Δημήτρης Καραματζιάνης: Όσον αφορά την Πλατεία Κονίτσης και τον ρόλο της ως Εμπορικό Κέντρο και όχι μόνο

8
7069

Σε συνέχεια αιτήματος συνδημοτών μας ανέλαβα τη πρωτοβουλία, σε συνεννόηση με τον επικεφαλής της παράταξής μας George Kiritsis και ενημέρωσα προσωπικά με τα απαιτούμενα στοιχεία τους χάρτες της Google, οσον αφορά την Πλατεία Κονίτσης και τον ρόλο της ως Εμπορικό Κέντρο, και όχι μόνο.
Το ίδιο θα γίνει και γιά τις άλλες πλατείες και μέρη μείζονος σημασίας ολης της Κω!
Ένα μικρό βήμα προς την υλοποίηση των δίκαιων αιτημάτων των συνδημοτών μας, απο την θεση του ενεργού πολίτη!
Προσυπογράφω τα αιτήματα και παραπέμπω με σκοπό την προσάρτηση και άλλων προτάσεων που έχω κατά καιρούς καταθέσει δημόσια, για το εμπορικό κέντρο και την Αναβάθμιση της Πόλης μας, του νησιού μας και την Ποιότητα Ζωής Όλων των Συμπολιτών μας!
Δώστε μου Δύναμη για την Αλλαγή!
Ή Κως Είναι Εμείς!
Προστασία – Ανάδειξη – Αναγνωρισιμότητα!
Με το Βλέμμα στο Μελλον!
Το αίτημα συνδημοτών μας :

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δουλειες του ποδαριου. Αποφασισε ο κ καθηγητης να ανεβασει φωτος ως εμπορικο κεντρο την κονιτσης. με ποια κριτηρια?με.πιο δικαίωμα? Φωτος ανεβαζουμε και μονοι μας. Πες του φιλου σου του Κυριτση να ξανα βαλει το λεοφωρειο του δημου ως σταση που το κοψατε.

  2. Αυτοι νομιζουν πως ανεβαζοντας δυο,τρεις φωτογραφιες θα γινουν αντιδημαρχοι. μεινετε στα ψευτικα προφιλ αγανακτισμενοι

  3. Δημήτρη τα πραγματα ειναι απλα! Βγες δημοσια και πες για να φτιαξει η πλατεια Κονιτσης και οχι μονο πρεπει οι μονιμοι κατοικοι να βγαλουν τα αυτοκινητα εκτος πλατειας,οι επιχειρησεις να ελευθερωσουν κοινόχρηστο χωρο για τους πεζους.Μπορεις;;; Αν δεν μπορεις μείνει ενας ανώνυμος αγανακτισμενος.

  4. Δηλαδη τωρα θα τρεξουν ολοι εκει??
    Ποσο θελετε να μας τρελανετε καραγκιοζηδες????

    Ποιος ξηλωσε το συντριβάνι και δεν εκανε τιποτα στην θεση του?
    Και γιατι γκρινιαζουν οι της Κονιτσης.Τι προσφερουν ωστε ο τουριστας να ερθει εκει?Γιατι να παει Κονιτσης και οχι παραλια ειδικα τωρα που βραζει ο τοπος?
    Τελικα και εδω εχει θεση το αρχαιο γνωστό ρητό «να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα» ..ι

  5. ωραίες μέρες εκεί στον Λινοπότη…
    τότε με τη Χρυσή Αυγή μπροστά και τα άλλα αδέλφια…ωραίες στιγμές…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ