Με τον Θεοδόση Νικηταρά και ο Απόστολος Κυριάκου

10
7091

με τον Θεοδόση Νικηταρά και ο Απόστολος Κυριάκου   

 

Έναν ακόμη συμπολίτη μας, τον επιχειρηματία Απόστολο Κυριάκου, υποδέχτηκε σήμερα ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς, στην παράταξη της «Ισχυρή Κως».

 

Ο Απόστολος Κυριάκου, γνώστης των ζητημάτων οδικής ασφάλειας, με πίστη και ενδιαφέρον στην τοπική αυτοδιοίκηση, δήλωσε «…τα όσα συμβαίνουν στο νησί μας αφορούν όλους μας. Επηρεάζουν τη ζωή και το μέλλον μας. Ενδιαφέρομαι για τις εξελίξεις στον τόπο μας για αυτό και συμμετέχω στις δημοτικές εκλογές.

Αποδέχτηκα την πρόσκληση του Θεοδόση Νικηταρά να ενταχθώ στο ψηφοδέλτιο της «Ισχυρή Κως» γιατί είναι άνθρωπος που γνωρίζει να ακούει και να συνεργάζεται, με μοναδικό σκοπό το καλό του νησιού μας.

Σε μια τέτοια προσπάθεια πάντα έρχεται το καλύτερο αποτέλεσμα, όταν συνεργάζονται άνθρωποι με γνώσεις και κοινές ευαισθησίες.

Ενώνω τις δυνάμεις μου μαζί με το Θεοδόση και τους συνυποψήφιους μου, για τη νέα πενταετία, με γνώμονα την συνεργασία, την οργάνωση και την αποτελεσματικότητα».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ο ανθρωπος ειδε και καταλαβε. οτι μονο ο θεοδοσης νικηταρας πολιτευεται με γνωμονα το συμφερον του τοπου και την ενοτητα της κοινωνιας!!

  2. ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΟΥΣ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ,ΟΠΩΣ ΕΙΧΕΣ ΕΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΕΣ,ΟΥΤΕ ΤΙΜΟΥΣΕΣ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑ ΜΑΣ, ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ