Πόπη Κιαπόκα: Η Ζιά εκπέμπει SOS- Παρακμή, στασιμότητα και το νερό…νεράκι

35
8463

ΠΟΠΗ ΚΙΑΠΟΚΑ :  ‘’ Η Ζιά εκπέμπει SOS- Παρακμή, στασιμότητα και το νερό…νεράκι.’’

 

Για πρώτη φορά, πολίτες και επαγγελματίες στη Ζιά, βιώνουν πρωτόγνωρες εικόνες και καταστάσεις υποβάθμισης.

Η περιοχή λέει το νερό νεράκι, αφού για πρώτη φορά πολίτες και επαγγελματίες έχουν έρθει αντιμέτωποι με πολύωρες διακοπές στην υδροδότηση.

Την ίδια στιγμή, δεν έχει γίνει ούτε ένα ουσιαστικό έργο τα τέσσερα αυτά χρόνια παντού εγκατάλειψη και αδιαφορία.

Όταν το τοπικό συμβούλιο απαίτησε την υλοποίηση συγκεκριμένων έργων και δράσεων, ο κ.Νικηταράς και η  ομάδα του,  κήρυξαν τον πόλεμο.

Η καταστροφική πυρκαγιά στη Ρόδο, αποτελεί ένα καμπανάκι κινδύνου για τη Ζιά.

Αντί να έχουμε σχέδιο εκκένωσης ας έχουμε και κυρίως ας υλοποιήσουμε ένα σχέδιο πρόληψης. Δυστυχώς όμως καθυστερεί το έργο της διαπλάτυνσης του δρόμου από την  Ευαγγελίστρια προς τη Ζιά.

Αυτή η δημοτική αρχή ΑΠΕΤΥΧΕ, ΦΕΥΓΕΙ.

ΤΩΡΑ πρέπει να δούμε την επόμενη μέρα.

Ο Γιώργος Κυρίτσης και η ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ αναλαμβάνουν να εντάξουν τη Ζιά σε ένα πενταετές Σχέδιο που περιλαμβάνει:

Δημιουργία δεξαμενής για την κάλυψη των υδροδοτικών αναγκών και δικτύου πυρόσβεσης.

-Κανονισμός Λειτουργίας που θα συναποφασιστεί από όλους για την περιοχή.

-Φορέας Διαχείρισης του Ορεινού Όγκου της Ζιάς και της Δ.Ε Δικαίου που θα έχει τη δυνατότητα υλοποίησης έργων με χρηματοδότηση από ευρωπαϊκούς και εθνικούς πόρους.

-Εκτεταμένες κυκλοφοριακές παρεμβάσεις και διαμόρφωση νέου χώρου στάθμευσης.

-Ολοκληρωμένη ανάπλαση στον οικισμό, για να γίνει πόλος έλξης και ζωής.

Προχωράμε μπροστά με αυτούς που θέλουν και μπορούν.

Δεν λέμε πολλά. Λέμε  5 μόνο πράγματα για να κάνουμε όλα μέχρι το τέλος αυτής της πενταετίας.’’

 

Πόπη Κιαπόκα

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος

Με τη ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

35 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ειναι αργα για σας . ο λαος καταλαβαινει. ουτε ξ…. θελει, ουτε σκουληκι θα σε λιωσω!!!

    • ωραία γιαυτό ο κόσμος τον έδιωξε τον κυριτση 4 Χρόνια που είναι τώρα αυτος τι ακριβώς εχρι γίνει.. εκτός από τι να λέμε α είναι καλός άνθρωπος και δεν τσακώνεται με τον κόσμο.. απόλυτος τίποτα.. εγώ θέλω δήμαρχο με αρ… θέλω και όχι παπά..

  2. Το νεράκι το έχουμε ξανά ζήσει το 2019 , για ποια παρακμή μιλάτε ;
    Επίσης για πείτε μας τι ακριβώς εννοείται κανονισμό λειτουργίας ; Η Ζια δεν είναι επιχείρηση για να βγάλετε κανονισμό λειτουργίας του χωριού ,επίσης δεν ξέρω αν το ξέρετε η Ζια είναι ήδη πόλος έλξης και ζωής!Ειστε εκτός τόπου και χρόνου και εκτίθεστε , και για να σας προλάβω Κυριτση υποστηρίζω αλλά πραγματικά ας την μαζέψει κάποιος

    • Ασε τα νερά δεν έχεις ιδέα 2017 2018 2019 όλο το ζιπαρι έμενε από νερό Ιούλιο Αύγουστο και το σπίτι σου μαζί ξέρω εγώ που μένω κοντά … θυμάσε τι μας έλεγες? θα το φτιάξουμε! ακόμα το φτιάχνετε! τουλάχιστον 4 χρόνια δεν υπήρχε κανένα θέμα ζιπαρι Τιγκάκι Ζιά και με διπλάσιο τουρισμό πέρυσι και φέτος από τις δικές σας χρονιές και επειδή μίλησα και με τον πρόεδρο είχαν πρόβλημα 3 εβδομάδες και αποκαταστάθηκε… για βρες τώρα ποιος δεν έχει νερό Ζιά Ζιπαρι Τιγκάκι? περιμένω απάντηση έμαθες και τις δεξαμενές βλέπω !

    • Ακούστε και αυτό.Προχωρουσε ο πρωην και σε κάποια στιγμή έσκυψε και είδε την σκιά του.Και ξέρετε τι εγινε! τον φοβήθηκε η σκιά του και εξαφανίστηκε.χοχοχοχο

    • Του νικηταρα με τον καισερλη ηταν τα τεσσερα ο κυριτσης ηταν δημαρχος στη πολη

  3. Τώρα ενφανιστηκατε εξαφανησμενοι;το τραίνο τοχασατε.Η ζια,το ασφενδιου,η αντιμαχεια εγραψε νικηταρας.Εσεις να ενφανιστειτε μετα τα πέντε χρονια του αγαπητού μας δημαρχου νικηταρα.Το μονο που κάνετε κυρια κιαποκα ειναι να δυναμωνετε τον θεοδοση.Στο καβούκι ξανα για 5 χρονάκια.

    • ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΑΚΙΣΜΟ ΣΟΥ.ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΕ ΛΙΓΟ
      ΚΑΙΡΟ ΚΡΑΤΑ ΤΕ ΟΜΠΡΕΛΑ.Ε ΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΣΟΚΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ.ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ ΠΟΠΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

  4. το 2018 και 2019 δεν είχαμε σταγόνα νερό όλο τον Αύγουστο εσύ ήσουν δημοτική σύμβουλος το ξέχασες? από την Δευτέρα δεν ξανά αντιμετωπίσαμε πρόβλημα μας διαβεβαίωσε η Δευακ ότι τα προβλήματα που υπήρχαν επί 3 βδομάδες λύθηκαν…

    • ΤΙ ΑΛΛΑΓΗΣ ΖΗΤΑΣ ΒΡΕ ΠΟΠΗ?? ΠΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΙ ΖΗΤΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΡΑΜΑΤΗΖΟΥΜΕΝΟΙ,ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΤΕ ΣΩΣΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ.ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ,ΟΙ ΚΩΟΙ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΝΑ ΚΟΒΟΥΝ ΝΕΡΑΚΙΖΙΑ!!!ΧΙΧΙΧΙΧΙ😁😁😁😁😁😁

  5. Πόπη μου είσαι εξαφανισμένη από τον τόπο μας από το 2019! Τώρα θυμήθηκες ότι υπάρχουν προβλήματα? Που ήσουν τόσο καιρό? Καλύτερο για εσένα θα ήταν να μην κάνεις τέτοιες δημόσιες τοποθετήσεις γιατί ο κόσμος ούτε χαζός είναι αλλά ούτε και τρώει κουτόχορτο!

  6. Μοιράζει ραβασάκια με το τι θα πει ο κάθε υποψήφιός του, για να φαίνεται η εικόνα της πολυμελούς και πολυποίκιλης ιδεών και θέσεων παράταξη. Δύναμη Αλλαγής 2028 (και βλέπουμε…).

  7. 1) «Πρωτόγνωρες εικόνες»..Μάλλον σε άλλο νησί ζούμε, γιατί το φαινόμενο μόνο πρωτόγνωρο δεν είναι. Υπήρξαν, αντιθετως, πολύ λιγότερα προβλήματα σε σχέση με παλαιότερα έτη, αυτό ειναι το μόνο πρωτογνωρο.
    2) Μιας και λέμε για παλαιότερα έτη, που ήσασταν όταν είχατε τη δυνατότητα….;
    Ένας ένας, δείχνετε σιγά σιγά ποιοι είστε..Ξεκινώντας από το αφεντικό σας, συνεχίζετε εσείς, ο Κ…. και πολλοί άλλοι.. Ξιπασιά, αμετροέπεια, εγωπάθεια, παρεμβάσεις επιπέδου κίτρινου τύπου, σταθερή υποτίμηση της μνημης και της νοημοσυνης των πολιτών. Λίγο ακόμη να κρατήσει η προεκλογική περίοδος και θα αγγίξετε το 0% με πάσα βεβαιότητα.

  8. Όλοι οι υποψήφιοι του κ. Κυρίτση, το ίδιο μοτίβο. «Στηρίζουμε Κυριτση που θέλει και μπορεί», «λέμε μόνο χ πράγματα για να γίνουν». Κουραστική επαναληψιμοτητα και επίπεδο λόγου σαν απευθύνεστε σε βρεφονηπιακό σταθμό. Προσλάβετε καλύτερο επικοινωνιολόγο, δικαιούστε καλύτερη προεκλογική εκστρατεία. Θα φάτε που θα φάτε μαύρο, τουλάχιστον να μη γίνεστε κ ρεζίλι. Κρίμα είστε.

  9. Ποπη μου ήθελα και γω σχόλιο να γράψω μα πήρα την απόφαση πρώτα τους άλλους να διαβάσω είναι πολύ πικρόχολοι γιατί πολύ φοβούνται δεν ήθελαν οι δρόμοι σας ποτέ να συναντούνται Κύριοι θα σας βόλευε να μείνει σπίτι η Ποπη , δεν είστε ένταξη βρε παιδιά , που είναι οι καλοί οι τρόποι ;; Θα κάνω μια πρόβλεψη , θέλω να την θυμάστε και όσοι δεν το βλέπετε , νομίζω πως κοιμάστε : Νέος δήμαρχος ο Γιώργος ο Κυριτσης η Ποπη αντιδήμαρχος , υπάρχουν αντιρρήσεις ;;;;

  10. ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΖΙΑΣ :ΑΤΕ ΚΟΦΤΑΣΤΕ ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΊΤΕ ΠΙΟ...ΚΑΛΑ ΝΑΙ ΣΑΣ

    μαζί με τον Καϊσερλη τον Νομάρχη Μαχαιρίδη , τον τότε έπαρχο Κω για το έγκλημα που κάνανε στην Ζιά να κλείσουν την Κεφαλόβρυση και να ρημάξουν το χωριό . Μέχρι τον συγχωρεμένο τον Νίκο βάλανε στην φυλακή , ο οποίος βγήκε τότε να υπερασπιστεί το χωριό μας .
    ΤΏΡΑ θυμηθ’ηκατε την Ζιά και το νεράκι της ή για να υποσχεθείτε τιιιιιι ???
    Μήπως να τάξεις πάλι όπως έταζες στην προηγούμενη τετραετία αποχετευτικό στην Ζιά ???
    Αν πείς και για την κακοτεχνία του πλακόστρωτου που στρώσατε στην προηγούμενη θητεία σας την πλατεία και τα σοκάκια της Ζιάς , χάλια μαύρα /////πολλές .. Να μην επεκταθώ και στο θέμα ΑΛΥΚΕΣ που η ίδια συμμορία την έκλεισε !!!!! Φτάνει πιά !!! Αρκετή πίκρα μας δώσατε με τα εγκληματικά σας έργα

  11. Ποτέ ο Ασώματος το Λαγούδι η Ευαγγελίστρια δεν είχαν τοσα σπίτια για φιλοξενεία τουριστων με αποτέλεσμα μεγαλύτερη κατανάλωση νερού!!Αυτή η αύξηση των κατοίκων είναι η αιτία κάποιες ώρες της ημερας να μην φτάνει το νερό!!!Αλλα η δημοτική αρχή ΝΙΚΗΤΑΡΑ στην νέα πενταετία θα δώσει τη λύση που πρέπει!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ