παιδί, ταυτόχρονα μουσικός δημιουργός, ήδη οι πρώτες του δουλειές κυκλοφόρησαν με επιτυχία, αλλά και αγάπη στο νησί  και τους συνανθρώπους μας, με αγωνία για τη νέα γενιά και το που πάει ο τόπος, αποφάσισε να συμμετέχει ενεργά στον αγώνα για την Κω που μας αξίζει.

«Έχοντας μεγαλώσει και αγαπήσει αυτό το νησί όσο κανέναν  άλλο τόπο,  έφτασε ο καιρός να συμβάλω ενεργά  δίνοντας  τη βοήθεια μου με όποιο τρόπο χρειαστεί στην εξέλιξη του νησιού και στο καλό του συνανθρώπου μας δίπλα σε κάθε πολίτη του νησιού μας, μηδενός εξαιρουμένου.

 

Η Κως έχει τεράστιες προοπτικές εξέλιξης και υποχρέωση όλων μας είναι να συνδράμουμε  ο καθένας με το τρόπο του  σε αυτό για ένα καλύτερο αύριο.

Είμαι πολύ χαρούμενος που σε αυτό τον προεκλογικό  αγώνα θα έχω τη τιμή να  συμμετέχω   ενεργά με τον κύριο Γιώργο Κυρίτση  έναν εξαιρετικό άνθρωπο που με αγάπη και αφοσίωση στέκεται επάξια  δίπλα στο νησί και το συνάνθρωπο του υποστηρίζοντας τη νεολαία και τις πεποιθήσεις της.»

ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ, ΜΑΖΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ.

ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Στέκεται επάξια στον συνάνθρωπο…..βρε που βρέθηκαν τόσες ατάκες;Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνεις δήμαρχος ποτέ ξανά…Στην αρχή ήσουν σωστός, έκανες και έργα μετά τι πήγε στραβά και έβγαλες χολή;

  2. Καλή επιτυχία Αντώνη μας !
    Το μέλλον ανήκει στη νέα γενιά και με άτομα σαν και εσένα μπορούμε να τα βλέπουμε όλα πιο αισιόδοξα..

  3. Είναι ένα από τα πιο εξαιρετικά παιδιά που έχω γνωρίσει στο νησί ..Σαν νέος θα μπορούσε να προσφέρει πολλά στο νησί ..

  4. Άξιο παιδί με μεγάλες προοπτικές για το νησί.
    Παντα οπότε μας βλέπει με ένα Καλημέρα κ ενα χαμόγελο αξίζει να δίνουμε στους νέους την ευκαιρία !

  5. Απο τα πιο αγαπητά παιδιά του νησιού μας!
    ταπεινός και χαμογελαστός πάντα με το καλό λόγο . καλή επιτυχία σου εύχομαι από καρδιάς … θα σε στηρίξουμε σε αυτόν τον αγώνα !!

  6. Αντώνη μου καλή επιτυχία ..

    Μακάρι ολοι αυτοί που ασχολούνται με τα κοινα να είχαν την μισή σου ηθική και αξιοπρέπεια .

    θα ήμασταν αλλιώς

  7. Πιστεύουμε σε εσένα θα έχεις την υποστήριξη μας , γιατί παιδιά σας εσένα χρειάζεται το νησί!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ