Π. Χατζηχριστοφής: Μέσω του »Ομίλου» μπορεί να ξεκινήσει ένας ειλικρινής διάλογος για τα θέματα που απασχολούν τον τόπο…

6
4929
Ακολουθεί η δήλωση του Προέδρου του ΔΟΠΑΒΣ και δημοτικού συμβούλου Παναγιώτη Χατζηχριστοφή:
«Ως νέος δημοτικός σύμβουλος και ενεργό μέλος της τοπικής μας κοινωνίας διάβασα τους στόχους του Ομίλου της τοπικής αυτοδιοίκησης και χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί με αφορμή αυτών των θέσεων μπορεί να ξεκινήσει ένας ειλικρινής διάλογος για τα σοβαρά θέματα που αφορούν τον τόπο μας. 
Οι προτάσεις αυτές με βρίσκουν σύμφωνο και πιστεύω βρίσκουν σύμφωνους και πολλούς συμπολίτες μας και πιστεύω ότι η Κωακή κοινωνία θα τις αγκαλιάσει και θα αρχίσει να ασχολείται ενεργά με τα θέματα που αφορούν το νησί μας και την καλυτέρευση της ζωής μας. 
Προσωπικά υπόσχομαι να τις στηρίξω ώστε να υλοποιηθούν αρκετές από αυτές. 
Είμαστε ανοιχτοί στον διάλογο και στις προτάσεις που θα προσφέρουν ευημερία στον τόπο μας.»
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΟΛΑ , ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΣ,ΜΙΚΑ ΙΑΤΡΊΔΗ,ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΚΑΐΣΕΡΛΗ
    ΒΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΒΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ.
    ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΟΠΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΎΜΠΛΕΓΜΑ-ΜΟΡΦΩΜΑ ΟΜΙΛΟΥ.

  2. Οι πασοκοι που έγιναν συριζαιοι αφού πάνε όπου έχει μέλι ξαναγύρισαν στα τοπικά για μελι αφού το τσυριζα σχολασε,το κουσούρι μενει ως το τελος….Παναγιώτη ντροπή να ασχολείσαι με φαντάσματα..εσυ δουλεύεις τι σχέση έχεις με τα κομματοντογκς?

  3. ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΣΤΑΜΑΤΙΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΚΗΡΥΣΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΤΗΝ ΚΩ ΠΟΥ ΕΣΕΙς ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ.

  4. με την Μίκα τον Παππά με τον καισερλη ΣΥΡΙΖΑ που σας στήριξε στις δημοτικές εκλογές? ποιον από όλους κοροϊδεύετε τώρα να ξέρουμε. θέλω ειλικρινή απάντηση αν είναι δυνατόν.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ