Με τον Θεοδόση Νικηταρά και η Σαββίνα Φώτη

28
13441

με τον Θεοδόση Νικηταρά και η Σαββίνα Φώτη

 

Την στήριξη της στον Δήμαρχο Θεοδόση Νικηταρά και την υποψηφιότητα της στο ψηφοδέλτιο της «Ισχυρή Κως», επιβεβαίωσε η Σαββίνα Φώτη, ενισχύοντας το ψηφοδέλτιο της παράταξης ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης της 8ης Οκτωβρίου.

Η Σαββίνα Φώτη, με σπουδές ως ειδικός δασικής προστασίας, με γνώση για την αυτοδιοίκηση και τις ανάγκες της, δήλωσε χαρακτηριστικά «…στηρίζω την επανεκλογή του Θεοδόση Νικηταρά γιατί απέδειξε ότι είναι ο κατάλληλος στη θέση Δημάρχου. Ένωσε τις δημιουργικές δυνάμεις του τόπου μας, και παρά τις δυσκολίες αυτής της περιόδου έδωσε λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητας, αναδεικνύοντας παράλληλα μεγάλους στόχους που αφορούν τη βελτίωση της ζωής όλων μας.

Η υλοποίηση αυτών των στόχων, σε συνδυασμό με την προστασία και αξιοποίηση του περιβάλλοντος και των πλουτοπαραγωγικών πηγών του νησιού μας, αποτελούν προτεραιότητα. Για αυτό θα δώσουμε τον αγώνα για σταθερότητα και πρόοδο του τόπου μας, η οποία συνδέεται με τη νικηφόρα πορεία  της παράταξης μας στις εκλογές του Οκτώβρη».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

28 ΣΧΟΛΙΑ

      • Λυσε μου την απορια φίλε μου.Τι ακριβώς να πιστέψεις;Σε τι να πιστέψεις εμένα;Ποια είμαι εγώ στο τέλος να με πιστέψεις;Κρίση δεν έχεις;Δεν βλέπεις;Στο νησί δεν μένεις;Τα βρίσκεις όλα καλά;Πίστεψε λοιπόν τον εαυτό σου.

    • ναι ενώ η άλλη παράταξη είναι καλύτερη με τα νούμερα που ανεβάζει που δεν έκουν καν ιδέα από πολιτική και για το νησί μας γελάμε

  1. Σαβίνα καλή επιτυχία. Επραξες άριστα με την επιλογήσου. Είσαι στην καταλληλότερη περίοδο της ζωής σου που μπορείς να προσφέρεις στα κοινά.

    • ολοκληρώσει** έχουν και αγράμματοι άποψη για τα πολιτικά
      καλή επιτυχία κυρία Σαββίνα μην ακούτε κανέναν

  2. για ποιο λόγο οι αναστεναγμοί με το όνομα Σαββίνα?? μπορούμε να βοηθήσουμε?γτ αχ?? τι έπαθε ο αντιμαχειτης?

  3. σου λεει αν βγει απο τη ……. η….. που βολεψε ο νικηταρας στη θεση αλλης που ειχε βολεψει ο κυριτσης θα βρεθεί στην ανεργια και….

  4. Δεν καταλαβαίνω τι έχουν πρόσφερουν…μετά την συνεργατική φιάσκο τι άλλο έχουν στο μυαλό τους…. ανοίξτε τα μάτια σας ποιοι θα μας φτιάξουν τα χωριά μας !!!! ο Χριστός και η Παναγία να μας λυπηθεί!!!

  5. Σιαστη δεν βλέπεις μόνη σου ότι στο χωριό σου δεν έχει κάνει τίποτα ??? πώς πας να τον στηρίξεις…αχ βρε Σιαστη

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ