Τοποθετήθηκαν Φωτοβολταϊκά φωτιστικά σώματα στο λιμάνι της Κεφάλου

4
7262

Τοποθετήθηκαν Φωτοβολταϊκά φωτιστικά σώματα στο λιμένα Κεφάλου
Από σήμερα το λιμάνι της Κεφάλου, θα γίνει πιο φωτεινό μετά την τοποθέτηση φωτοβολταϊκών φωτιστικών σωμάτων κατά μήκος του λιμένα της Κεφάλου, με πρωτοβουλία του δημοτικού λιμενικού ταμείου Κω.
Τα πρώτα φωτιστικά τοποθετήθηκαν σήμερα, ενώ αναμένονται να ολοκληρωθούν οι εργασίες, μέχρι 15-20 Ιουλίου, όταν παραληφθούν τα επιπρόσθετα φωτιστικά από την εταιρεία που αγοράστηκαν (λόγω ελλείψεων) εκ μέρους του ΛΤ για να ολοκληρωθεί η φωταγώγηση του λιμένα .
Ο δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς, επισήμανε πως έχει ολοκληρωθεί η μελέτη και η έγκριση περιβαλλοντικών επιπτώσεων για την επέκταση του λιμένα και ευελπιστεί για την ένταξη του σε Ευρωπαϊκό πρόγραμμα. Στόχος της δημοτικής αρχής υπογράμμισε ο δήμαρχος είναι να γίνουν παρεμβάσεις που να συνδυάζουν οικονομία και τεχνολογία και αυτά τα φωτοβολταϊκά φωτιστικά, είναι μια «έξυπνη» λύση που θα ανακουφίσει τους κατοίκους της περιοχής ενώ ζήτησε συγγνώμη για την καθυστέρηση στην εξεύρεση λύσης .
Την ικανοποίηση του για την ολοκλήρωση της μελέτης επέκτασης του λιμένα Κεφάλου εξέφρασε ο πρόεδρος της κοινότητας Γιώργος Κοκκαλάκης, ακούγοντας τις δηλώσεις του δημάρχου και υπογράμμισε πως η λύση των φωτοβολταϊκών φωτιστικών θα δώσουν έστω και πρόσκαιρα λύση φωταγώγησης της περιοχής και ευχαρίστησε το λιμενικό ταμείο για τις ενέργειες του.
Πρόκειται για Φωτοβολταϊκά σώματα που βοηθούν τα μέγιστα στην εξοικονόμηση ενέργειας με οικονομικά και περιβαλλοντικά οφέλη, έκανε λόγο στις δηλώσεις του ο αντιπρόεδρος του δημοτικού λιμενικού ταμείου Κω Χαράλαμπος Ναβροζίδης.

Πηγή: https://www.kostv.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. παλιό είναι το κόλπο αυτό, τέσσερα χρόνια που ήσασταν;;;Τώρα στης εκλογές το θυμήθηκες…Η κεφαλος σας μαύρισε….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ