Εύη Χατζηγιακουμίδη: Η Κως χρειάζεται μια μεγάλη Αλλαγή και αυτή μόνο η Δύναμη Αλλαγής μπορεί να την κάνει

21
16176

ΕΥΗ ΧΑΤΖΗΓΙΑΚΟΥΜΙΔΗ:

“Η ΚΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ

ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΜΟΝΟ Η ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ.”

 

Πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων, εργαζόμενη στον ιδιωτικό τομέα, μητέρα δυο παιδιών, σε εντυπωσιάζει και σε κερδίζει με την αποφασιστικότητα που μιλά για τις θέσεις της:

«Η Κως χρειάζεται μια μεγάλη αλλαγή και μόνο η ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ έχει δείξει ότι μπορεί να την κάνει. Άλλωστε τα βήματα που έγιναν με δημοτική αρχή την ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ είναι ορατά στον καθένα. Αλλαγές χρειαζόμαστε σε όλα τα επίπεδα. Από την ποιότητα της καθημερινότητας μας και τα σχολεία των παιδιών μας, μέχρι τις υποδομές και τον δημόσιο χώρο που ζούμε και αναπτύσσουμε όλες τις δραστηριότητες μας.»

ΕΥΗ ΧΑΤΖΗΓΙΑΚΟΥΜΙΔΗ ΜΑΖΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ.

 

 

21 ΣΧΟΛΙΑ

    • ΦΙΛΕ ΖΕΡΒΕ ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΑ ΤΟΝ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΕΠΙ ΚΑΙΣΑΡΛΗ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟ,ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ.ΕΑΝ ΜΑΘΩ,ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΑΡΑ,ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΗΛΟ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΛΙΑ,Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΘΑ ΜΕΓΑΛΗ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΕΔΙΝΕΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟ.ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗΡΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΥΝΑΜΙΣΜΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΟΥ,ΚΑΙ ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΙΚΗΤΑΡΑ,ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟ ΘΑ ΤΗ ΕΦΤΑΝΕΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΙΔΑΜΕ ΤΑ 9 ΧΡΟΝΙΑ ΚΥΡΙΤΣΗ,ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΤΙΑΝΟ ΜΑΡΑΓΓΟ,ΜΕ ΓΙΩΡΓΟ ΚΟΚΑΛΑΚΗ.ΜΟΝΟ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΝΑΝ ΤΟΥΣ ΚΕΦΑΛΙΑΝΟΥΣ.ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΚΑΛΑ.ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΚΕΦΑΛΙΑΝΟΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΟΥ,ΟΧΙ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ,ΑΛΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟ.

    • Ακου γιωργο με ατομα οχι γνωστα ειναι δυσκολο να τα καταφερουμε.Η παλια φρουρα δεν τραβαει,και εαν δεν κατεβασεις ατομα που να εχουν δυνατες διασυνδεσεις δεν θα τα καταφερεις,Σου λεω τα πραγματα οπως τα λενε στο νησι.Σταματα .Ο αλος ειναι μεσα στα πραγματα,δες δικηγορους που ειναι ολοι νεα δημοκρατια,50% πηρε στην κω.Ξυπνα γιωργο!!!!!!

  1. ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ!ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΜΙΛΑΣ;ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ;ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ 9 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ;ΣΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ.ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΝ ΜΑΥΡΙΣΕ;ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ….ΝΑ ΤΟ ΘΥΝΑΣΑΙ.

  2. Μιλάς για βήματα που έγιναν επί δυναμης αλλαγης.Ενα θα σου πω.Την πρώτη 4ετια έκανε δυο ποδηλατοδρόμους και αυτους τους εκανε λαθος,και κτυπανε οι ξενοι με τα ποδήλατα. Για πέστε στους πολίτες τι αλο εκανε τα 9 χρόνια;μηπως ζεις έξω από την κω και δεν γνωριζεις;αντε ομως που όλοι γνωρίζουν τα είδε όλοι η ελλαδα.Τουλαχιστον εάν δεν γνωρίζεις τι συμβαινει,τα μυαλά σας πρέπει να τα συγκρατειτε.

  3. Γιώργο στο είπα χιλιάδες φορές πως ένα δυνατό ονομα δεν άκουσα ακόμα.Κατεβαζεις,αδαμιδη,βασω,ευη,παλακη,περη,γιωργαλη,και κάτι παιδιά.Οχι Γιώργο είσαι χαμένος.Το γιατί το ξέρεις.Ενας δικηγόρος περισσευει για όλους που ονομασα.

    • Τι στεναχωριέσαι;Τα δυνατά ονόματα τα έχει ο δήμαρχος σου ο Νικηταράς γιαυτο έχουμε αυτά τα χάλια στο νησί.Είναι από τα δυνατά ονόματα.

  4. Το μονο που παραδέχομαι τον κυριτση ξερει να λέει ψέματα και να παρασυρει αθωους πολιτες που αύριο θα το μετανιωσουν.

  5. Βρε παιδιά τί έγινε; τόσο πολύ σας αγχώνει η στελέχωση του ψηφοδελτίου του ΚΥΡΊΤΣΗ;
    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ!!!!!

  6. μάλλον όλοι εσείς που γράφετε διάφορα κατά των νέων ανθρώπων που θέλουν να προσφέρουν στην τοπική αυτοδιοίκηση σας πειράζει!πόσο μάλλον που θα είναι υποψήφιοι με τον Κυρίτση…..

  7. Με τι γνώσεις πάνω στην τοπική αυτοδιοίκηση θα ανταπεξέλθει η κυρία;;;;;

  8. Και ΈΦΕΡΕ ΤΟΝ ΦΥΡΕΡ…. μέτα τα καταναγκαστικα έργα,, τα γνωρίζετε.. Τις διώξεις των Εβραίων (εδώ καισερλικων και Νικηταράκαικων, θα έρθουν από την 1η μέρα αν βγει).. Και η ομοιότητα με τον Χίτλερ, ειναι ότι και οι δύο παρίσταναν τους βασιλιάδες…ειμαι σίγουρος ότι..αν υπήρχε προηγούμενη ζωή θα ήταν υπασπιστης των ss..με τους ανάλογους βοηθούς ….ένας και ένας… .ΦΥΡΕΡ..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ