Δύναμη Αλλαγής-Κως 2023: Το μόρφωμα της ΚΩΑΝ | Άδεια γραφεία | Ανύπαρκτο προσωπικό (ΒΙΝΤΕΟ)

40
16110
ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΤΗΣ ΚΩΑΝ. ΑΔΕΙΑ ΓΡΑΦΕΙΑ-ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ.
Τα λεφτά των πολιτών ξοδεύτηκαν κυρίως σε μισθούς Προέδρου- Διευθ/ντος Συμβούλου- τ. Γενικού Διευθ/ντή κλπ.
Έτσι θα φέρουν την ανάπτυξη.
Υ.Γ. Η επίσκεψη χθες 17/7/23 και τα πλάνα αμοντάριστα.

40 ΣΧΟΛΙΑ

    • αλα δεν λες βρε αθλιε τα που χαθηκαν……..ποσα ηταν;;;;; τι φοβηθηκε και ειπε ,ενω ηταν …….;;;,δεν λες βρε χαλιαμπαλια οτι το μορφωμα σου αφησε τον δημο καταχρεωμενο,κατεστραμενο,μες στην βρωμα,στο σκοταδι,με τον σκοταδισμο του μυαλου που σας ειχε κυριευση,και κατεστρεψε επαγγελματιες,κυνηγωντας τους.Αυτη η σιγη που υπαρχει θα μετατραπει σε μεγαλη πανωλεθρια.ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ.Γραφε μοναδικε σφυριτσικε ολα τα σχολια του μορφωματος σου.

      • Όσο γράφεις τέτοια σχόλια, τόσο μας πηγαίνεις προς τον Κυρίτση. Κράτα και ένα επίπεδο ρεεεεε!!!!!!

  1. Πόσο ηθικό είναι:: Ο πρόεδρος ΚΩΑΝ 1200 + Μισθό δημάρχου 4500 μηνιαίως!!!!
    Και ας ψάξουν στην τοπική κοινωνία πόσο ηθικό είναι: 2 μέλη μιας οικογένειας με 1200 ο ένας και 850 ο άλλος..
    Τίμια πράγματα δηλαδή λέω εγώ,καληνύχτα ΚΩΣ!

    • ΣΑΛΙΩΝΗΔΕΣ ΣΦΥΡΙΤΣΙΚΟΙ,ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΕΣ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΟΥΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΔΗΡΑΣ ΚΑΙ ΕΔΕΡΝΑΝ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ;

      ΣΑΛΙΩΝΗΔΕΣ,ΤΩΡΑ ΜΠΗΚΑΤΕ ΣΑΝ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ,ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΓΕΛΑΓΑΤΕ ΕΙΡΩΝΙΚΑ.ΤΙ ΝΟΜΙΖΑΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΑΤΕ;ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΣΠΡΑΞΑΤΕ.ΣΑΛΙΩΝΗΔΕΣ.ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΔΥΝΗΡΟ ΣΕ 3 ΜΗΝΕΣ.ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΓΕΡΑΣΚΛΗ,ΣΙΦΑΚΗ,ΚΥΡΙΤΣΗ,ΠΗ,ΚΙΑΡΗ,ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ? Σ,Α,Λ,Ι,Ω,Ν,Η,Δ,Ε,Σ.

  2. αρχίζεις πάλι να δείχνεις ποιος είσαι α
    και τι σκοπό θες πάλι…. ευτυχώς που κανείς λάθη δεν άλλαξες καθόλου πάντα την εκδίκηση θες …. και ειρωνας όπως πάντα…. . . ευτυχώς ο κύριος πρώην αντιδήμαρχος το κατάλαβε και δεν ξανακατέβαινει μαζί σου… αλήθεια τώρα Ηλία ο τρόπος που λέει δηλαδή θυμηθηκατε την Κω… σοβαρά τώρα

  3. Καταντια του νησιου…
    διαλυση του δημου,κατασπαληση δημοσιου χρηματος …..
    Κυριτση ενημερωσε τους δημοτες για το χαλι του δημου….
    Κυριτση ντου απο παντου!!!

    • εαν γνοριζαν οι ντοπιοι οτι θα πηγαινε εκει η παρεα του κυριτση,θα ετρεχαν να τους γιουχαρουν.Τηχερη ητανε.

      • Βαγγο προσεχε, γιατι πατησες την ψευτομαγκια και θα σε πλακωσει στα μπινελικια….χαχαχαχαχα
        Οξω ρεεεεεε!!!

  4. Σε καμία εκδήλωση να βγάζουν φωτογραφίες θα ητανε.Ποτέ Δήμος του νησιού μας δεν είχε τέτοια χάλια.Άσχετοι άνθρωποι τα έχουν διαλύσει όλα.

    • και οχι να μπουν μεσα.Αυτα τα ατομα κατεστρεψαν το νησι.Διωχνετε τους απο παντου.Αυτο τους αξιζει.Ειναι επικινδυνοι για τον τοπο.

  5. δεν κατάλαβα ο δήμαρχος πληρώνεται και από εκεί ???καλά πάμε …είναι πολλά τα λεφτά …ξεφτίλα μεγάλη

  6. ΚΩΣ,ΨΑΛΙΔΙ 2023,ΨΙΤ,ΜΙΡΑΝΤΑ,ΑΝΩΝΥΜΟΣ,Ο ΚΟΨΙΜΙΟΣ,ΞΕΥΤΙΛΑ,ΕΛΕΟΣ,ΞΕΥΤΙΛΑ,ΑΝΩΝΥΜΟΣ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΕΤΕΥΣΗ ΚΥΡΙΤΣΗ.ΕΒΑΛΑΝ ΕΝΑΝ ΧΑΖΟΒΙΟΛΗ ΝΑ ΚΑΘΕΤΕ ΣΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΚΑΙ ΝΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΞΕΥΤΙΛΑ.

    • Έμεινες μόνος σου και δεν το έχεις καταλάβει.Δεν υπάρχει δήμαρχος Νικηταράς εδώ και καιρό

  7. Ετσι νομιζουν οτι κατι κανουν.Οχι κυριοι καρακιοζιλικια ειναι αυτα που κανετε.Οι πολιτες ειναι ποιο ενωμενοι απο ποτε για την απομακρυνση σας απο τα τοπικα δρωμενα.Ρεζιλη γινατε στα ματια των κωων,οντως γνωριζοντας οτι εισασταν οι χειροτεροι που περασαν απο τον δημο.

  8. Καλα δεν ντρεπεστε,δεν εχετε τσιπα,τι νομιζετε οτι κανετε;βγηκατε να δειτε τα γραφεια;τι ειναι δηλαδη αυτο που κανατε για να γνωριζουν και οι πολιτες.Μπηκατε χασχογελωντας,με ειρωνια,και πιασατε τους δολοφονους;Σα δεν ντρεπεστε λεω εγω.Να ξερετε οτι μονοι σας ξευτιλιζεστε.ξεχασατε τι κανατε οταν διοικουσατε;δεν κερδιζοντε ετσι οι εκλογες.χαχαχαχαχα μπηκανε μεσα σε αδεια δωματια και γελουσαν.Βρε τι καταντια ειναι αυτη!

  9. ΒΡΕ ΤΣΕΛΗ ΕΣΥ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ;ΣΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΤΟ ΓΡΑΨΙΜΟ;-Η-

    ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΣΟΥΝ ΛΟΓΩ ΥΨΟΥΣ ! @Α@ΟΓΙΑ ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΤΩΝ ΚΩΩΝ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΦΕΡΑΤΕ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΕΠΙ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ,ΔΙΟΙΚΩΝΤΑΣ ΤΟ ΣΑΝ ΝΑ ΗΤΑΝ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ.

  10. Άρχισαν τα όργανα!!!!! Καταλαβαίνετε τι θα επακολουθήσει ΑΝ ΤΥΧΟΝ βγει δήμαρχος….. Πάρτε μια γεύση!!! Έφοδοι αυτός κ η κουστωδία του … Τι μας θύμισε πάλι….!!!!!!!!

  11. Γελάω με τους Κώους που νομίζουν ότι όποιος και να βγει θα αλλάξει κάτι πραγματικά στον τόπο. Είναι πολύ βαθύτερα τα αίτια της κατάντιας της Κω και της χώρας γενικότερα και δεν υπάρχει γυρισμός. Ζήστε την ψευδαίσθησή σας τώρα…

  12. ΠΗΡΕ 3-4- ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΕΛΕΞΟΥΝ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΦΙΑΚΕΣ,ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΟΥΣΟΥΖΗΔΕΣ.ΟΤΑΝ ΚΑΛΟΥΣΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΕΣ ΚΑΙ ΚΤΥΠΑΓΑΝ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΡΑΣ,Η ΠΗ,Ο ΚΙΑΡΗΣ,Ο ΓΕΡΑΣΚΛΗΣ,Ο ΣΙΦΑΚΙΣ,Ο ΣΦΥΡΙΤΣΗΣ,ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ;ΧΑΙΡΟΝΤΟΥΣΑΝ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ.ΝΑ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ.

    • Ρε Σακαφια μην τρομαζεις…..
      Κυριτσης απο την πρωτη Κυριακη με διαφορα….αντε στην τρυπα σου τωρα….

  13. Βρε παιδια ο πανιψηλος του μετρου και ακαλυπτος ακομα δεν εγραψε.

    καθεται το μποχαλι και παιζει ταβλι,το προμαζεμα.

  14. Διαβάζω σχόλια από κυριτσικους από νικηταραδες ο ένας κατά του άλλου το θέμα όμως είναι αι έχει δίκιο ο Κυριτσης??
    Και η απάντηση για το συγκεκριμένο ζήτημα είναι ναι εχι δίκιο ο Κυριτσης πεταμένα λεφτά στον αέρα για μια εταιρεία ανύπαρκτη αυτή είναι η σημερινή δημοτικη αρχή με το αγγελικό πρόσωπο γιατί μόνο για αυτό λένε ο Νικηταράς που δεν είναι σαν τον κυριτση (κακος)λες και θέλουμε δήμαρχο δεσπότη και όχι κάποιον που να σπάει αυγα και να λεει τα πράγματα όπως ειναι

    • τα γραφομενα τα ιδια.79% ο νικηταρας 12% κυριτσης και ρουφα 10% ειτε το θελετε ειτε δεν το θελετε.Αυτη την ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΘΑ ΦΑΤΕ.

  15. τα γραφομενα τα ιδια.79% ο νικηταρας 12% κυριτσης και ρουφα 10% ειτε το θελετε ειτε δεν το θελετε.Αυτη την ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΘΑ ΦΑΤΕ.

  16. Εντελώς “τυχαία” η επιλογή της περιόδου επίσκεψης. Και, να ρωτήσω, μήπως “τυχαία” και η μέρα..? Μήπως Κυριακή χαράματα θα ήταν μια καλύτερη επιλογή? Κάκιστη απομίμηση γκεμπελικών μεθόδων και επιλεκτική στροφή των “φώτων της δημοσιότητας”. Αν έτσι έχουν όντως τα πράγματα, τώρα το θυμήθηκε ο κ. Κυρίτσης? Επί τόσα έτη πού ήταν, ώστε – παραγωγικά αντιπολιτευόμενος – να συμβάλει στη βελτίωση της κατάστασης? Προχειρότητα ακόμη και στην προπαγάνδα, έπαρση και αντιπολίτευση τύπου “άρτος και θεάματα”. Έπαρση, γιατί θεωρεί ότι ο κόσμος ξεχνάει. Τον απασχολεί η ανάπτυξη, αναρωτιέμαι αν εννοεί τη γνωστή “Γιάννης κερνάει-Γιάννης πίνει” ανάπτυξη που βιώσαμε επί των ημερών του. Τα παπαγαλάκια του μιλάνε για αμοιβές τρίτων, την ώρα που κάποτε βιώσαμε μέρες κλ… ….“πάμπερ”, με θύτη και θύμα τον κ. πρώην, και ο νοών νοείτω…

  17. Ο κ. Νικηταράς δεν είναι άγιος. Kαι ποιός από μας είναι? Τουλαχιστόν έχει να παρουσιάσει συγκεκριμένο έργο, έργο που βρίσκεται εν εξελίξει και πασχίζει να καπηλευτεί μελλοντικά ο κ. Κυρίτσης. Χαμηλά η μπάλα και βήματα μπροστά, με όποιο ρυθμό. Ο κ. Κυρίτσης για μενα σημαίνει οπισθοδρόμηση, ταγματασφαλίτικες πρακτικές, απαξίωση των εργαζομένων, αυταρχισμός σε επίπεδα Πολ Ποτ και εγκατάλειψη του νησιού μας. Γελάω με το βίντεο, όχι γιατί όλα πηγαίνουν ρόδινα, αλλά γιατί η αισθητική των “ταγμάτων εφόδου” τα λέει όλα για το τι μας περιμένει, αν εκλεγεί ο κ. Κυρίτσης. Δυστυχώς, για κάποια πράγματα, “δε δικαιούσθε δια να ομιλείτε”, όπως έλεγε κάποιος κάποτε. Η επιλογή του χρόνου, του τρόπου, του τόπου καταδείκνυει την υστεροβουλία της κίνησής σας, τα αυτάρεσκα και χαιρέκακα μειδιάματα, δε, μας θυμίζουν το πραγματικό σας πρόσωπο. Το οποίο δεν έχει να κάνει με τη ανάπτυξη αυτού του τόπου, αλλά με την προσωπική προβολή και επιβολή.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ