Κίνημα της πετσέτας –Κυβέρνηση- Τοπική (Αυτό)διοίκηση Και όμως συνδέονται

2
4098

Κίνημα της πετσέτας –Κυβέρνηση- Τοπική (Αυτό)διοίκηση

  Και όμως  συνδέονται

Τις τελευταίες μέρες δυναμώνει το κίνημα  της πετσέτας.  Καλώς , να δούμε λίγο και τα δεδομένα.

Στη λογική των αστικών κομμάτων ,του όλα πωλούνται και από όλα πρέπει να υπάρχει κέρδος, πολλές φορές εις βάρος των λαϊκών στρωμάτων, οι κυβερνήσεις  ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, μόνες τους ή με παρέα έβαλαν τα δυνατά τους  να παρακάμψουν κάθε εμπόδιο και να παραδώσουν τις παραλίες για πλήρη εκμετάλλευση .

Όλοι μαζί Κράτος, Περιφέρειες  ,Δήμοι, ιδιώτες σε ένα περίεργο σύμπλεγμα λυμαίνονται τις παραλίες. Οι ντόπιοι και οι μη έχοντες ουσιαστικά  έχουν εκδιωχθεί.

Τώρα λέει θα εφαρμόσουν την νομιμότητα . Θα πιάσουν τη μεζούρα. Λες και το πρόβλημα είναι μόνο στις  παρεκκλίσεις και όχι στην πολιτική ξεπουλήματος των πάντων και των παραλιών.

Και μια που έρχονται δημοτικές εκλογές να δούμε τι γίνεται στη Κω.

Οι Δημοτικές αρχές ,χωρίς ίχνος αντίδρασης , κινήθηκαν στη λογική του πάμε όπως μας πάνε.

Παίρνουμε ότι μας δίνει η Κυβέρνηση, το μεταπουλάμε έχουμε και το κέρδος μας ,κάνουμε και το ψηφοθηρικό παιχνίδι μας. Οι ντόπιοι , αυτοί που δεν έχουν να πληρώσουν ας  βλέπουν  την θάλασσα από μακριά.

Και τώρα στο δια ταύτα, πρέπει να διαλέξουμε:

Θέλουμε ένα Δήμο  με δήθεν ανεξάρτητη αρχή, αδιάφορο όμως  για τα πολλά προβλήματα που φορτώνονται και βασανίζουν τα λαϊκά νοικοκυριά, πολλές φορές δούρειο ίππο για να περάσουν αντιλαϊκές πολιτικές , όπως τις παραλίες,την καθαριότητα ,την υγεία, το ναυτικό όμιλο, την επί πληρωμή μεταπτυχιακών, και τόσα άλλα.;

Ή θέλουμε ένα Δήμο που θα διεκδικεί συγκροτημένα με καθαρό πολιτικό λόγο σε όλα τα επίπεδα διοίκησης, που θα συγκρούεται για να στηρίξει τις λαϊκές ανάγκες;

Είναι κουτό να πιστεύουμε ότι ΝΔ ,ΣΥΡΙΖΑ  και ΠΑΣΟΚ  δεν ενδιαφέρονται για τον Δήμο μας και δεν παίρνουν ανοικτά θέση. Εκ του αποτελέσματος  φαίνεται ότι μέσα σε θολά νερά γίνονται διάφορες προσμίξεις ,παραπλανούν τους ψηφοφόρους  , γι αυτό άλλο ψηφίζουν και άλλο τους βγαίνει.

Απέναντι σε αυτή τη συμπαιγνία Κυβέρνησης και αστικών κομμάτων , ο μόνος ξεκάθαρος  φιλολαϊκός πολιτικός λόγος , με αγωνιστική διάθεση είναι της Λαϊκής Συσπείρωσης. Γιατί η πείρα μας δείχνει ότι τίποτα δεν χαρίζεται.

Καλούμε λοιπόν τους συνδημότες μας στις 8 Οκτωβρίου ,με χαμόγελο, με ελπίδα και σταθερό χέρι να ψηφίσουν Λαϊκή  Συσπείρωση. Και ένα είναι σίγουρο αυτό που θα ψηφίσουν αυτό θα βγει

 

Στο κάτω κάτω της γραφής  ούτε ανάπτυξη ούτε πρόοδος ούτε κανονικότητα είναι ,τα εγγόνια μας να γνωρίζουν τις παραλίες του Τιγκακιού του Μαρμαριού  του Παραδείσου και τόσες άλλες  μόνο μέσα από τις καρτ-ποσταλ.  Να απαγορεύεται να τις πατήσουν.

 

Γιάννης  Χατζηδαυΐδ

Συν/χος    ΔΕΗ/ΔΕΔΔΗΕ

Υποψήφιος με τη Λ.Σ . Δήμου Κω

8/8/23

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Είδαν κόσμο στο ΚΚΕ φασαρία σου λέει πάμε έχει ψήφους.Αν ρωτήσεις τι ακριβώς προτείνουν η θέση τους θα πουν.Φταίει το ΝΑΤΟ τα μεγάλα συμφέροντα κλπ ,κλπ.Άξιους τους έχω να κάνουν και καμία πορεία στη Αμερικανική πρεσβεία .

  2. πήγε στο Τιγκάκι και προσπαθεισε να περάσεις παραλία με τα πόδια κούνιες κατασκευές λες και είναι καμπή και στο ψαλίδι χαλιά λες και είμαστε σαουδικής Αραβίας και 100 χρέωση

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ