Αναγνώστης: Αναζητούνται οι ανθοστήλες… Τις είδε κανείς;

37
22774

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

37 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τι ψάχνεις;Τις πούλησε ο άνθρωπος και τα οικονομισε;Τος αγόρασε ο Δήμος με τα λεφτά μας;Ξεπληρώνει γραμμάτια ο δήμαρχος τόσο απλά.Το θέμα είναι ότι το κάνει με λεφτά των Κωων.

    • @@Ω@ΙΑΡΗ,@Υ@ΤΟ,ΑΣΧΟΛΕΙΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΒΡΩΜΟΠΡΑΜΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ,ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΘΑ ΦΑΤΕ ΤΑ ΜΟΥΣΜΟΥΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΡΥΜΕΝΑ Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ.

    • Να ερθουν στο δικαστηριο ολοι οι κωοι που ακολουθουν νικηταρα.Απο που θα γλυτωσεις μετα;;;; θα πανε τρεχοντας.

    • δεν κερδιζετε τιποτα.Κντε σωστη αντιπολιτευση μπας και πατε στο 15% απο το 14% που βρισκεστε.Κατι ξερουμε για να στο λεμε.

  2. Όταν είχαν τοποθετηθεί είχα πει ότι θυμίζει επιτάφιο.Επισης ότι λόγω θέσης,το βράδυ μεθυσμένοι εξερχόμενοι από τα μπάρ θα τις ρημάξουν.Περνωντας προχθές είδα ότι είχαν μερικώς καταστραφεί.Κριμσ γιατί είναι άλλη μια άστοχη επιλογή, όπως η είσοδος της πόλης (κόμβος Πειραιώς). Δυστυχώς δεν θα έχουμε να θυμηθούμε και πολλά από την δημοτική αρχή στο τέλος της τετραετίας πλην των γηπέδων.

    • Εσυ θα εισαι η αιτια που θα ψηφισω ισχυρη κως.Να μαθεις αναγνωστη οτι πολακηδες αυτου του ειδους οι κεφαλιανοι και ολοι οι ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ σας εχουμε για πρωινο.Και που εισαι,χερι που σε ταιζει δεν το δαγκωνεις.Καλαβες μποχαλια αναγνωστη;

    • Φανταζομαι εισαι ειδικος του πληκτρολογιου και εσυ οπως ο πινοκιο-αναγνωστης.
      Ρε σοβαρευτειτε,χαθηκαν ανθρώπινες ζωες και εσεις στη ζυγαρια τους βάζετε με ρους καφεδες και τις τυροπιτες. Ελεος δηλαδη.

    • επιδη σε γνωριζω,αυτο που κανεις ειναι ντροπη,γιατι εισουν υποψηφιος με τον κυριτση,και τωρα εκτιθεσαι με τουτη την ανακοινωση.Εχετε πεσει πολυ χαμηλα.

    • ΕΑΝ ΕΙΧΕΣ ΛΙΓΟ ΤΣΙΠΑ ΠΡΟΜΑΖΕΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΓΑΖΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.ΕΤΣΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΤΕ ΤΟ I LOVO KOS ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.ΣΕ ΠΡΟΜΑΖΕΨΑΜΕ ΣΤΟ ΝΗΣΙ,ΛΑΔΩΣΕΣ ΤΗΝ ΕΝΤΕΡΑ ΣΟΥ,ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΣΕ ΠΡΟΜΑΖΕΨΕ.ΟΙ ΚΩΟΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΦΤΥΝΟΥΝ,ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΦΤΥΣΑΜΕ,ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΦΤΥΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΕ.@Α@@ΙΟ.

  3. Ευτυχως υπαρχει ο αναγνωστης και μας δειχνει το επιπεδο της Δυναμης Αλλαγης.
    Πάτος!!! Κυριτση να τους χαίρεσαι

    • πως να ενοχληθει ο δημαρχος οταν ο ιδιος ειναι επιπεδου τετοιου; Ο Νικηταρας δεν ξερω αν θα ειναι καλος δημαρχος αλλα ειναι με διαφορα αρκετα πιο σοβαρος απο Κυριτση.

    • τις ανθοστηλες τις πηγαμε στο τουριστικο,μπας και βγαλεις κανενα φραγκο.Σαν δεν ντρεπεσαι αθλιε.

  4. Εντωμεταξύ ειχαν πει οτι θα ξανα τοποθετηθουν σε αλλο σημειο της πολης. εκει μπηκαν ως πιλοτος.
    Παντως αυτός που το στειλε ειναι αναξιοπιστος σε οτι λεει και κανει. νουμερο ενα ,,,τουμπας.

  5. Εγώ λέω να αφήσετε την μιζέρια και την τοξικότητα όλοι σας , και να δείτε το νησί τα χωριά μας έχουμε τουρισμό και πρέπει να το έχουμε να λάμπει !!!!!

    • Τα επόμενα σχόλια γράφτηκαν από τον πληρωμένο γραφιά του νικηταρά. Γι αυτό θεωρείστε τα ως μη γενόμενα.

  6. ……Να γιατι ο κοσμος σας εστειλε στην αντιπολιετυση,και στο τελος θα σκορπιστειτε σαν τον τσιπρα.

  7. Μια ζωη στον κυριτση θα ριχνετε καθε ανικανοτητα . τς πν ομως , μια χαρα ειναι κ χωρις τους ανθοεπιταφιους , αφου , υπαρχουν τεραστιες γλαστρες , χωρις λουλουδια , ποδηλατοστατες σε πεζοδρομο , κ παρτερια στην πλατεια , καλυμενα με ξυλινα δαπεδα , για να μπαινουν τραπεζακια .

  8. ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ!! ΤΗ ΜΙΑ ΟΙ ΕΛΙΕΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΚΑΙ Η ΠΟΛΗ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ! ΠΕΡΑΣΕΣ ΔΗΜΑΡΧΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΟΠΦΕΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΗ ΕΙΚΟΝΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΑ ΣΙΔΕΡΑ ?

    • ποιος έδωσε 34 000 αυτά σου είπαν να γράψεις για δύο ανθοστηλες χαχαχα δεν παίζεστε με αυτά τα που γράφεται ντροπή.όσο για τις παιδικές χαρές τέλη Αυγούστου θα ξαναμιλήσουμε………Β.Μ

  9. Ρε τι μας διοικουσε…
    Κυριτση μην του κανεις παρατηρηση,το επιπεδο του ειναι η πραγματικοτητα της παραταξης σου. πως το ειπες; φασιζουσα νοοτροπια; ε ακριβως αυτο.

  10. Κυριτσης….πάτος.
    Και να θες να ψηφισεις Κυριτση,με αυτες τις συμπεριφορες απαπαπαπα.
    Μακρια

  11. Βέρος Κώος αμόρφωτος και χωρίς στοιχειώδες επίπεδο. Προσβάλεις τους Κωους και αποδεικνύεις ότι τα προμαζεματα σε κάνανε να έχεις να φας και να εκφέρεις άποψη (αν θεωρείται άποψη το σχόλιο σου)

  12. Αν είναι αλήθεια ότι κόστισαν οι ανθοστηλες 34000 χιλιάδες ,τότε κάτι δεν πάει καλά κ κάποιοι πρέπει να απολογηθούν ,γιατί τα λεφτά είναι του δήμου ,κ όχι αυτών που κάθονται προσωρινά στις καρέκλες .

  13. Ειναι το επιπεδο απο τα αξιολογα στελεχη της Δυναμης Αλλαγης. Λάσπη, συκοφαντιες χωρις ουσια. Οταν ομως έρθει το εξώδικο τουμπες οπως ο Ιωαννης Μελισανιδης.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ