Δήλωση Δημάρχου Κω Θεοδόση Νικηταρά με αφορμή την ολοκλήρωση των Εθνικών εκλογών

8
7265

Δήλωση Δημάρχου Κω Θεοδόση Νικηταρά

με αφορμή την ολοκλήρωση των Εθνικών εκλογών

 

 

Μια νέα κοινοβουλευτική περίοδος ξεκινά, με αυξημένες προσδοκίες για αντιμετώπιση των ιδιαίτερων προβλημάτων των νησιών μας.

Εύχομαι σε όλους τους εκπροσώπους του Δωδεκανησιακού λαού, να είναι υγιείς και να ανταποκριθούν με τον πιο παραγωγικό τρόπο στις ελπίδες των συμπατριωτών μας.

Θερμά συγχαρητήρια στον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννη Παππά, για την θέση ευθύνης που του εμπιστεύθηκε ο Πρωθυπουργός.

Τα Δωδεκάνησα δικαιωματικά εκπροσωπούνται ξανά στην κυβέρνηση.

Πολλά συγχαρητήρια στον Γιώργο Νικητιάδη.

Οι συνδημότες μας πιστεύουν ότι θα είναι η φωνή της Κω στο Κοινοβούλιο.

Για όλους τους νησιώτες, έχει καθοριστική σημασία η αντιμετώπιση κρίσιμων ζητημάτων.

Η άσκηση ολοκληρωμένης νησιωτικής πολιτικής είναι αναγκαία.

Στην ενδυνάμωση της Αυτοδιοίκησης, στην δημόσια υγεία, στην προστασία του φυσικού και δομημένου περιβάλλοντος των νησιών μας, στις πλουτοπαραγωγικές πηγές τους, στις υποδομές, στις συγκοινωνίες και στο κόστος ζωής.

Είναι οι κοινοί στόχοι που μας ενώνουν, για την ανάπτυξη της κοινωνίας μας.

Ως δημοτική αρχή, πορευτήκαμε από την πρώτη στιγμή με πυξίδα μας το διάλογο και την σύνθεση.

Απέναντι στην καταστροφική εσωστρέφεια και εχθρότητα κατά πάντων, που κυριάρχησε στην προηγούμενη δημοτική περίοδο, αντιτάξαμε την εξωστρέφεια και την συνεργασία.

Για το συμφέρον του τόπου και των συνδημοτών μας.

Στον ίδιο δρόμο θα συνεχίσουμε.

Σε στενή συνεργασία με όλους τους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους μας, μαζί με τους συνδημότες μας, η Κως θα είναι παρούσα, ισχυρή και πρωταγωνίστρια.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. βρε εσυ δεν ελεγες τα χειροτερα για την ΝΔ φερνωντας μεσα στο Δημαρχιακο Μεγαρο τους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ και αποδομωντας την κυβερνηση της Νεας Δημοκρατιας μετα την εξαγγελια για το νοσοκομειο?????
    Κοντη μημνη εχεις Θεοδοση κριμα
    Εμεις ομως θυμομαστε
    Και τα εργα σου και τα λογια σου

    • ποσο μακακας εισαι ρε μιραντα.Οι δικηγοροι ειναι ολοι νεα δημοκρατια,με τα απερχομενα φακισταριο θα πανε; κουνα που σε κουναγε γριουλα.

  2. Τώρα στη νέα πενταετία σου που έρχεται έχεις όλα τα μέσα να πάει η Κως μπροστά!!!Περισσότερη δουλειά και δίπλα στον πολίτη!!!

  3. Ευχαριστούμε τους δημαρχους ΚΑΙΣΕΡΛΗ-ΚΥΡΙΤΣΗ-ΝΙΚΗΤΑΡΑ για τα εργα στο νησί.

    Οπως αξιοποιηση οινοποιειου ,αβικω ,ναυτικου ομιλου ,αλεξαντερ φασιον, για την επιλυση του κυκλοφοριακου, για το χωροταξικο-πολεοδομικο σχεδιο ,για το κολυμβητηριο , τον μολο για τα κρουαζιεροπλοια ,επέκταση μαρίνας,για τους δρομους,για την καθαριοτητα.για την απομάκρυνση του ΚΤΕΛ κλπ. ΜΟΝΟ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ Η ΤΣΕΠΗ.Μασες ατελειωτες 1.463.337,36€ ΓΙΑ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΤΟ ΛΙΝΟΠΟΤΙ ! 745.000 ΓΙΑ ΣΤΑΔΙΟ ΦΙΛΙΝΟΥ ! 635.000 για τον κομβο! ΕΛΛΑΔΑ. δημαρχοι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ειναι ΜΟΝΟ για να γλύφουν το μελι.μονο υποσχεσεις ψεμματα και θααααααααααα….Αρπαγες ΜΑΣΕΣ εργολαβοι δημαρχοι.αναπλασεις πλατειες κομβοι για να γεμιζουν οι τσεπες.με 50.000 γινοταν κυκλικος κομβος.ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ!!!…ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ….ΜΑΣΕΣ…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ