Γιώργος Κοκαλάκης: Είμαστε μια δυνατή ομάδα. Η Κέφαλος βάζει τέλος στην περίοδο παρακμής του κ. Νικηταρά

29
12052

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΚΑΛΑΚΗΣ : ‘’Είμαστε μια δυνατή ομάδα. Η Κέφαλος βάζει τέλος στην περίοδο παρακμής του κ. Νικηταρά.’’

Πριν από 4 χρόνια , ο κ. Νικηταράς και η ομάδα του υποσχέθηκαν τα πάντα στους πάντες. Δεν θα μπορούσαν να αποτελούν εξαίρεση η Κέφαλος και οι πολίτες της.

Ιδού τι περιλάμβανε το πρόγραμμα του κ.Νικηταρά για την Κέφαλο.

-Κατασκευή νέου παιδικού σταθμού.  Ούτε σε φωτογραφία….

-Επέκταση του λιμένα Καμαρίου και του αλιευτικού καταφυγίου Λιμνιώνα. Ψεύτικες υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα.

-Κατασκευή νέου δημοτικού νεκροταφείου. Μπορεί η απερχόμενη δημοτική αρχή να μην έφτιαξε νεκροταφείο, διεκδικεί όμως επάξια τον τίτλο του νεκροθάφτη κάθε αναπτυξιακής προοπτικής για την Κέφαλο.

-Στήριξη των μελισσοκόμων και δημιουργία μελισσοκομικού πάρκου. Άλλη μία φούσκα…

-Ολοκλήρωση του έργου του βιολογικού καθαρισμού….ούτε ολοκληρώθηκε ούτε λειτουργεί.

Παράλληλα η Κέφαλος εγκαταλείφθηκε, η δημοτική αρχή κήρυξε τον πόλεμο στη δημοτική κοινότητα, δεν έκανε αποδεκτή καμία πρόταση της για έργα ή παρεμβάσεις.

Κανένα έργο δεν υλοποιήθηκε στην Κέφαλο. Το μόνο που έχει να παρουσιάσει ο κ.Νικηταράς και η ομάδα του είναι μια πρόσφατη , κακοστημένη παράσταση για την κατασκευή νέου λιμανιού στην Κέφαλο, με την απαραίτητη φωτογραφία βεβαίως…όλα τα “έργα”  του απερχόμενου Δημάρχου είναι σε φωτογραφίες. Ένα ακόμα ψέμα, το τελευταίο τους.

Η Κέφαλος όμως λέει ένα δυνατό και ηχηρό ΩΣ ΕΔΩ.

Στις 8 Οκτωβρίου ψηφίζουμε για τον τόπο μας και τους ανθρώπους του.

Ο Γιώργος Κυρίτσης και η ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ έρχονται για να κάνουν αυτό που ξέρουν: έργα για την Κέφαλο, έργα για τον πολίτη της Κεφάλου, όπως:

-Η ανακατασκευή και ανάπλαση του παραλιακού δρόμου.

-Η λειτουργία του βιολογικού.

-Νέος παιδικός σταθμός.

-Δημιουργία Μαρίνας στο πλαίσιο του Νέου Δικτύου Μαρινών σε όλο το νησί.

-Τετραετές πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων που θα αξιολογείται από τους πολίτες κάθε χρόνο αν υλοποιείται ή όχι.

-Νέο δίκτυο ηλεκτροφωτισμού με επέκταση του παντού όπως και νέο δίκτυο ύδρευσης.

Στην Κέφαλο είμαστε μια δυνατή ομάδα, έτοιμη να ξεκινήσουμε δουλειά από την πρώτη μέρα. Λέμε λίγα για να τα κάνουμε όλα.

Η κοινότητα θα έχει λόγο. Υποχρεωτικά και δεσμευτικά στο ετήσιο τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου θα εντάσσονται έργα για την Κέφαλο που θα έχουν αποφασιστεί από την κοινότητα και τους πολίτες.

Ο Δήμαρχος Γιώργος Κυρίτσης, μία φορά το μήνα, θα βρίσκεται μαζί με όλους τους Αντιδημάρχους στην κοινότητα και θα ακούει τους πολίτες, θα ακούει παράπονα, προτάσεις, παρατηρήσεις.

Στις 8 Οκτωβρίου κοιτάμε μπροστά. Θα αφήσουμε τα παραμύθια για τους κακούς δράκους στους απερχόμενους και θα ξαναπιάσουμε το νήμα των έργων και της ανάπτυξης.

 

Γιώργος Κοκαλάκης

Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Κεφάλου

Υποψήφιος Δ.Σ. με τη ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ

 

29 ΣΧΟΛΙΑ

  1. λιγα λογια. Προτιμω να μην αναφερεσαι στους αλλους συνεχεια. Προτιμω τις μη εχθρες. Προτιμω τις μη κλικες. Προτιμω τους μη «νεο…………. μπορεις;

  2. κολοκύθια τούμπανα βολεμενοι τι έκανε όταν ήταν δημοτικη αρχή για πες μας λόγια λογια 2χρονια τα έφαγε η πανδημία τι θέλεις να μας πεις

    • Βολεμενε του Κοψιμιου…σου εχω κιντερ εκπληξη…..
      και μπολικη γλαροσουπα….θα φας καλαααααα!!!χαχαχαχ

  3. ΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΠΑΛΛΑΓΗΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

    ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΔΟΥΛΙΕΣ; ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΣΕ 50 ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ,ΓΙΑΤΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ.ΤΟ ΤΖΑΠΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΕΘΑΝΕ.Ο ΑΛΛΟΣ ΚΑΤΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΕ.ΠΟΙΟΣΚΩΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.ΤΟΝ ……………..

    • Συνφωνο γιατι ο Νηκηταρα ειναι τουλαχιστο ανθρωπος και μπορεις και του μιλας δεν ειναι οπως το κυριτση ταλιμπαν να τον φωφασε να του μηλισης

  4. ..το νησί θα έχει για ακόμη 4 χρόνια δήμαρχο με ήθος κ αξιοπρέπεια.. Οι αλλοι σπιτια τους..έχουν κουράσει με τα ψέμματα τους..

  5. Να σου πω εγω ποια ομαδα ειστε.ΚΟΚΑΛΑΚΗΣ,ΒΑΒΛΑΣ,ΓΙΩΡΓΑΛΗΣ,ΡΟΥΦΑ,ΚΙΑΠΟΚΑ,ΣΙΦΑΚΙΣ,ΚΥΡΙΤΣΗΣ,ΕΙΣΤΕ …. ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ

  6. …….ever. οτι ο κυριτσης και οι συμβουλοι του. Μεγαλη γλώσσα, μεγαλη ιδεα και απο πραξεις τιποτα.

  7. Η περίοδος παρακμής για την Κέφαλο,δυστυχώς 4 Χρόνια, όλο μαγκιά και βρισιές, πόσα χρόνια είχαν να μιλήσουν με αυτόν που με τόση μανία στηρίζουν τώρα??? !!!!!!Σας πήρε χαμπάρι ο κόσμος……

  8. Περισεύει με σένα το θράσος!!!Ο κύριος τίποτα και τζάμπα μάγκας!!!Αν δεν σου έκανε τίποτα η δημοτική άρχή που δεν είναι έτσι γιατί οι πατριώτες σου ξέρουν,έπρεπε σαν πρόεδρος να χαλάσεις τον κόσμο!!!Εσύ πρέπει να πας σπίτι σου γιατί ο νόμος άλλαξε και δεν θα ξαναδείς προεδρία!!!!

  9. Είσαι βαθιά νυχτωμένος, με αυτό το αυταρχικό στυλάκι που έχεις εσύ και ο αρχηγός σου, όχι
    μόνο εξουσία δε θα δείτε, αλλά το πιθανότερο είναι να σας θέση η ιστορία στο χρονοντούλαπο!!
    Όλο γλύκες και γλυψίματα και στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβούλιο μας δείχνει ο δικός σου
    τον πραγματικό του εαυτό!!
    Από την άλλη γιατί δεν μας παραθέτεις τα πειραγμένα της παράταξης σας τα χρόνια που διοίκησε;;;
    Άσε μεγάλε γιατί τα ράμματα για τη γούνα σας δεν έχουν τελειωμό!!!

  10. Και μόνο από το ύφος, το μένος και την οργή που χαρακτηρίζει το μανιφέστο σου, καταλαβαίνουμε ότι δεν άλλαξες κι εσύ καθόλου . Είσαι της ίδιας «λογικής« με τον πολιτικό σου μέντορα. Εκείνος είναι πάλι τώρα μόνο γελάκια και χτυπηματάκια στην πλάτη (σημ. μετά αυτά, θα γίνουν πάλι μαχαιριές) και σας έχει δώσει το ελεύθερο να μεταφέρετε τις δικές του «ιδέες«. Σας έχει εμποτίσει με φθόνο και οργή για τον κάθε πολιτικό αντίπαλο. Όπως καταλαβαίνουμε όλοι, δεν πρέπει μόνο να αποβληθεί πλέον πολιτικά ο κ. Κυρίτσης, αλλά και να απαλλαγεί από την κοινωνία μας ο «Κυριτσισμός«.

  11. βρε Κοκαλακη του σού έκανε Ο Κυρίτσης 5χρονια Άχρηστες πάλη Νικηταράς Θα είναι Δήμαρχος

  12. Αντικειμενικά ο Κυρίτσης έχει μεγάλο προβάδισμα στην Κέφαλο. Υπομονή και θα δούμε αν θα επαληθευτεί.

  13. Αγαπητέ Γιώργο είμαι ένας ηλικιωμένος κάτοικος του νησιού και παρακολουθώ-μελετώ τις συμπεριφορές των ανθρώπων.Τις περασμένες εκλογές ο λαός σε τίμησε και σε τοποθέτησε πρόεδρο της Κεφάλου, περιμένοντας από ένα νέο και μορφωμένο άνθρωπο ποιότητα και σωστή πολιτική σκέψη.Πριν αναμειχθείς και πάλι στα πολιτικά πράγματα καλό θα ήταν να κάνεις μια ενδοσκόπηση αν η μέχρι τώρα συμπεριφορά σου και η αντιμετώπιση αυτών που σε εξέλεξαν ήταν η πρέπουσα.Κανένας δεν είναι αλάνθαστος, αρκεί να παραδέχεται τα σφάλματά του και να τα διορθώνει.Σου εύχομαι καλή τύχη και πάνω από όλα να είσαι ταπεινός[σιγανά και ταπεινά].Τέλος θα σου πω μια παροιμία[Ο Θεός και ο λαός φτειάχνει σκάλες,άλλους ανεβάζει και άλλους κατεβάζει].

  14. Γιωργάκη αγόρι μου έλα παενετε σπίτι σας για να κλείσετε μια τρύπα μπροστά στο Σ…… έστειλες 30 χαρτιά …..καλά ήταν πιο!!

    • Μπορει να μας πει η πρεδραρα της κεφαλου αφου του λενε να παει να παρη ασφαλτο να κλεισουμε καμια τρυπα στο χωριο δεν παει ντροπη σου γιωργο κανεις αντιπολυτευση απο την πρωτη μερα που εγινες προεδρος εισαι οχειροτερος που περασε απο την κοινοτητα ο κοσμος θα τειμωριση με την ψυφο του ανικανοτητα και αχρηστια. Αντι για την κεφαλο δουλευεις για το( δικο σου)

  15. Γιώργος Κοκαλακης και Μιχάλης Γεωργαλης θα σας στείλουμε στο φεγγάρι να κάνετε κώμα πρασίνου

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ