Δήμαρχος Κω Θ. Νικηταράς: Μετέφερα τουρίστες στο νοσοκομείο διότι δεν υπήρχε ασθενοφόρo

17
18008

Στην εκπομπή ΜΑΖΙ στο Kos Tv με τον Γιώργο Βενέρη μίλησε ο Δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς που βρίσκεται στην Αθήνα και συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ Νίκο Παπαευσταθίου όπου και δεσμεύτηκε ότι εντός τεσσάρων ημερών το νησί μας θα έχει τέσσερις ακόμη Διασώστες ώστε να είναι στη διάθεση του Αιγαίου και του τοπικού παραρτήματος ώστε να στελεχωθεί και το δεύτερο ασθενοφόρο. Επίσης πρότεινε ο Δήμαρχος το επιχειρησιακό κέντρο αναφοράς να είναι στο Κ.Υ. της Αντιμάχειας στην συνέχεια έγινε συζήτηση όταν καταστεί ανάγκη να γίνει εμπλοκή και το ασθενοφόρο του Στρατού. Ο Δήμος της Κω την τελευταία τριετία είναι παρών στα ζητήματα της Υγείας και παλεύει διαρκώς με την τοπική κοινωνία βάζοντας βαθιά το χέρι στην τσέπη για μόνιμη στέγαση γιατρών και νοσηλευτών και για ομάδα πιστοποιημένων Διασωστών.

MAZI στο Κostv

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

17 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πάλι οι κακόμοιροι αγροτικοί Θα πληρώσουν τη νύφη και ποιος θα κάνει εφημερίες μετά στο νοσοκομείο στα περιφερειακά ιατρεία και στο κέντρο υγείας Αντιμαχείας αν στελεχώσουν τα ασθενοφορα με αγροτικούς;

    • ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΤΕ@ΝΤΟΣ@ΚΗ, ΣΟΥ ΕΤΑΞΑΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ για το αποδεχτείς το ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΛΑΘΡΟ και ΠΗΡΕΣ ΑΓΓΟΥΡΙΑ και ......

      ΑΚΟΜΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ με το ΥΨΗΛΑΝΤΗ, τον ΠΑΠΑ, την ΜΙΜΙΚΑ, σε ανύπαρκτα οικόπεδα και σχέδια του Νέου Νοσοκομείου και ΓΙΑΤΡΟΥΣ που ακόμα έρχονται… ΤΩΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ και ΕΚΛΙΠΑΡΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΑΕΡΑ από την ΝΔ, ΧΩΡΙΣ ΦΡΑΓΚΟ στον κουμπαρά… Στο συλλαλητήριο του λαϊκισμού αγκαλιά ο Τριώροφος ΚΟΨΙΜΙΟΣ μαζί με τον ΚΑΜΑΤΕΡΟ που και αυτός, δυο βδομάδες πριν τις εκλογές του 2019 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΣΧΕΔΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ…. Πάρτε το απόφαση ΤΕΟ και χρυσοπληρωμένοι ΙΔΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ Δημάρχου, ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ, 3 ΕΛΙΕΣ και μερικά μερεμετάκια της πλάκας… «ΜΟΝΟ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΜΕΛΕΤΩΝ και ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΩΝ» ΣΤΗΝ ΚΩΣ ΑΝ. ΑΕ για να δικαιολογηθούν τα μηνιάτικα και ο 2ος ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ και ΚΟΛΛΗΤΩΝ που βόλεψε στα τεράστια γραφεία της Μακρυγιάννη….

  2. Γίναμε θέμα σε όλη την Ελλάδα και ο δήμαρχος χαίρεται που το ξέρει το θέμα.Πάλι Καλα που δε είπε ότι θα κάνει παράπονα στο δήμαρχο.

  3. έχεις φωτογραφίες να το αποδείξεις εαν οχι είσαι αρχιψευταρος
    μονο με φωτογραφίες σε πιστεύουμε!!!

  4. ναι…..και εκει στον νέο κομβο… να χεις κανένα δικό σου για νοσοκομείο …κ να χαλασει ενα πουλμαν…. να δώ πως θα περασεις και που θα κανει στην άκρη…..φοβερη «μελετη» … ουτε για βλαβη οχηματος ,ουτε για φωτια …..

  5. Στις ιδιωτικες ασφαλειες δε σε ασφαλιζει κανεις για προυπαρχουσες ασθενειες. Επισης, απο μια ηλικια και μετα ή δε σε ασφαλιζουν ή πληρωνεις χρυσαφι! Αλλο αν νομιζουν τα γιδοτομαρα οτι με ιδιωτικη ασφαλιση θα λυθουν ολα.

  6. Χαχαχαχα τουρίστες κιόλας που δεν πρόκειται να μας πουν την αλήθεια! Η προπαγάνδα πάει σύννεφο!!! Αααα και εγώ μετέφερα δυο τουρίστες με το ελικόπτερο του ΕΚΑΒ γιατί δεν υπήρχε πιλότος..

  7. Ευχαριστούμε τους δημαρχους ΚΑΙΣΕΡΛΗ-ΚΥΡΙΤΣΗ-ΝΙΚΗΤΑΡΑ για τα εργα στο νησί.

    Οπως αξιοποιηση οινοποιειου ,αβικω ,ναυτικου ομιλου ,αλεξαντερ φασιον, για την επιλυση του κυκλοφοριακου, για το χωροταξικο-πολεοδομικο σχεδιο ,για το κολυμβητηριο , τον μολο για τα κρουαζιεροπλοια ,επέκταση μαρίνας,για τους δρομους,για την καθαριοτητα.για την απομάκρυνση του ΚΤΕΛ κλπ. ΜΟΝΟ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ Η ΤΣΕΠΗ.Μασες ατελειωτες 1.463.337,36€ ΓΙΑ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΤΟ ΛΙΝΟΠΟΤΙ ! 745.000 ΓΙΑ ΣΤΑΔΙΟ ΦΙΛΙΝΟΥ ! 635.000 για τον κομβο! ΕΛΛΑΔΑ. δημαρχοι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ειναι ΜΟΝΟ για να γλύφουν το μελι.μονο υποσχεσεις ψεμματα και θααααααααααα….Αρπαγες ΜΑΣΕΣ εργολαβοι δημαρχοι.αναπλασεις πλατειες κομβοι για να γεμιζουν οι τσεπες.με 50.000 γινοταν κυκλικος κομβος.ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ!!!…ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ….ΜΑΣΕΣ…

  8. Και σε κάνει αυτό περιφανο κατάντια όλοι σας έχετε φέρει το νησί του Ιπποκράτη με την υγεία μόνο το χρήμα τίποτε άλλο

  9. ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙΣ? ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ? ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ! ΕΚΛΕΙΣΕΣ ΛΙΜΑΝΙΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ? ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΒΑΛΕ? ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΜΠΟΥΧΤΙΣΕΣ ΝΙΚΗΤΑΡΑ!!ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ, ΦΩΤΟΓΡΑΓΙΣΕΙΣ,ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ, ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝ!!!

  10. Όλο ψέματα από τον εκάστοτε πρωθυπουργό, υπουργό, βουλευτή, δήμαρχο. Μόνο τις κονομισιες σκέφτονται και από έργα μηδέν εις το πηλίκον. Αχρηστοι! Αν λείψει ο τουρισμός όμως, θα ψωμιλυσσαξουν όλοι …

  11. Δήμαρχε, αλλού κι αλλού ξέρεις να βγάζεις φωτογραφίες, εκεί δεν έβγαλες για να σε πιστέψουμε!!! Μπράβο σου πάντως…. άσε τη δημαρχεία σε κάνα άλλον, ικανό να αναλάβει και γίνε τραυματιοφορέας!!!! Που ξέρεις, εκεί μπορεί να αποδόσεις καλύτερα!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ