Γιώργος Κυρίτσης: Τα Δωδεκάνησα έχουν Υπουργό και η Κως Βουλευτή

11
12943

‘’ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ Η ΚΩΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ.

 

Ο επικεφαλής της παράταξης  ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ –Κως 2023  έκανε την παρακάτω δήλωση:

 

‘’Με την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας και την οριστικοποίηση της εκλογής των Βουλευτών Δωδεκανήσου θέλω να συγχαρώ όλους τους εκλεγέντες και να ευχηθώ υγεία και δύναμη στο έργο που οι πολίτες της Δωδεκανήσου τους έταξαν να επιτελέσουν.

Ιδιαίτερες ευχές στον φίλο Γιάννη Παπά για την Υπουργοποίηση του σε ένα ιδιαίτερα σημαντικό για τα νησιά μας Υπουργείο.

Είναι επίσης πολύ σημαντικό ότι η Κως έχει ξανά Βουλευτή και είναι σίγουρο πως ο Γιώργος  Νικητιάδης, όπως όλοι οι Βουλευτές μας άλλωστε, θα είναι δίπλα μας στις διεκδικήσεις του νησιού μας.

Τα Δωδεκάνησα έχουν Υπουργό και η Κως Βουλευτή.

Από εμάς εξαρτάται να αξιοποιήσουμε και τον Υπουργό και τους πέντε Βουλευτές μας.”

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πόσο τυχερός ο Νικηταράς !!!!Τώρα που έρχεται το νέο πλοίο θα το εγκαινιάσει ο φίλος του και υφυπουργός ναυτιλίαςΓιάννης Παππάς!!!!!Πως τα φέρνει η ζωή!!!!!

    • Κατάλαβες Γεώργιε γιατί θα χάσεις;δικηγόροι με νικηταρα,ποσοστό 46,69% νέα δημοκρατία στο νησι,πασοκ 16,45% εσυ φωνάζεις για το πασοκ ακόμα;και με χαραχτήρα Χ.Α!μπαι-μπαι,γωγο.Στα ίδια επίπεδα έμεινε το πασοκ σου.Το πουλνμα θα πάει συνεφο γεωργιε.

  2. ότι να ναι.Χρiνια τώρα βγάζει υπουργούς και βουλευτές η Δωδεκάνησος.Αυτος είναι ο καημός σας;;;γιατί άραγε;;;από υγεία;;νοσοκομεία;;;γιατρούς;;έργα ανάπτυξης;;;

  3. εσύ τουλάχιστον έμεινες σταθερός άλλοι το πήγαν πιο δεξιά και από τους δεξιούς όλα για το συμφέρον κ τη τσέπη μας ντροπή

  4. καποτε ειχε 4 βουλευτες και νοσοκομειο δεν εκαναν. ευτυχως τωρα θα γινει με τον παππα!! περασαν ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ, ΝΙΚΗΤΙΑΔΗΣ, ΖΩΙΔΗΣ, ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ, μονο λογια και προσωπικο συμφερον. Τιποτα για το νησι. Ας βγουν ολοι αυτοι να μας πουν τι εκαναν για το νησι. μονο ο ΚΑΙΣΑΡΛΗΣ εκανε τη μαρινα, το ικα τον παραλιακο, και αρκετα αλλα.
    οι υπολοιποι?

  5. Ευχαριστούμε τους δημαρχους ΚΑΙΣΕΡΛΗ-ΚΥΡΙΤΣΗ-ΝΙΚΗΤΑΡΑ για τα εργα στο νησί.

    Οπως αξιοποιηση οινοποιειου ,αβικω ,ναυτικου ομιλου ,αλεξαντερ φασιον, για την επιλυση του κυκλοφοριακου, για το χωροταξικο-πολεοδομικο σχεδιο ,για το κολυμβητηριο , τον μολο για τα κρουαζιεροπλοια ,επέκταση μαρίνας,για τους δρομους,για την καθαριοτητα.για την απομάκρυνση του ΚΤΕΛ κλπ. ΜΟΝΟ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ Η ΤΣΕΠΗ.Μασες ατελειωτες 1.463.337,36€ ΓΙΑ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΤΟ ΛΙΝΟΠΟΤΙ ! 745.000 ΓΙΑ ΣΤΑΔΙΟ ΦΙΛΙΝΟΥ ! 635.000 για τον κομβο! ΕΛΛΑΔΑ. δημαρχοι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ειναι ΜΟΝΟ για να γλύφουν το μελι.μονο υποσχεσεις ψεμματα και θααααααααααα….Αρπαγες ΜΑΣΕΣ εργολαβοι δημαρχοι.αναπλασεις πλατειες κομβοι για να γεμιζουν οι τσεπες.με 50.000 γινοταν κυκλικος κομβος.ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ!!!…ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ….ΜΑΣΕΣ…

  6. τι να τους κανουμε τους υπουργους και τους βουλευτες. ολοι για την παρτη τους ειναι εργο μηδεν!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ