Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η μητέρα και ο σύντροφος της 27χρονης Αναστάζια επέστρεψαν στην Πολωνία | Δηλώσεις της μεταφράστριας

2
25359

Επέστρεψαν στην Πολωνία η μητέρα και ο σύντροφος της 27χρονης Αναστάζια
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκονται η μητέρα και ο σύντροφος της 27χρονης Αναστάζια, ιδιαίτερα καταβεβλημένοι και συγκινησιακά φορτισμένοι αναφέρει στην κάμερα του kostv η συμπολίτισσα μας Άνια Ράπεση (Πολωνή στην καταγωγή) η οποία ήταν η επίσημη μεταφράστρια της μητέρας και του συντρόφου της 27χρονης Αναστάζια κατά τη διάρκεια της ανακριτικής διαδικασίας αλλά και στην επικοινωνία που είχαν με τις αστυνομικές αρχές της Κω.
Η κ . Ράπεση σημείωσε πως μέχρι τελευταία στιγμή η μητέρα της αδικοχαμένης κοπέλας, πίστευε πως επρόκειτο για το πτώμα άλλης γυναίκας και όχι της Αναστάζια Σύμφωνα με δηλώσεις. η κ. Ράπεση και οι δύο, αναχώρησαν με πρωινή πτήση για την Πολωνία για να βρεθούν δίπλα στην οικογένεια τους, και για να τους χορηγηθεί η ψυχολογική υποστήριξη μετά το τραγικό συμβάν .
Ερωτηθείσα για την αντιμετώπιση της υπόθεσης από τα Πολωνικά ΜΜΕ η κ.Ράπεση επισήμανε πως το θέμα είναι πολιτικό και η χώρα της απέναντι σε τέτοιους ανθρώπους, είναι ρατσιστική ενώ τόνισε πως όλες αυτές τις ημέρες υπάρχει διακριτική παρουσία υπαλλήλου του Πολωνικού προξενείου στο νησί μας.
Σημείωσε δε, πως η μητέρα της Αναστάζια πήρε πολύ αγάπη και φροντίδα από τους εργαζόμενους στις δικαστικές υπηρεσίες, καθ’ όλη τη διάρκεια της προανάκρισης.

Πηγή: kostv.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ