Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση στη ΜΚΟ που ανάρτησε βίντεο με μετανάστες στην Κω, από το Δήμαρχο Θ.Νικηταρά

9
13628
Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση στη ΜΚΟ που ανάρτησε βίντεο με μετανάστες στην Κω, κατέθεσε ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς, το μεσημέρι της Πέμπτης 29 Ιουνίου.
Σε δηλώσεις του στο Kos tv, ο κ.Νικηταράς, ανέφερε πως θα υπερασπιστεί στο έπακρο την καλή φήμη του νησιού μας και δε θα επιτρέψει σε κανέναν να βλάψει , ειδικά αυτήν την περίοδο, που ο τουρισμός ακμάζει , αλλά και λόγω του δυσάρεστου γεγονότος με την 27χρονη Πολωνή, την ηρεμία και την ήρεμη καθημερινότητα των Κώων. Παράλληλα τόνισε πως αμφισβητείται η γνησιότητα του βίντεο.
Ερωτηθείς για τον αν πιστεύει ότι η συγκεκριμένη ανάρτηση τυχαία συνέπεσε να κυκλοφορήσει, λίγο πριν τις εθνικές εκλογές της 25ης Ιουνίου,  απάντησε πως από τη συγκεκριμένη πράξη τίποτα δεν είναι τυχαίο και για αυτό προέβη στη συγκεκριμένη πράξη , να μηνύσει τη ΜΚΟ.

Πηγή: https://www.kostv.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΑΛΛΑ @ ΑΛΛΑ. ΤΕ@ΝΤΟΣΑΚΗ, εσύ συναίνεσες στην δημιουργία ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ ΛΑΘΡΟ ΣΤΟ ΑΜΑΝΙΟΎ.

    Τώρα που βλέπεις ότι τα ΤΣΟΛΙΑ που σε στήριξαν πάνε στον αγύριστο βρήκες ΕΥΚΑΙΡΊΑ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΕΣ στα σκαλιά των δικαστηρίων…. ΒΡΕΕΕΕΕΈ ΟΥΣΤ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΕΙΣΤΕ

  2. κατά λάθος βρέθηκε εκεί ο τηλεοπτικός φακός του ΝΙ ΠΕ (Νικηταράς Πετρής) και πήρε συνέντευξη απο τον δήμαρχο. ειχαν πάει να κάνουν ρεπορταζζζ στο κάστρο απέναντι

  3. .. Εντωμεταξύ ο ηλιθιος κόσμος, χαθεί το παραμύθι για πρόσφυγες… Η Ειρωνια είναι ΑΥΤΟΊ τους καλούν να έλθουν… Και η δεύτερη ειρωνεια.. ότι κάποιος πρέπει να τότε φέρει(δουλεμπόριο που πσιρνει 3000 – 5000το κεφάλι εν τη προκειμένω περίπτωση) ΓΙΑΤΊ ΜΌΝΟΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ. ΜΠΟΡΟΎΝ ΝΑ ΈΡΘΟΥΝ….κσι η τρίτη ειρωνεία κάνουν μήνυση σε αυτόν που τότε φέρνει.. . Ερώτημα αν είναι νόμιμοι, πολύ ακριβο εισητηριο Αίγυπτο, Αφγανιστάν, Μπαχρέιν… Με 5000 για Ελλάδα, ούτε με ιστιοφόρο να έρχονταν… … Και μετά του κάνουν μήνυση του δουλεμπορου..

  4. Χαχαχα…. Άρε Μιράντα που είσαι. Να μας πεις την γνώμη σου για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ….. εεεε συγνωμη της ΝΔ ήθελα να πω… (αν ακόμα βλέπεις διάφορες..μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΝΔ … Ο τσιπρας παραιτήθηκε.. δεν τον θέλουν άλλο τα μεγάλα συμφέροντα,, έχουν την συνέχεια το ΜΗΤΣΟΤΆΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΠΙΖΝΕΣ.. Χαχα.. το πρόγραμμα το συνεχίζει Η Η ΝΔ. Το Πρέπει να είσαι απλά… ηλιθιος αν δεν το καταλαβαίνεις..

  5. Αλλά 4 χρόνια ΝΙΚΗΤΑΡΆΣ…εσυ συνέχισε να οδυρεσαι.. Πάρε μια παλέτα ξύδι για να να πίνεις…για την πίκρα.. . Και λίγο κονιάκ.,άλλη μια πακέτα … Να σου περνάει ο πονος..σε 4 χρονια.. Θα το ξεπεράσεις..

  6. ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ…ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΔΗΜΟΤΕΣ..ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΛΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ