Το αδιαχώρητο στη Γιορτή καλοκαιριού στο Μαστιχάρι

7
13946
Συνεργάτης aegeanews.


Το αδιαχώρητο δημιουργήθηκε και φέτος στο παλαιό δημοτικό σχολείο Μαστιχαρίου στην καθιερωμένη για όλο τον κόσμο και ιδιαίτερα για τους επισκέπτε μας απόδημους Κώους «Γιορτή καλοκαιριού» με πάρα πολύ κόσμο από όλο το νησί απόδημους , αλλά και αρκετούς  ξένους επισκέπτες .

Οι δραστήριοι σύλλογοι της περιοχής καθώς και η ενορία Μαστιχαρίου πρόσφεραν όπως πάντα εθελοντικά με αγάπη και μεράκι, πλούσια  παραδοσιακά εδέσματα στους επισκέπτες.

Την εκδήλωση άνοιξαν τα πολύ όμορφα χορευτικά των παιδιών του Λυκείου Ελληνίδων Καρδάμαινας.

Το κέφι και φυσικά τον χορό απογείωσαν εξαιρετικά μουσικά σχήματα από το νησί με τους παραδοσιακούς μουσικούς μας να ξεσηκώνουν τον κόσμο για χορό και διασκέδαση.

 

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ..Ο ΠΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΙΡΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΕ ΤΟΣΑ ΔΡΟΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΝΟ ΦΙΕΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΣΙΚΝΑ ΓΙΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΧΟΡΟΔΙΕΣ Κ.Λ ΛΥΠΟΥΝΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ

    • εσυ που σχολιαζεις ανωνυμα για το χορευτικο, εστειλες τα παιδια σου στο συλλογο για χορο; πηγες εσυ για χορο; δεν νομιζω..ο συλλογος ειναι δραστηριος αλλα αν εμεις δεν στελνουμε τα παιδια μας και δεν παμε οι ιδιοι πως θα προχωρησει;;;; οσο για τα χρηματα, μπορεις να ζητησεις να παρευρεθεις σε ενα Δ.Σ να σου κανει αναλυση η προεδρος. μηνμκατηγορουμε μονο εναν. ας σκεφτουμε κ εμεις συλλογικα τι κανουμε και κυριως τι δεν κανουμε !!

    • Ο σύλλογος της Αντιμαχειας πλέον έχει ριμαξει από τότε που έφυγαν κάποια άτομα και μπήκαν κάποια άλλα έπαψε να υπάρχει..
      Ας δουν πως λειτουργούσε πριν 15 Χρόνια ο σύλλογος τα δρώμενα που έκανε αν αποφασίσουν να κάνουν στροφή τότε και μόνο ο κόσμος θα ξανά γυρίσει κοντά στο συλλογο

      • και γιατί δεν μπαίνεις εσύ στο σύλλογο να τα φτιάξεις όλα αφού δεν σου αρέσουν;;;; μάλλον ο καναπές έχει μεγαλύτερη άνεση για να σχολιάζεις εε… συνέχιζε από κει λοιπόν την κριτική σου και άσε το σύλλογο να κάνει αυτό που νομίζει σωστό!! πρόεδρε μη μασάς.μαλλον κάνεις πολύ καλά τη δουλειά σου και δεν αρέσει σε κάποιους!

  2. Παρακολουθω τις εκδηλωσεις της [αργω ] της Καρδαμενας ολες καποιου επιπεδου οπως αυτη πουθα γινει την Κυριακη και μπραβο τους η προοδος ηταν αυτη που παντα εφερνε ενα τραγουδισττη και εκανε εκδηλωσεις υψηλες

  3. Παρακολουθω τις εκδηλωσεις της [αργω ] της Καρδαμενας ολες καποιου επιπεδου οπως αυτη πουθα γινει την Κυριακη και μπραβο τους η προοδος ηταν αυτη που παντα εφερνε ενα τραγουδισττη και εκανε εκδηλωσεις υψηλες τωρα ολες ειναι απλα φαγητο και μαλιστα επι χρημασι κανενας συλλογος δεν κανει φιεστες παντα με σκοπο τοχρημα και με στηριξη του δημου παλια γιορτη μελιου ηταν δωρεα και γιορτη με τα ολα της —- πωσ οι αλλοι συλλογοι δεν αποσκοπουν μονο στο χρημα και η προοδοσ σπανια κανει χωρισ καποιο ακουμπημα Παλια εγιναν c d ΑΡΤΟΣ Ο ΕΠΙΟΥΣΙΟΣ ΟΙ ΖΙΕΣ ΤΙΣ ΚΩ ΚΑΙ πολλα πολλα ολα επιπεδου τωρατι…μηδεν απο μηδεν μηδεν αν και σε καθε γιορτη ολοι μσς τα ακουνπαμε

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ