Στις 6.600€ το μηνιαίο ενοίκιο για την «Αμβροσία» στο Μαρμάρι | Πλειοδότησε ο επιχειρηματίας Χρήστος Κουτέας

9
16532

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου , η δημοπρασία για το δημοτικό ακίνητο της ΑΜΒΡΟΣΙΑΣ στο Μαρμάρι.
Τρεις ήταν οι ενδιαφερόμενοι, ενώ το ποσό εκκίνησης ήταν στα 2000 ευρώ το μήνα. Το τελικό ποσό διαμορφώθηκε στα 6600 ευρώ το μήνα , με πλειοδότη τον επιχειρηματία κ. Χρήστο Κουτέα.

Πηγή: https://www.kostv.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τι πουλάτε εκεί στο μαρμάρι πάτε καλά ο Δήμος παντός καλά το πάει αφού του τα δίνουνε ας τα πέρνει άκρη να τα πέρνει από όλους αυτούς τους κουβαρδαδες άκου 6600 η τρύπα

  2. εχθές χάθηκε η παραδώσει εχθές περνάει και η Κως και γίνεται Μύκονος οποίος έχει το χρήμα να κάνει κλουβιά και μαγαζί μόνο αυτός επιβιώνει στην Κω …Μαρμαρομενε βασιλεία ξύπνα επιτέλους να Ηγηθείς το νησί σε χρειάζεται στο έλεος του εκάστοτε δημάρχου που κάνουν κουμάντο τα κοκρεσα…….

  3. Μπράβο στο Καϊσερλή που στερούσε τόσα λεφτά από τον λαό της Κω δίνοντας τα σε κολλητούς.Να τα λέμε όλα.

  4. οι μεγάλες αυτές διαφορές στα ποσά , πρέπει να αναζητηθούν από την τσέπη των υπευθύνων της δωρεάν παραχώρησης…

  5. όποιος δεν ξέρει τον Χρήστο δεν πρέπει να εκφράζει γνώμη έτσι απλά…σας λέω με σιγουριά ότι θα το κάνει στολίδι….είναι πολύ έξυπνος και καλός επιχειρηματίας και αυτός και η γυναίκα του και τα παιδιά του !!!!

  6. Καλωσόρισες Μύκονος! Με τέτοια νοίκια πάμε υπο διάλυση στην οικονομία τού νησιού! Οι τουρίστες θα εξαφάνιστουν! Γειά άλλες χώρες! Πολλές ανισότητες! Οικονομικές! Εκεί στον δήμο? Ακούτε??? Είστε οι αυτουργοί σε αυτό το έγκλημα! Και θα πάρεται πολυ κόσμο στον λαιμό σάς! Συνέλθεται!

  7. o Δήμαρχος δίνει το παράδειγμα να φτάσουν τα ενοίκια των καταστημάτων στα ύψη …..
    Για τα σπίτια δεν υπάρχουν σχόλια, οι τρύπες 500-600€ ….
    ΝΤΡΟΠΗ ….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ