Mε τον Θεοδόση Νικηταρά και ο Γιάννης Γιακούμαρος

11
10423

με τον Θεοδόση Νικηταρά και ο Γιάννης Γιακούμαρος

 

Ο Γιάννης Γιακούμαρος, ένας νέος συμπολίτης μας από την Αντιμάχεια, ενώνει από σήμερα τις δυνάμεις του με τη μεγάλη οικογένεια της παράταξης, της «Ισχυρή Κως».

Ο Γιάννης Γιακούμαρος, ένας νέος άνθρωπος με πολλή  αγάπη για το νησί μας και αγωνία για το μέλλον του, τόνισε «…αποδέχτηκα την πρόταση του Δημάρχου Θεοδόση Νικηταρά και αποφάσισα να ενταχθώ στην παράταξη «Ισχυρή Κως» γιατί στο πρόσωπο του Θεοδόση βλέπω τον άνθρωπο που αγωνίζεται να βρει λύσεις σε όλα τα προβλήματα του νησιού μας, που ενώνει τους συμπατριώτες μας.

Γνωρίζω τις αγωνίες των νέων ανθρώπων του νησιού μας, έχω κι εγώ τους ίδιους προβληματισμούς, αλλά και τη θέληση να αγωνιστούμε όλοι μαζί για το κοινό μας μέλλον. Μαζί με τον Θεοδόση πιστεύω θα πετύχουμε πολλά».

 

11 ΣΧΟΛΙΑ

    • Το τερματισες! οχι αλλο καρβουνο φτανει με τις αστειοτητες. Μην υποτιμας αλλο τους δημοτες.

  1. ΣΤΕΡΕΨΑΝΕ ΤΑ ΗΡΕΜΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ.ΤΑ ΛΟΛΛΑΝΕΣ ΤΑ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ.

    • ΒΡΕ ΓΟΜΑΡΙ ΠΟΙΟΣ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ; Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ,ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ,ΓΙΑΤΡΟΥΣ;-Η- Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΩΝ 5 ΚΑΙ 10 ΨΗΦΩΝ;ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΣΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΛΟΓΟ ΣΕΒΑΣΜΟΥ.ΟΥΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΙΚΑΝΟΣ.

  2. Τώρα αυτά που γράφεις τα πιστεύεις η θεωρείς τον κόσμο τόσο χαζο..Επειδή αν γράψω κάποια πράγματα το κείμενο δεν θα ανέβει είσαι σίγουρος πως ξέρεις ποιο είναι το παιδί και πιστεύεις ότι μπορεί να σου λύσει προβλήματα του χωριού..

  3. Με το Θεοδόση ο ένας, με τον Κυρίτση ο άλλος, με τη Ρούφα ο παραλλος… Με τον κόσμο είναι κανένας τελικά;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ