Με τον Θεοδόση Νικηταρά και ο Νίκος Παστρικός

26
15831

με τον Θεοδόση Νικηταρά και ο Νίκος Παστρικός  

 

Έναν ακόμη νέο συμπολίτη μας, τον Αρχιτέκτονα Μηχανικό Νίκο Παστρικό, υποδέχτηκε σήμερα ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς, στην παράταξη της «ΙσχυρήΚως».

Ο Νίκος, με ενδιαφέρον και συμμετοχή στα κοινά του νησιού μας, με διάθεση προσφοράς, ενώνει τις δυνάμεις του στην προσπάθεια για την πρόοδο του νησιού μας.

Ο Νίκος Παστρικός, δήλωσε χαρακτηριστικά, «…παρακολουθώ αυτά τα χρόνια την προσπάθεια του Θεοδόση Νικηταρά, σε πολλά επίπεδα, για ανάταξη του νησιού μας. Για αυτό και αποδέχτηκα την πρόσκληση του να συμμετάσχω στην παράταξη της «Ισχυρή Κως». Άλλωστε η περίοδος 2023 – 2028 είναι εξαιρετικά κρίσιμη. Είμαι όμως βέβαιος ότι μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Με ενότητα δυνάμεων και συνεργασία θα δώσουμε τη μάχη για το μέλλον του τόπου μας και θα τα καταφέρουμε».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

26 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΝΙΚΟ, ΔΙΑΛΕΞΕΣ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ.
    ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.
    ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ.
    ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ!!!

    • Πρωί βράδυ τον παρακαλαγε ο κυριτσης,και του έλεγε ότι δεν θα ασχοληθεί,και μόλις τον καλεσε ο Θεοδόσης έτρεξε με χίλια να πάει κοντά του.Τεράστια διαφορα μεταξυ Νικηταρά-κυριτση.

      • Προσεχε τα τριγωνα…εχουν εκλπηξεις!!!
        ουτε η καταμετρηση θα τον σωσει!!!χαχαχααχχ
        και οποιος καταλαβε-καταλαβε!!!

    • ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ Η ΟΜΑΔΑ.ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΙΚΟ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΣΩΜΑΤΙΔΕΙΟ ΤΙ …ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ.

      • Ποιος Άη Γιώργης… Μάλλον το λιγοστό ΤΕ@ΝΤΟΣΑΚΗ φρόντισε για την συμπλήρωση του αδύναμου ψηφοδελτίου του …

  2. Ο Πλάτωνας κάποτε είπε:
    «Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους».
    Συνεχίστε οι μεν (υποψήφιοι δήμαρχοι) να μιλάτε για ανθρώπους (παρουσίαση υποψηφίων) και οι δε (όλοι εμείς οι υπόλοιποι) να τους σχολιάζουμε.
    Όσο δεν υπάρχουν ιδέες για συζήτηση, μαντέψτε ποιος είναι ο τελικός χαμένος….

  3. Δηλαδή γιατι να ψηφίσω τον ηττημενο κυριτση;εγω σαν κεφαλιανος βλεπω οτι η ισχυρή Κως κατεβαζει πολιτικους μηχανικούς,δικηγόρους,πως θα ανταγωνιστεί ο κυριτσης τον Νικηταρά;δηλαδή μην τρελαθούμε κιόλας εδώ στην κέφαλο.

    • Στα …. μας..ξανα βγαλε νικηταρα..μια χαρα μας ερχετε εμας…αφου σας τρελανε στα εργα πρεπει οπωσδήποτε να τον ξαναβγαλετε

  4. ΚΑΙ ΠΑΝΥΨΗΛΕ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΜΕΤΡΟΥ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΜΟΜΟ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ,ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΟ ΣΟΥ!ΑΧΑΡΙΣΤΕ,ΧΑΡΑΜΟΦΑ,ΤΡΩΣ ΨΩΜΙ ΣΤΗΝ ΚΩ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΩΟΥΣ.ΘΑ ΦΑΤΕ ΤΗΜΩΡΙΑ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ.ΠΡΟΜΑΖΕΜΑ ΤΟΥ @Ε@Α@Α.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ