Δήμος Κω: Η αποστολή βοήθειας για τους πυρόπληκτους Ρόδου

1
5991

Στη Ρόδο, για τους πυρόπληκτους συμπατριώτες μας που επλήγησαν από την καταστροφική πυρκαγιά, αποστέλλεται η βοήθεια σε είδη πρώτης ανάγκης που συγκεντρώθηκε από ευγενικές προσφορές Κώων πολιτών, επιχειρηματιών και ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, κοινωνικών και αθλητικών Φορέων του νησιού μας, με πρωτοβουλία του Δήμου Κω.

Τη μεταφορά των ειδών που συγκεντρώθηκαν (νερά, χυμοί, αρτοσκευάσματα, γάλα, είδη ατομικής υγιεινής) από την Πόλη της Κω και τις Κοινότητες Αντιμάχειας, Καρδάμαινας, Κεφάλου και Πυλίου, ανέλαβε δωρεάν η μεταφορική εταιρεία «Βελισσαρίου Εμμανουήλ ΙΚΕ».

Την ευθύνη συγκέντρωσης των ειδών είχε η Ειδική Σύμβουλος του Δημάρχου Κω στον Τομέα Πρόνοιας κα Κανταρζή Σταματία, η οποία ευχαριστεί όλους τους συμπατριώτες και συμπατριώτισσές μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου Κω, αποδεικνύοντας για μια φορά ακόμη τα αισθήματα προσφοράς και αλληλεγγύης του Κωακού λαού.

 

Γραφείο Τύπου

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Υπερασπιστές του Κούλη και της Μιράντας με την γίδα στην πλάτη πιαστηκατε για άλλη μια φορά.η πιο σύγχρονη στρατιωτική μονάδα στον Βόλο έγινε παραναλωμα του πυρός από σταμναγκαθια και πουρνάρια ούτε καν από δάσος η λαίλαπα,και η κυβέρνηση σας για άλλη μια φορά πετούσε χαρταετό.Οσο για τον Μηταράκη…και τον κάθε Μηταράκη,έδειξε το πρόσωπο της εργατικής σας κυβέρνησης που της φταίνε οι ασυμετρες απειλές οι υβριδικές μορφές πυρκαγιάς και τα πράσινα άλογα του Διομήδη.Τι στο καλό τα χετε τα pradetor για να κρυφακουτε μόνο τις κρεβατοκάμαρες;;;;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ