Ηλίας Λιμπέρης Δύναμη Αλλαγής Κως 2023: ΜΑΖΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ για τον ΤΟΠΟ ΜΑΣ

7
7869

“ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΑΛΛΟΥ ΧΑΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.”

 

Με την δύναμη και την ορμή της ηλικίας του είναι ξεκάθαρος σε όσα λέει. Παιδί της δουλειάς δεν τον φοβίζει η πρόκληση να τρέξει για τον τόπο του και να δώσει όλες του τις δυνάμεις για να πάει μπροστά η Αντιμάχεια και το Μαστιχάρι.

«Ζούμε την περίοδο αυτή (2019-2023) την απόλυτη εγκατάλειψη των χωριών μας.

Η Αντιμάχεια και το τουριστικό Μαστιχάρι έχουν ανάγκη πολλά πράγματα που δεν έγιναν γιατί απλά τα τελευταία τέσσερα χρόνια κανείς δεν ενδιαφέρεται. Ενώ την περίοδο 2014-2019 έγιναν πολλά, όλα σταμάτησαν από το 2019 μέχρι σήμερα λες και σταμάτησε ο χρόνος.

Οι ανάγκες όμως τρέχουν και δεν έχουμε την πολυτέλεια να χάνουμε χρόνο, γι’ αυτό εμείς οι νέοι πρέπει να συμμετέχουμε ενεργά.»

ΗΛΙΑΣ ΛΙΜΠΕΡΗΣ:  ΜΑΖΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ για τον ΤΟΠΟ ΜΑΣ.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΕΑΝ ΔΕΧΕΣΑΙ ΤΗΝΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ.ΕΣΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ ΘΑ ΛΥΣΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΣ;ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ,, ΨΗΦΟΥΣ.Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ.

    • βρε άντε κ ακόμα παρά πέρα..που τον λες και φίλο. έχει να περάσει ο Νικηταράς από το χωριό μας τέσσερα χρόνια.και δεν έκανε απολύτως τίποτα. να φύγει να ησυχάσουμε.

  2. ΠΕΣ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΜΑΣΤΙΧΑΡΙ Ή ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑ. ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΑΝ ΘΕΣ…ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΛΛΗΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ. ΤΟΝ ΘΕΟΔΟΣΗ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΔΑΜΕ. ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ…
    ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΠΑΛΙ ΑΛΛΑΓΗ……

    • ΑΣΧΕΤΕ Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΑΣΦΑΛΣΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ,ΛΑΜΠΙ,ΤΙΓΚΑΚΙ ΜΑΡΜΑΡΙ,ΓΗΠΕΔΑ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ,ΛΙΜΑΝΙΑ,ΠΟΥ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΣΟΥ ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΞΥΛΑ,ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΝΗΣΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΧΙΛΙΑ.ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΑΣΧΕΤΕ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΣΟΥ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΔΥΟ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ;ΕΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΛΑΘΟΣ.ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ @ΚΑΤΟ@ΥΧΟΙ,ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΣΦΥΡΙΤΣΙΚΟΙ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ; ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΣΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΣΑΣ ΠΟΝΤΙΚΙΑ.ΕΦΤΑΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΟΠΩΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ. ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΑ @@Α@Α.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ