Με τον Θεοδόση Νικηταρά και η Άννα Ζερβού

22
11615

με τον Θεοδόση Νικηταρά και η Άννα Ζερβού

Μία ακόμη συνδημότισσα μας, μια νέα, εργαζόμενη μητέρα, με ενδιαφέρον και άποψη για τις δημοτικές υποθέσεις, την Άννα Ζερβού, υποδέχτηκε σήμερα ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς στις τάξεις της «Ισχυρή Κως».

Η Άννα Ζερβού αποδέχτηκε την πρόταση του Θεοδόση Νικηταρά να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο της «Ισχυρή Κως» δηλώνοντας, « …πάντοτε με ενδιαφέρουν οι εξελίξεις γύρω από το δήμο μας, γιατί έχουν να κάνουν άμεσα με τον τόπο και τη ζωή μας.

Τον Θεοδόση τον γνωρίζω πολλά χρόνια και τον εμπιστεύομαι.

Παρακολουθώ τη λειτουργία και τις δράσεις του, ως Δημάρχου, και βλέπω ότι εργάζεται ακατάπαυστα για το Δήμο και το νησί μας.

Ειδικά σε αυτή τη δύσκολη εποχή, όπου όλοι αγωνιούμε για το μέλλον μας και το
μέλλον των παιδιών μας, πιστεύω ότι λειτουργεί ενωτικά στην κοινωνία μας,
απαραίτητο στοιχείο για να αγωνιστούμε για τα προβλήματα του νησιού μας.
Με ενότητα και ξεκάθαρους στόχους, όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

22 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΑΔΕΡΦΕ ΘΕΟΔΟΣΗ ΣΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΑΡΕΣ.

    ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΗΡΕΜΙΣΤΙΚΑ.ΕΣΥ ΘΑ ΦΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΟΛΛΑΓΡΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΚΥΡΙΤΣΙΚΟΥΣ.

  2. Ο κυριτσης κατεβαζει συνοθυλευμα ηττας.

    • Εσύ μάλλον έχεις να βγεις από το σπίτι σου παρά πολύ καιρό. Έχεις χάσει επεισόδια.

  3. ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΗ.ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΝΟΥΛΑ ΖΕΡΒΟΥ.

  4. Οδημαρχος βγαζει λαγους απο τα μανικια.Ζερβου,τυρικο,εσυ τι κατεβαζεις;μπανανοφλουδες που περισευουν.

  5. Απορο 4 χρονια χαμενα απο το εργο του ΤΙΠΟΤΑ για ποιον λογο ξανακατευαινει ο κυριος Νικηταρας ??????
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΕΡΙΜΟ ΚΑΛΩΣ ΕΙΣΑΙ.

  6. Απορία.. Γιατί πρέπει να φωτογραφιζονται όλοι με τον εκατοστά δήμαρχο..

    Μόνοι τους,, δεν αρκεί.. Να γνωρίζουμε ποιοι είναι…. Έχει κουραστεί και ο νικηταράς και ο κυριτσης,,… κάθε μέρα φωτογραφιες με καθένα… Έλεος.. 50 πρόσωπα… 50 φωτογραφίες,, ΕΛΕΟΣ

  7. Νικηταρά πιστεύεις ότι θα σε ψηφίσουν αυτοί που κατεβάζεις υποψήφιους;Εγώ αμφιβάλω.Κάνε κανένα έργο να μην σε θυμούνται μόνο για τις ελιές.Τόσα λεφτά σου είχε αφήσει ο Κυριτσης.Τι τα έκανες;Ο φωτογράφος τα πήρε όλα;

  8. Άσε το μάζεμα άλλων κι άλλων και πήγαινε να καθαρίσεις την πόλη. Βρωμάει. Το λιμάνι ακάθαρτο, οι κάδοι ξεχειλοι από σκουπίδια, οι δρόμοι άστο μα πάει. Και το πυροσβεστικό της πολιτικής προστασίας να πλύνει κάδους και δρόμους που είναι λιγδιασμενοι. Που είναι οι οδοκαθαριστές; Ρουσφέτια ε; Άχρηστοι.

  9. Μάλλον η κυρία Ζερβού δεν γνωρίζει όπως στο σχολείο όπου πήγαινε το παιδί της η δημοτική αρχή με επικεφαλή τον Νικηταρά χρωστάει ενοίκια 27 μηνών…..

  10. Απ’οτι καταλαβαίνω μόνο εγω και η Μιράντα δεν έχουμε κατέβει υποψήφιοι με το Θεοδόση!!! Εαν δεν βγεί απο την πρώτη Κυριακή με 80% και με βάση τα επίθετα των υποψηφίων, θα σημαίνει ότι ούτε τα παιδιά των υποψηφίων του δεν ψήφισαν τους ανθρώπους τους!!! Είναι ολοφάνερο οτι δεν επιλέγουμε ικανό δήμαρχο αλλά οικογένειες!!! Ντροπή μας!!!! Ο κάθε άσχετος με την πολιτική και τα τοπικά δρώμενα κατεβαίνει υποψήφιος για να μαζέψει ψήφους απο το σόι!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ