Μ. Γιωργαλλής: Τόση είναι η αγάπη και η ευαισθησία τους για το ορεινό Ασφενδιού!!! Δεν τους καίγεται καρφί…

25
8492

          Τόση είναι η αγάπη  και η ευαισθησία τους  για το ορεινό Ασφενδιού!!!

Δεν τους καίγεται καρφί, την ώρα που η Ρόδος μας φλέγεται η Ελλάδα μας  δέχεται  επίθεση έδειξε και έδειξαν το πραγματικό τους πρόσωπο: Ας τους αξιολόγηση η τοπική μας κοινωνία!!!

Παρόντες στην έκτακτη συνεδρίαση κοινότητας Ασφενδιού για θέματα πυροπροστασίας : Ταξίαρχος 80 ΑΔΤΕ, Διοικητής πυροσβεστικής,Ερυθρός Σταύρος,Κυνηγετικός σύλλογος, Επικεφαλής παρατάξεων Κυρίτσης Γιώργος, Ρουφα Ιωαννα , δημοτικοί σύμβουλοι φραγκουλης Γιάννης, Μαραγκός Σεβαστιανός,κοινοτικος σύμβουλος Μπαλλασας  Μιχαήλ, Επιχειρηματίας Παπακωσταντινου Νίκος

Απόντες: Δήμαρχος ,Δημοτική Αρχή ,Πολιτική προστασία Δήμου,  γενική  γραμματέας Δήμου,   Είχε  αποστέλλει  σχετική  πρόσκληση  ως  κατεπείγων  .

Ευχαριστώ θερμά όλους για την παρουσία σας και την συνεργασία όλων των εμπλεκομένων φορέων ιδιαίτερα τον κ.Ταξιαρχο 80 ΑΔΤΕ και Διοικητή πυροσβεστικής υπηρεσίας  που μας τίμησαν με την παρουσία  τους  και βρίσκονται στην πρώτη γραμμή  πυρός !!!

Σημειώνεται  ότι  παραβρέθηκα στο συντονιστικό όργανο Πέμπτη 27/7/23 αφού είχε προηγηθεί η πρόσκληση κοινότητας Ασφενδιού !!!

Η εμπάθεια η   αλλάζονεια  και  η έπαρση τους δεν τους αφήνει  ούτε  αυτή την  ώρα να λειτουργήσουν με αίσθημα συνεργασίας αλληλεγγύης και ευθύνης τώρα που το νησί μας και η πατρίδα μας βρίσκεται σε έκτακτη κατάσταση!!!!

Τώρα που πρέπει να είμαστε ενωμένοι!!

Δεν περιγράφω άλλο απλά τραγικοί !!!!

Δηλώνω παρών και  Συστρατεύομαι ως απλός εθελοντής  πυροσβέστης  για την προάσπιση του νησιού μου !!!

Ο

ΠΡΟΕΔΡΟΣ   ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ   ΑΣΦΕΝΔΙΟΥ

ΓΙΩΡΓΑΛΛΗΣ    ΜΙΧΑΗΛ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

25 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μιχαλάκη σαν πολύ αργά ξύπνησες!!!!Θέλεις και σύσκεψη για το ορεινό Ασφενδιού!!!!Το υπόλοιπο νησί ;;Ευτυχώς και η δημοτική αρχή έχει φτιάξει την πολιτική προστασία και έχουμε ελπίδες πυροπροστασίας!!!Εσύ το μόνο που έκανες ειναι να ξεσηκώσεις τον Κυρίτση και τη Ρούφα να βγουν φωτογραφίες!!!!!Αντιγράφουν καλά το δήμαρχο στη φωτογράφιση και ας τον κατηγορούν!!!!!

  2. Καιγεσαι ολοκληρος και ψαχνεις αλλου που πηρε φωτια.

  3. χεχεχεχεχεχε την δημοτικη αρχη περιμενε.Εδω δεν τον ακολουθησες ουτε ενας.Ατε ναρχετε ο οκτωβριος να πατε σπιτια σας μια και καλη

  4. Κάνουν διακοπές με τα γλαστράκια όλοι τους… ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΔΡΟΜΟ καταστρέψατε ολόκληρο το νησί 4 χρόνια τώρα… μόνο να τρώτε τα λεφτά και να τα σπαταλάτε σε ..λ@ακιες όπως ανθοστηλες και κάτι άλλες π..@ριες

    • Ειλικρινά αυτή την τσίχλα με τις ανθοστηλες δεν την καταλαβαίνω μάλλον ξεχάσατε στην δική σας τετραετία που βγήκαμε στην βουλή και γελούσαν όλοι για τα παραφουσκωμενα λουλουδάκια!!!!Αλλά ούτε τελικά σας αρέσει να είναι όμορφο ένα νησί που είναι ο 4 τουριστικος προορισμός

      • Εσυ ρε μάγκα τα 34.000€ τι νομίζεις ότι είναι ;; Κουφέτα ;; Άμα τα έχεις τόσο μεγάλα βάλε και στο σπίτι σου 100 ανθοστηλες

        • ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΣΟΡΟΠΙΑΣΤΕ ΒΛΑΚΑ,ΤΑ 150 ΧΙΛΑΡΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΤΕΡΙΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΡΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΦΑΤΑΟΥΛΑ ΠΩΣ ΔΟΘΗΚΑΝ.ΟΛΑ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΙΑΣΑΝΕ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΤΟΤΕ.ΕΣΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΞΕΧΝΟΥΝ ΟΙ ΚΩΟΙ; ΕΧΕΤΑ ΝΑ ΦΑΤΕ /////

  5. Εγώ δεν καταλαβαίνω με ποια αρμοδιότητα ανέλαβε να κάνει συμβούλιο για την προστασία από πυρκαγιές!!!Ένας απλός κοινοτάρχης και καλό θα ήταν να μην μπαίνει στα χωράφια άλλων!!!!Μάζεψε τους όμοιους του και έβγαλαν φωτογραφίες………..

  6. Ένας απ τους πολλούς λόγους που θα χάσει τις εκλογές ο ΚΟΨΙΜΙΟΣ σου είναι ΚΑΙ οι ΑΝΘΟΣΤΗΛΕΣ!Ας πιάσει να ξεβρωμισει το νησί πρώτα που τα άφησε όλα στο έλεος του Θεού και μετά να μας κάνει φιγούρες! Η χειρότερη δημοτική αρχή που πέρασε απ το νησι ΤΕΛΟΣ!!!

  7. τραγικό να μην συμμετέχει ο Δήμαρχος και ο Αντιδήμαρχος με αρμοδιότητα την Πολιτική Προστασία ……..

  8. σωτήρες της Κω ενωθείτε! προεκλογικός πόνος τους έπιασε παιδιά. υπομονή θα τους φύγει μέχρι τον Οκτώβριο.

  9. Μιχάλη γρήγορα να επανέλθεις στην πραγματικότητα σε παρακαλώ. τί πράγματα είναι αυτά; που είναι τα τουρ στα νησιά; που είναι οι ποταρες; που είναι οι ζεμπεκιες; Μιχάλη ζούμε, στον επόμενο προορισμό να σε δούμε.

  10. Μιχάλη αστούς αυτούς τους ξενερωτους. Δεν ξέρουν πώς να παίρνουνε καλά όπως μόνο εμείς ξέρουμε. Φύγαμε για παρταρες. Κρουαζιέρα στο Αιγαίο

  11. Πρόεδρος Κοινότητας αγνοείται. Τελευταία φορά εθεάθη να περνάει οντισιόν για την ταινία . Εάν τον εντοπίσετε δώστε του μια β…. και φυστίκια. Φορούσε την στολή του τεχνικού συμβούλου της πολιτικής προστασίας.

  12. Τα παραταξιακά σας μας αφήνουν αδιάφορους. Ως θεσμικό πρόσωπο, θα πρέπει να μας ενημερώσετε για το τι συζητήθηκε, ποιες προτάσεις κατατέθηκαν και ποιες αποφάσεις πήρατε. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, δεν μας ενδιαφέρουν τα κουτσομπολιά, αλλά αυτά που γράφονται σε επίσημα χαρτιά και μένουν.

  13. ……Κάποιος να τον μαζέψει κριμα είναι….!αΑγεται και φαιρεται γελοιοποιειτε μα προ πάντων δυστυχει!!!

  14. Πως εξηγείται το γεγονός ότι η μεγάλη ευαισθησία του κοινοτάρχη Μιχαλάκη εκδηλώθηκε μετά τη σύγκρουσή του με τον Νικηταρά!!!! Πριν δεν υπήρχαν οι ίδιες ανάγκες ????? Άρα όλες οι ενέργειές του έχουν ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ και σε καμία περίπτωση δεν εκδηλώνονται από ευαισθησία για τον τόπο. Ως καιροσκόπος εκμεταλλεύεσαι τη κακή συγκυρία για προσωπικό όφελος .ΝΤΡΟΠΗ .Θα τα πούμε τον Οκτώβρη ………

  15. κάθε χρόνο φωτιές παντού, φέτος πριν τις εκλογές μας έπιασε ο πόνος..
    για αυτό το λόγο είναι λίγοι οι νορμάλ που ασχολούνται με τα αυτοδιοικητικά.. είναι ανώφελο να πρέπει να ασχολείσαι με ότι να ναι.. τώρα μπορούμε να συνεχίσουμε τις ανακοινώσεις αλά Πρέμιερ λιγκ υποψηφίων..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ