Με τον Θεοδόση Νικηταρά και η Ειρήνη Κουτσούτη – Πανδή

22
11129

<ε τον Θεοδόση Νικηταρά και η Ειρήνη Κουτσούτη – Πανδή

 

Μία ακόμη συνδημότισσα μας, με μεγάλη προσφορά στην εκπαίδευση των συμπατριωτών μας και στην τοπική κοινωνία, την Ειρήνη Κουτσούτη – Πανδή, υποδέχτηκε σήμερα ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς στις τάξεις της «Ισχυρή Κως».

Η Ειρήνη Κουτσούτη – Πανδή, ενεργή πολίτης, με συνεχή δράση και προσφορά μέσα από το Περιφερειακό Τμήμα Κω του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, το Λύκειο Ελληνίδων και Φορείς του νησιού μας, επί σειρά ετών Διευθύντρια στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Κω και στη συνέχεια στο 7ο Δημοτικό Σχολείο, όπου ολοκλήρωσε την υπηρεσία της στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση.

Η Ειρήνη Κουτσούτη – Πανδή αποδέχτηκε την πρόταση του Θεοδόση Νικηταρά να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο της «Ισχυρή Κως» δηλώνοντας, «…συντάσσομαι με τον Θεοδόση Νικηταρά διότι ως άνθρωπος και ως Δήμαρχος ακούει και σέβεται τους συμπολίτες του, δουλεύει ακούραστα για τον τόπο και αφήνει θετικό αποτύπωμα.

Η διάθεση του για προσφορά στην κοινωνία μας με έπεισε να συμβάλλω κι εγώ, με τις γνώσεις και την εμπειρία μου, στους κοινούς στόχους, για τη βελτίωση της ζωής μας και την πρόοδο του νησιού μας».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

22 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΟΤΙ ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟΔΟΣΗ.ΡΙΝΟΥΛΑ ΣΥΓΧΑΡΙΤΗΡΙΑ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΑΡΑ.

  2. γιωργο ακομα και ,,,,,,,,,,,,,Με τουτη την υποψηφιοτητα το παιχνιδι τοχεις χαμενο.Ασε που ηταν χαμενο.

  3. Κυρια ειρηνη ειστε τοσο καλη δασκαλα,και γιαυτό διαλέξατε να πάτε με καλό παιδί δήμαρχο.

  4. καλά. κοτζαμαν διευθύντρια δημοτικού δεν βλέπεις σε τι κατάσταση είναι τα σχολειά σε ολο το νησί; δεν ακούς? δεν ρωτάς? δεν βλέπεις πως συμπεριφέρεται στα σχολειά? όλο προκάτ και πεσμένα ντουβαρια. Πρώτη φορά βλέπω δασκάλα και μάλιστα διευθύντρια να στηρίζει δήμαρχο με μηδενικό έργο στα σχολειά. όχι ότι οι άλλοι ήταν καλύτεροι αλλά αυτός τους ξεπέρασε όλους στην πλήρη απραξία. δεν ήξερες, δεν ρωταγες?

    • ΣΤΙΣ 23:51:46 ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΣΕ ΕΠΕΡΝΕ Ο ΥΠΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΑΣΙΜΟ ΠΟΥ ΕΠΑΘΕΣ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΕΣ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΣΤΙΣ 1:25:35. Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΘΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟΝ ΨΥΧΙΑΤΡΟ.

  5. Καλώ την συγκεκριμένη υποψήφια να επισκεφτεί το εεεεκ, το 3ο Δημοτικό που ήταν και διευθύντρια, το δημοτικό ζηπαριου και φυσικά το 3ο Γυμνάσιο Κω για να δει τα κατορθώματα και το έργο του ακούραστου όπως λέει η ίδια Νικηταρά. Αφού τα επισκεφτείς και μιλήσεις με τους συναδέλφους σου εκπαιδευτικούς δεχόμαστε την παραίτηση σου πριν τις εκλογές. γιατί μετά θα έχεις και εσύ ευθύνη για την κατάντια των σχολείων της Κω.

  6. παντως το 3ο δημοτικο ακομα στα χαρτια το εχει
    αιθουσες ακομα γιοκ
    Μεχρι να της φτιαξει θα εχετε βγει στην συνταξη
    οποτε τσαμπα θα περιμενετε να δειτε εργο
    Ο Δημαρχος των Ημιτελων Εργων
    Αξια για κλαμματα

  7. ΠΟΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΥΡΙΑ ΚΟΥΤΣΟΥΤΗ?ΕΙΣΤΕ ΚΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ!! ΤΕΤΟΙΑ ΑΓΝΟΙΑ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ!!!!

  8. Γάτα ο δήμαρχος βάζει έμμεσα μεγάλη οικογένεια στο παιχνίδι!!Εύγε Θεοδόση.Δημαρχος από την πρώτη εβδομάδα

  9. θα μας πείτε γιατί εδώ για τρίτη φορά σε δέκα μέρες δεν έχουμε νερό περιοχή Μαρμαρωτό Έλεος δηλαδή έχουμε παιδιά έχουμε οικογένειες

  10. Καλά ρε Ειρήνη, δεν βλέπεις τον αγέλαστο; Αυτός είναι έτοιμος να σε φάει. Ήμαρτον Ειρήνη, ήμαρτον! Με τον κοψιμιό; Πόσο πιο χαμηλά ;

  11. Να μετρήσεις Ειρήνη
    τους σταυρούς από συναδέλφους σου ΚΑΝΕΝΑΝ !!!!!Ντρεπόμαστε για την επιλογή σουΑυτός που συνεχίζει να ρεζιλεύει τους εκπαιδευτικούς και να αδιαφορεί για τα κτίρια που στεγαζόμαστε με τα παιδιά μας ,εσύ του δίνεις χέρι βοηθείας για να συνεχίσει το ΤΙΠΟΤΑ

  12. Ο δήμαρχος που δεν δίνει δεκάρα για τα σχολεία κάλεσε δασκάλα και διεθυντρια να είναι υποψήφια του. Και αυτή δέχτηκε με χαρα. Να γιατί δεν πάει τίποτα καλά σε αυτή τη χώρα.

  13. Πρώτη φορά υπάρχουν σχολεία που δεν έχουν πού να στεγαστούν. Δε θα έπρεπε μια πρώην διευθύντρια να συνταχτεί με έναν δήμαρχο που έχει εξαφανιστεί για να μην τον βρουν οι γονείς και του 3ου δημοτικού και του 3ιυ γυμνασίου! Ντροπή για εκπαιδευτικούς να συντάσσονται με αυτή την κατάσταση! Ντροπή!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ