Την δική τους μάχη στα πύρινα μέτωπα της Ρόδου δίνουν τα στελέχη και οι εθελοντές της πολιτικής προστασίας Δήμου Κω

8
19670

Υπό ιδιαίτερα αντίξοες καιρικές συνθήκες, λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στο νησί, δίνουν την δική τους μάχη για την κατάσβεση της πυρκαγιάς στα χωριά της Νότιας Ρόδου, τα στελέχη και οι εθελοντές της πολιτικής προστασίας του Δήμου της Κω, με επικεφαλής της αποστολής τον Αντιδήμαρχο Σταμάτη Καμπουράκη. Σε δηλώσεις του στο Kos tv, ο προϊστάμενος πολιτικής προστασίας του Δήμου μας, στάθηκε στο γεγονός ότι κάτοικοι, εθελοντές και πυροσβέστες παλεύουν με αυταπάρνηση και ηρωισμό να ανακόψουν τα ενεργά πύρινα μέτωπα και τις αναζωπυρώσεις. Ο κ. Καμπουράκης ανέφερε ακόμη ότι η σημερινή ημέρα είναι η δυσκολότερη κατα γενική ομολογία, από τότε που ξεκίνησε η φωτιά στο νησί των Ιπποτών, την ώρα που οι επίγειες δυνάμεις που επιχειρούν να έχουν να αντιμετωπίσουν ενεργά μέτωπα στο Γεννάδι και στο χωριό Βάτι, καθώς και γύρω από τα χωριά Μαλώνας και Μάσσαρι όπου η φωτιά κατακαίει αγροτοδασικές εκτάσεις.

Πηγή: https://www.kostv.gr

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ακόμα και στη φωτιά φωτογραφίες και συνεντεύξεις ….
    Λίγη σεμνότητα δε βλάπτει κύριοι της δημοτικής αρχής ….

  2. Δε. Μου λέτε ρε παιδιά κάτι? Γιατί βγάζετε selfie? Για να μας δείξετε ότι είστε στην πρώτη γραμμή? Μπορείτε λίγο να μας το εξηγήσετε? Η δουλεια σας είναι αν το έχετε καταλάβει.

  3. Αν και με αυτά που βλέπεις στην Ρόδο, δεν γυρίσεις και δεν βάλεις τα μηχανήματα να ανοίγουν δρόμους και αντιπυρικές ΘΑ ΕΊΣΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ για ότι μη κακό συμβεί.
    Δύο χώμα; το δρόμοι κάτω από την Παναγία του Λαλυδιού ΔΕΝ Λέγεται προετοιμασία.

  4. Αλλά κι άλλα παπατζιλίκια εφέ μόνο ο …… είναι μάχιμος σου από όλους υπόλοιποι είσαι για φωτογραφίες

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ