Με τον Θεοδόση Νικηταρά και ο Λεωνίδας Πλατέλλας

9
10247

με τον Θεοδόση Νικηταρά και ο Λεωνίδας Πλατέλλας   

 

Έναν ακόμη νέο συμπατριώτη μας, με σπουδές, γνώση και επαγγελματική εμπειρία στον τουρισμό, ως διευθυντικό στέλεχος ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, τον Λεωνίδα Πλατέλλα, υποδέχτηκε σήμερα ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς, στην παράταξη της «Ισχυρή Κως».

 

Ο Λεωνίδας Πλατέλλας, δήλωσε την ικανοποίηση του για την ένταξη του στο ψηφοδέλτιο της «Ισχυρή Κως» τονίζοντας: «…αποδέχτηκα την πρόταση του Δημάρχου Θεοδόση Νικηταρά να ενταχθώ στο ψηφοδέλτιο της «Ισχυρή Κως» και να δώσουμε καλό και όμορφο αγώνα για τη νέα πενταετία γιατί πιστεύω ότι το νησί μας έχει ευοίωνο μέλλον στον τουρισμό.

Η Κως διατηρεί την Ιπποκρατική ταυτότητα της, είναι γνωστός προορισμός, με ποιοτικές υποδομές. Προβάλλοντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του νησιού μας, η ταυτότητα της Κω θα ενισχυθεί και η οικονομία της θα γίνει πιο ανταγωνιστική.

Με καλό σχεδιασμό και διάθεση προσφοράς μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τα καινούρια προβλήματα που δημιουργεί η εποχή μας.

Ο Θεοδόσης Νικηταράς είναι επίμονος στους στόχους του Δήμου και μεθοδικός στη διεκδίκηση τους.

Ενώνοντας δυνάμεις, όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε καλύτερα».

 

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΑΡΑ.ΠΟΥ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ ΒΡΕ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΑ.Η ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΙΝΑΚ ΗΙΑ ΜΠΡΕΦΚΑΣΤ.

  2. Πριν λίγες μέρες διάβασα στο fb μια ανάρτηση από την κόρη ενός υποψηφίου ότι μπήκε σε άλλη παράταξη ενα αλλά ο μελος της ίδιας οικογένειας ….τώρα με αυτή την υποψηφιότητα τι λέτε κυρία μου; Αυτά γινόντουσαν και γίνονται,απλά κάποια στιγμή πρέπει να ψηφίζουμε ικανά πρόσωπα για να διοικήσουν και οχι οικογένειες ….τι θα πείτε τώρα σε αυτό τον δήμαρχο που είναι τώρα;ποιος είναι ο σκοπός του άραγε;

  3. Εσείς οι σχολιαστές δεν έχετε κατι σοβαρό και ενδιαφέρον να κάνετε στη ζωή σας παρά να σχολιάζετε αδιάφορα πρόσωπα υποψηφίων που μοστράρουν καθημερινά δωρεάν οι παρατάξεις τους! Έλεος!

  4. κρίμα ρε φίλε που πήγες με τους άσχετους δεν ρώτησες τον Βασίλη ότι από τουρισμό ξέρουν όσο εσύ από διαστημόπλοια

  5. Εσύ Νικήτα μήπως ξέρεις από διαστημόπλοια; Γιατί ο Κύριος ξέρει πολύ καλά από τουρισμό, τόσα χρόνια στον κλάδο με σπουδές!Άντε όλοι εδώ μέσα οι γνωστικοί ξερόλες!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ