Με τον Θεοδόση Νικηταρά και ο Δημήτρης Χαματζόγλου

27
10963

με τον Θεοδόση Νικηταρά και ο Δημήτρης Χαματζόγλου   

 

Έναν ακόμη νέο συμπολίτη μας, τον Πολιτικό Μηχανικό Δημήτρη Χαματζόγλου, υποδέχτηκε σήμερα ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς, στην παράταξη της «Ισχυρή Κως».

 

Ο Δημήτρης Χαματζόγλου, με έκδηλο το ενδιαφέρον για τα κοινά, με συμμετοχή στην αυτοδιοίκηση και σημαντική προσφορά στα αθλητικά δρώμενα του νησιού μας, δήλωσε, «…αποφάσισα να συμμετάσχω στις δημοτικές εκλογές του Οκτώβρη και να προσφέρω τις δυνάμεις μου στην κοινή προσπάθεια, γιατί εκτιμώ την ενωτική παρουσία του Δημάρχου Θεοδόση Νικηταρά και βλέπω να είναι σε εξέλιξη σημαντικό έργο για την πρόοδο του νησιού μας.

Πιστεύω ότι όλοι μαζί, με διάθεση προσφοράς, μπορούμε να πετύχουμε τους μεγάλους στόχους για το νησί μας και να αντιμετωπίσουμε προβλήματα καθημερινότητας των συνδημοτών μας. Σε αυτή την προσπάθεια θα είμαι συμμέτοχος».

 

 

27 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ενταξει ολοι καταλαβαμε οτι δημαρχος θα ειναι και παλι ο νυν δημαρχος.Απλα μια μεταγραφη νικηταρα ισοδυναμει με 20 μεταγραφες κυριτση.

    • χα χα χα χα , ενας με 20 ? κ μετα ξυπνησατε ? Τα ιδια ελεγε κ καποιος του καισαρλη , κ προσγειωθξκε ανωμαλα . Τις εκλογες δε τις κρινουμε εμεις με τα πικροχολα μας σχολια , αλλα ο κοσμος , που βλεπει , ακουει , κ βιωνει την καθημερινοτητα .

  2. Κύριε Νικηταρά αυτή τη φορά θα κάθήσετε σαν αντιπολητευση η θα επιβαιωθει το επώνυμο «κοψιμιός» που σας έχουν δώσει;

  3. Μααααααα….τέτοια μεταγραφή είχε πολλαααααα χρόνια να γίνει. Ο Χαζομτετοιος σου τον έδωσε; Κι εσύ παλαβοκοψιμιέ τη δέχτηκες; Φαντάσου πόση σφιχτο….έχεις!

  4. Συγχαρητήρια φίλε Δημήτρη για την αντικειμενική αυτή την στιγμή επιλογή σου να πορευτείς με τον ενωτικό Δήμαρχο Θεοδόση.
    Καλή επιτυχία

  5. Βρε ποια είναι η καλή μεταγραφή ; Του Δημήτρη ; Ποια ήταν είπαμε η σειρά κατάταξης του στις περασμένες περιφερειακές εκλογές ;;

  6. Άκου ΘΕΟΔΟΣΗ.Αυτό που κανείς είναι αλαλούμ,Δεν είναι υποψηφιότητες αυτές για νίκη.Ο άλλος κατεβάζει υποψήφιους Νίκης.
    Την μια βλέπω τον ένα άντε να πάρει και πάει λέγοντας.Εάν δεν μπορούσες να τολεγες εξ αρχής να έμπαινε άλλος στη θέση σου.Ντροπής πράματα είναι αυτά,
    Άμα θέλετε με πιστεύετε άμα δεν θέλετε δεν πειράζει,,,

    • Αλου νου γραφομενα αντιγραφεις.Καταλαβες την ηττα του κυριτση,και αντιγραφεις αλου τα γραφομενα.Σε πηρανε χαπαρι,ποσο!!!!! ηλιθιος εισαι!!!! ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΕΤΕ ΣΦΥΡΙΤΣΑΚΙΑ.ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ.

  7. Ξέρω από μέσα.Παραιτηση από τον Κυρίτση ,κατεβαίνει με τον Νικηταρά η Β .Επιτέλους!!! Αργά η γρήγορα όλοι κατανοούν και μετανιώνουν.Περιμενετε την ανακοίνωση. Σφυριτσακια άντε σπίτι σας τώρα!!!

  8. ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΦΙΛΕ ΔΗΜΗΤΡΗ . ΑΝΤΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗ ΒΑΣΩ ΔΗΜΑΡΧΕ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΊΑ ΤΟΥς

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ