Απάντηση Ιωάννας Ρούφα στον κ. Νικηταρά: «Θέλει ο θεατρίνος να κρυφτεί και η χαρά δεν τον αφήνει»

26
22219

«Θέλει ο θεατρίνος να κρυφτεί και η χαρά δεν τον αφήνει»

Καθόλου τυχαία και απόλυτα εύστοχη η παρατήρηση της Ιωάννας Ρούφα στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο σχετικά με τις υποκριτικές αρετές του κου Νικηταρά. Πραγματικά αδικείται και αξίζει μία θέση πρωταγωνιστή στην Επίδαυρο. Θα μπορούσε να ανεβάσει με τρομερή εμπορική επιτυχία το θεατρικό «αμάρτησα για την καρέκλα» υποδυόμενος απλά τον εαυτό του.

Πριν καν προλάβει να στεγνώσει το μελάνι στην ανακοίνωση της παράταξης μας περί της μη συμμετοχής στις εκλογές έσπευσε να κάνει δήλωση με μοναδικό στόχο να προσεταιριστεί τα μέλη και τους φίλους της παράταξης.

Συνδέει μάλιστα ατυχώς την παράταξη της Ιωάννας Ρούφα «ΟΡΑΜΑ+ΔΡΑΣΗ» με την παράταξη του Κ. Καΐσερλη «ΟΡΑΜΑ Κίνημα Πολιτών Κω» θέλοντας να δείξει μία σύνδεση και μία συνέχεια βάζοντας και τον εαυτό του στο κάδρο.

Δυστυχώς όμως για τον κ. Νικηταρά τα γεγονότα που έχουν καταγραφεί στην τοπική πολιτική ιστορία δεν περιποιούν καμία τιμή στο πρόσωπό του και καθιστούν τη δήλωσή του προκλητική.

Αφού λοιπόν μετά τις εκλογές του Μαΐου 2014 απαίτησε εμφατικά να γίνει δήμαρχος, έστω και για τρεις μήνες (και τρεις μέρες να ήταν το ίδιο θα έπραττε), υποσχόμενος να οδηγήσει την τότε παράταξη στην επόμενη μέρα, εντούτοις όταν ήρθε η ώρα να υλοποιήσει τα υπεσχημένα την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια ή όπως λέει ο λαός ήκοψε!!!

Μάλιστα είχε το θράσος να προσβάλει και γραπτώς όσους τον εμπιστεύθηκαν με την ψήφο τους και όσους έμειναν πίσω να υπερασπίζονται και τις δικές του ευθύνες γιατί απλά δεν είχε τα κότσια να αντιμετωπίσει στα ίσια τον Γ. Κυρίτση εντός του δημοτικού συμβουλίου.

«Αγαπητοί συνάδελφοι, έγραφε στις 31/08/2014 ο επί τρίμηνο δήμαρχος και αδιαμφισβήτητος μέχρι τότε νέος επικεφαλής της παράταξης ΟΡΑΜΑ Κίνημα Πολιτών Κω, η νέα δημοτική περίοδος, επιβάλλει την προετοιμασία της παράταξης για την παρουσία της στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο. Σε ότι με αφορά, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι στις διαδικασίες αυτές δεν θα λάβω μέρος. (Αυτά τα γράφει ο πρώτος σε ψήφους δημοτικός σύμβουλος της παράταξης). Είναι πολιτική μου επιλογή (αφού εκμεταλλεύτηκε τον τίτλο του δημάρχου έστω και για ένα τρίμηνο) η αποστασιοποίηση από την παράταξη ΟΡΑΜΑ Κίνημα Πολιτών Κω, όπως επίσης και η παραίτησή μου από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου για τη νέα Δημοτική περίοδο…» (και όλα αυτά έγιναν δια του τύπου… δεν είχε καν τα κότσια να σταθεί ενώπιον της ολομέλειας της παράταξης και να δώσει εξηγήσεις για τη στάση του και τη φυγή του).

Αντίστοιχα το 2019 όταν έλαβε το δαχτυλίδι από τους τοπικούς πολιτικούς πάτρωνες δεν δίστασε με υπόγειες και πολιτικά άνανδρες μεθοδεύσεις να προσπαθήσει να εξοντώσει πολιτικά την παράταξη και τον μοναδικό άνθρωπο που είχε τα κότσια να σταθεί απέναντι και να νικήσει πολιτικά τον παντοδύναμο Γ. Κυρίτση την Ιωάννα Ρούφα.

Η παράταξη ΟΡΑΜΑ+ΔΡΑΣΗ κ. Νικηταρά είναι η παράταξη των ανθρώπων που το 2019 έδωσαν την μάχη μαζί με την Ιωάννα μέχρι τέλους. Πληγωμένοι, λαβωμένοι αλλά καθαροί και τίμιοι έναντι της κοινωνίας. Οι άνθρωποι που τίμησαν με τη στάση τους και τη δράση τους αυτό που ονομάζεται πολιτική ηθική και προφανώς σας διαφεύγει.

Σπεύσατε σε δηλώσεις γιατί μάλλον δεν κατανοήσατε αυτό που επισημάναμε στην ανακοίνωσή μας και θα το επαναλάβουμε: για όσους πιστέψουν ότι ξεμπέρδεψαν με εμάς… να είστε σίγουροι ότι δεν λέμε αντίο αλλά εις το επανιδείν!

Αναφορικά με το δίλλημα των εκλογών θα συμφωνήσουμε κ. Νικηταρά είναι όντως ένα… η επιλογή μεταξύ Σκύλλας ή Χάρυβδης, η επιλογή μεταξύ του τίποτα και του καθόλου.

Αν και δεν μπορούμε να προβλέψουμε το αποτέλεσμα των επερχόμενων εκλογών και ούτε πρόκειται όπως επισημάναμε να εμπλακούμε σε καμία διεργασία ένα είναι βέβαιο… ανάλογα με την επιλογή των πολιτών μία βόλτα από τα έδρανα της μειοψηφίας θα σας ήταν ιδιαίτερα χρήσιμη και διδακτική εκτός αν επιλέξετε και πάλι το δρόμο της φυγής.

ΟΡΑΜΑ & ΔΡΑΣΗ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 

26 ΣΧΟΛΙΑ

  1. τελικα εκτος απο λιγη εγινες και πολυ κακια. εκανες λιγο παρεα μαυτον που σε ελεγε ντενεκε και υπολειμμα και κολλησες την κακια του.
    βγαζεις πολυ κομπλεξ!!

  2. ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΔΡΙΚΟ ΣΑΣ ΑΝΑΣΤΗΜΑ Κ. ΡΟΥΦΑ !!
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΠΙΚΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΟΝΑΝΕ «

  3. ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ,ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΟΥ…..ΑΡΧΗΓΟΥ ΣΟΥ,ΑΠΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΣΑΣ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΞΕΓΑΝΩΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΣΑΠΙΟΜΠΡΙΖΟΛΕΣ.ΣΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

  4. Πιό θεατρίνα από σενα δεν υπήρξε στην λειτουργία του Δ.Σ!!!!!Αυτόν που σε εβριζε και σε μείωνε τελικά τον θες για δήμαρχο!!!Ευτυχώς ο λαός δεν έχει το ίδιο σκεπτικό με σένα!!!Τώρα τι να σου ευχηθώ!!!!!!!

  5. Γιατί κατακρίνεται συνεχώς τις άλλες παρατάξεις,και εξυμνείται την δική σας;
    Θεωρείται Δημοκρατική συμπεριφορά απο μέρους σας;
    Η ζωή επιστρέφει συμπεριφορές!

  6. και κλααααμμμα η κυρια...επειδη της εφαγε την θεση ενας αξιος δημαρχος..αρε που ηθελες να γινει δημαρχινα

    τον Φυρμιτση βλεπω μοκο..εεε…..συνεταιρακια????

  7. ΕΧΕΙΣ ΓΝΩΘΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ…ΚΑΛΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ…

  8. πολύ καλά τα είπες…Όλοι μιλάνε για τον χαρακτήρα του Κυριτση γιατί οι τενεκεδες δεν έχουν από που να τον κράξουν…Τη χούντα αλλοσ την έφερε στα Δ.Σ κ έκλεισε τα μικρόφωνα….Όσο κ να χτυπάτε τον Κυριτση θα είναι Δήμαρχος…..

  9. πόσο κρίμα !!!!πόσο άσχημο ξεκάθαρα είσαι με τον ακατανόμαστο!!!έγινες ίδια κρίμα και σε είχαμε σε εκτίμηση!!!!!!

  10. Ο Νικηταράς.Ο δήμαρχος του τίποτα που θα μείνει στην ιστορία του νησιού σαν ο δήμαρχος με τις ελιές.Είναι τόσο καλός άνθρωπος που προσπαθεί να χωρίσει οικογένειες ,εκβιάζοντας για μερικούς ψήφους.Ο άνθρωπος που προεκλογικά κατηγορίες ανθρώπους διαμάντια πέφτοντας λάσπη .Ο άνθρωπος που μετά τον Οκτώβρη θα είναι μετρημένοι όσοι του λένε καλημέρα.Ο πρώτος που εξαγόρασε δημοτικό σύμβουλο από άλλη παράταξη για να του βγαίνουν τα κουκιά.Ναι η Ιωάννα δεν πρέπει να χαθεί από το δημοτικό συμβούλιο.

  11. Ιωάννα, για όλα φταίνε οι άλλοι, ποτέ εμείς οι ίδιοι. Παντού βλέπουμε εχθρούς και οράματα. Πάνω απ’όλα ψυχραιμία και σύνεση. Έχουν φύγει πολλά στελέχη από την πρώην πλέον παράταξή σου. Λειτουργείς κι εσύ με υπεροψία και όχι δημοκρατικά. Αυτό κάτι σημαίνει. Καταλαβαίνουν όλοι ότι μόνη σου δεν μπορείς. Περνάς τα όρια του γραφικού και θεωρείς τον λαό της Κω ότι καθοδηγείται. Μπαίνεις σε λογικές «Κυρίτση«, δηλ. της απαξίωσης και της ειρωνείας. Πρόσεξε την προσωπική κ…τούμπα που θα κάνεις, με το πάθος σου και την παρωπιδική λογική σου να γινόσουν δήμαρχος. Τα δαχτυλίδια διαδοχής πλέον δεν δίνονται ούτε χαρίζονται. Ούτε ισχύει η φιλοσοφία του «ώριμου φρούτου« και η «καραμέλα« της αποστασίας. Συνεργάζεσαι με τη λογική και προχωράτε από κοινού στην τελική «απ-αλλαγή« που θέλει ο τόπος μας…

  12. ανοιξες το στομα σου, και βγηκε ….. στην επιφανεια.
    δεν κανεις για πολιτικη. εισαι λιγη και με κακια

  13. Φαντασου να γινοσουν δημαρχος!! Με τετοια ψυχη που εχεις, θα ησουνα χειροτερη απο τον πρωην. Βγαζεις μια κακια, γιατι νομιζεις οτι αν δεν κατεβαινε ο θεοδοσης θα γινοσουν δημαρχος.
    Αυτο ειναι το λαθος σου. Απλα θα εβγαινε ο πρωην με 60%.
    Τωρα ξεχνας που σε φωναζε ντενεκε και υπολειμμα του οραματος; Ευτυχως ο λαος σκεφτεται αλιως.
    Δεν προκειται να γυρισει στην εποχη του ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΘΑ ΣΕ ΛΙΩΣΩ!!

  14. εκανε μια τοποθετηση ανθρωπινη και πολιτισμενη ο δημαρχος, και ηρθε η απαντηση απο την κυρια ρουφα με εναν οχετο βοθρολυμματα.
    τελικα ο ανθρωπος δεν αλλαζει!!
    ειχε δικιο ο βασιλης!!

  15. Ιωάννα μου καλά τα λες, και οι 2 τα ίδια σκ… είναι. Ο ένας εγωιστής με κακό χαρακτήρα που όμως μπορεί να κάνει έργα και ο άλλος καλός ψεύτης που δεν πρόκειται να κάνει τίποτα για το νησί. Μεταξύ των 2 σκ…. είμαστε αναγκασμένοι να βγάλουμε αυτόν που θα κάνει τα έργα και αυτός είναι ο Κυρίτσης. Ιωάννα μου μακάρι να σε δούμε σύντομα εκεί που πραγματικά σου αξίζει.

  16. Εμείς το υπόλοιπο από γιουβέτσι, ο τελευταίος τροχός της αμάξης, οι ξεχασμένοι από θεό και ανθρώπους, οι τριγωνανθρωποι γιατί να τρώμε στην μάπα τις ίντριγκες, τις κακίες σας. Χωρίς κέρδος κέρατα. Βαρεθηκαμε πια . Ας παλέψουν Κώστας και Γιώργος στην Κω , Ιωάννα και Θεοδόσης στον δίκαιο και ας βγάλουν με κλήρωση έναν για τον δήμο Ηρακλειδών, τον τελευταίο, τον πιο χαζό δεν μας νοιάζει, απλά να γλυτώσουμε οτιδήποτε γλυτώνετε…

  17. Μπραβο στην κ ΡΟΥΦΑ , εδειξε ποσο πολιτικα αντρακι ειναι , και πως αξιζει το κατι παραπανω . οταν τό 2019 ολοι οι ψηφοι της παραταξης της πηγανε μονοκουκι στον νικηταρα , ητανε , καλη και αγια , εντιμη πολιτικος , με αρχες κ ιδεες ,τωρα ειναι ενα τιποτα , ανεντιμη , μοκρη , αλαζονας , εξουσιομανης , ιδια με τον κυριτση , κλπ κλπ . Μη τολμισει καποιος και πει αληθειες . Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ , δεν ερχεται μονος του , εσεις τον φαιρνετε με χιλια και ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ !!!!

  18. Μπραβο στην κ ΡΟΥΦΑ , εδειξε ποσο πολιτικα αντρακι ειναι , και πως αξιζει το κατι παραπανω . οταν τό 2019 ολοι οι ψηφοι της παραταξης της πηγανε μονοκουκι στον νικηταρα , ητανε , καλη και αγια , εντιμη πολιτικος , με αρχες κ ιδεες ,τωρα ειναι ενα τιποτα , ανεντιμη , μοκρη , αλαζονας , εξουσιομανης , ιδια με τον κυριτση , κλπ κλπ . Μη τολμισει καποιος και πει αληθειες . Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ , δεν ερχεται μονος του , εσεις τον φαιρνετε με χιλια και ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ !!!!

  19. θα μπορούσες να κάνεις παράταξη? ούτε 160 άτομα δεν μπορείς να βρεις πλέον κατάλαβε το τελείωσες.απο μόνη σου…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ