Επίσκεψη Θεοδόση Νικηταρά, σήμερα, στον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ, στην Αθήνα: Δεσμεύσεις για άμεσες λύσεις στο ΕΚΑΒ Κω

19
5972
Δεσμεύσεις για άμεσες λύσεις στο ΕΚΑΒ Κω
Τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ κ. Παπαευσταθίου Νικόλαο επισκέφτηκε σήμερα το πρωί, στην Αθήνα, ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς.
Ο Δήμαρχος Κω τον ενημέρωσε αναλυτικά για τα δεδομένα του νησιού μας, στην κάλυψη κατοίκων και επισκεπτών, σε περίπτωση ανάγκης για παροχή άμεσης βοήθειας.
Ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ δεσμεύτηκε στον Δήμαρχο Κω ότι έως την προσεχή Παρασκευή θα έχουν μετακινηθεί στην Κω τέσσερα άτομα με στόχο την λειτουργία και 2ου ασθενοφόρου.
Με βάση αυτόν τον προγραμματισμό, ο Θεοδόσης Νικηταράς επικοινώνησε άμεσα με τον Διευθυντή του ΕΚΑΒ Αιγαίου κ. Σάββα Καραταπάνη, από τον οποίο ζήτησε η 2η βάρδια ασθενοφόρου να διατεθεί με έδρα την Αντιμάχεια.
Επίσης, διευθετήθηκε η δυνατότητα επιπλέον υποστήριξης με ασθενοφόρο του Στρατού, αφού έγινε η απαραίτητη συνεννόηση, εκ μέρους του Υπουργείου Υγείας και του ΕΚΑΒ, με το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, για τις διαδικασίες που θα ακολουθηθούν.
Σε αυτό το πλαίσιο, παράλληλα, το Νοσοκομείο Κω απέστειλε λίστα γιατρών που θα διατεθούν για κάλυψη λειτουργίας του στρατιωτικού ασθενοφόρου.
Επιπλέον ο Θεοδόσης Νικηταράς πρότεινε, όπως είχε κάνει και στο παρελθόν με επιστολή του στο Υπουργείο Υγείας, να αλλάξει το θεσμικό πλαίσιο και να δοθεί η δυνατότητα στο Δήμο Κω να υποστηρίζει το ΕΚΑΒ με χρηματοδότηση της μισθοδοσίας των διασωστών.
Παράλληλα, ζήτησε να αξιοποιηθεί το ντόπιο ανθρώπινο δυναμικό, οι συμπατριώτες μας που αποφοιτούν από το δημόσιο ΙΕΚ της Κω ή άλλα αντίστοιχα ΙΕΚ, με αυτή την ειδικότητα.
Γραφείο Τύπου
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

19 ΣΧΟΛΙΑ

    • ΤΕ@ΝΤΟΣΑΚΗ, άφησε απλήρωτους τους ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΔΕΣ ΠΟΥ έχεις μαζέψει στην δημαρχίας για να περισέψουν ΓΙΑ ΕΡΓΑΚΙΑ......

      ΠΛΗΡΩΣΕ, ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΝΑ ΤΕΛΕΙΏΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΕΡΓΑΚΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΣΤΗΝ ΕΊΣΟΔΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.

      • ΖΑΡΩΝΕΝΗ ΠΟΝΤΙΚΟΥ ΕΧΑΣΕΣ ΤΗΝ ΔΟΞΑ,ΤΟ ΛΙΛΙ, ΚΑΙ ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΕΣ.ΑΝΤΕ ΞΑΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΦΑΚΙΣΤΑΚΙΑ.

        • Κοπρίτη τεμπέλη ΙΔΙΚΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕ, τρως από τα χρήματα των δημοτών, ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.

          Το ΤΕ@ΝΤΟΣΑΚΗ έχει μαζέψει ένα μάτσο ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ δίπλα του, όλους αυτούς που ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΕΞΩ προσφέρουν μόνο οικογενειακά ψηφουλάκια… ΒΡΕεεεεεέ ΟΥΣΤττττ ΚΟΠΡΊΤΕΣ που βγάζετε και γλώσσα σε αυτούς που ταΐζουν…

    • Έλα ΜΕ ΦΟΡΑ, ΜΕ ΦΟΡΑ... ΑΜΟΛΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΤΡΙΩΡΟΦΗ ΕΞΑΓΓΕΛΊΑ και τράβα ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΕΣ....

      Για ποιο ΕΚΑΒ-Νοσοκομείο μιλάς βρε ΑΝΙΚΑΝΟ ;;;;, ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΛΚΌΝΙ των εκλογών ΟΤΙ ΤΕΛΕΊΩΣΕΣ;;;;;; ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΣΤΟΝ ΛΙΝΟΠΟΤΗ;;;;; ΤΟ ΔΙΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ;;;; ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΣΤΟΝ ΝΑΥΤΙΚΟ ΌΜΙΛΟ;;;; ΤΙ ΆΛΛΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΧΛΑΠΑΤΣΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ;;; ΜΟΝΟ ΣΟΥ ΕΡΓΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΛΑΘΡΟ ΣΤΟ ΑΜΑΝΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΙΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΣ ΕΛΙΕΣ σήμα κατατεθέν της ΜΑΣΑΣ….

  1. ΤΑΞΕΙΔΑΚΙ ΑΝΑΨΥΧΉΣ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΛΙΚΑ ΘΑ, ΘΑ, ΘΑ... στην Υπηρεσιακή ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ...

    Πάει για να παζαρέψει το ενοίκιο των 65 στεμμάτων του Ναυτικού Ομίλου…. Σε κάθε ΤΑΞΕΙΔΙ ΑΝΑΨΥΧΉΣ και μια εξαγγελία, Θυμάστε το ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ, το ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ, το ΝΕΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ και ένα σωρό μπούρδες που ξεφουνίζει στην επιστροφή του….

    • Απέραντη βλακεία των ανεγκέφαλων της δημαρχίας του ΤΕ@ΝΤΟΣΗ... Άφησε τις ελιές και φυτεύει διαφημιστικές Πινακίδες...

      Έβαλαν φωτεινό ηλεκτρονικό πίνακα (πανάκριβο) διαφημίσεων σε πεζοδρόμιο 1,4μ που τον κρύβουν τα σταθμευμένα λεωφορεία του ΚΤΕΛ. Ζωντανά, βάλτε τον απέναντι πίσω από το παγκάκι να τον βλέπουν οι επισκέπτες… ΘΑ πει κάποιος, σκασίλα τους, ΤΟ ΜΕΛΙ ΕΠΕΣΕ…

      • Έβαλε άλλους δύο ηλεκτρονικούς πίνακες στην μέση του παλιού ανθόκηπου.

        και άλλους δύο απέναντι από την Καζα Ρωμάνα, στο πουθενά που δεν τους βλέπει κανένας, μακριά από τους ενδιαφερόμενους και περαστικούς τουρίστες… Όσο αφορά το τι διαφημίζουν, έχει πλάκα, βαρκούλες και ελιές…

  2. Μπραβο στον δημο.Απαλύνει τον πόνο μας.Πάλι εσείς θα διοικησετε γιατι υπαρχει σιγουρια στους πολίτες με εσάς μπροστάρηδες

    • ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΤΕ@ΝΤΟΣ@ΚΗ, ΣΟΥ ΕΤΑΞΑΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ για το αποδεχτείς το ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΛΑΘΡΟ και ΠΗΡΕΣ ΑΓΓΟΥΡΙΑ και το μακ…ρο.

      ΑΚΟΜΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ με το ΥΨΗΛΑΝΤΗ, τον ΠΑΠΑ, την ΜΙΜΙΚΑ, σε ανύπαρκτα οικόπεδα και σχέδια του Νέου Νοσοκομείου και ΓΙΑΤΡΟΥΣ που ακόμα έρχονται… ΤΩΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ και ΕΚΛΙΠΑΡΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΑΕΡΑ από την ΝΔ, ΧΩΡΙΣ ΦΡΑΓΚΟ στον κουμπαρά… Στο συλλαλητήριο του λαϊκισμού αγκαλιά ο Τριώροφος ΚΟΨΙΜΙΟΣ μαζί με τον ΚΑΜΑΤΕΡΟ που και αυτός, δυο βδομάδες πριν τις εκλογές του 2019 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΣΧΕΔΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ…. Πάρτε το απόφαση ΤΕΟ και χρυσοπληρωμένοι ΙΔΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ Δημάρχου, ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ, 3 ΕΛΙΕΣ και μερικά μερεμετάκια της πλάκας… «ΜΟΝΟ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΜΕΛΕΤΩΝ και ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΩΝ» ΣΤΗΝ ΚΩΣ ΑΝ. ΑΕ για να δικαιολογηθούν τα μηνιάτικα και ο 2ος ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ και ΚΟΛΛΗΤΩΝ που βόλεψε στα τεράστια γραφεία της Μακρυγιάννη….

  3. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΕΚΑΒ ΚΑΙ ΦΤΑΝΕΙ Ο ΑΣΘΕΝΗΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ. ΠΟΙΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ Θ7Α ΒΡΕΙ ΕΚΕΙ?

  4. τι κανει ο ανθρωπος για την καρεκλα και τη φωτογραφια παραμονες των εκλογων

  5. Τώρα που ο Νικηταράς φωτογραφήθηκε και με τον προεδρο του ΕΚΑΒ , ησύχασα!! Το πρόβλημα πλέον λύθηκε !!! Ήταν τόσο απλό!!! Καλα όμως, αφού ήταν τόσο εύκολο ρε Δήμαρχε, τόσα χρόνια γιατί δεν………..??? Να σου πω εγώ γιατί… έρχονται εκλογές και θέλετε όλοι τις ψήφους των ευκολόπιστων !!! ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΕΓΙΝΕ ΘΕΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ!!!

  6. Απορριμματοφόρα ασυντήρητα που τα βραδιά σε ξυπνούν από τον θόρυβο , συλλέκτες απορριμμάτων που φωνάζουν μέσα στη νύκτα γιατί αυτοί δεν κοιμούνται…, καθαριστές που γεμίζουν γρατζουνιές τα αυτοκίνητα γιατί απλά δεν είναι δικά τους και βιάζονται να πιάσουν ίσκιο για να κουτσομπολέψουνε , γάτες αδέσποτες που δεν μπόρεσαν να έχουν καταφύγιο λόγω μη επαρκών των κονδυλίων…,τεχνικές υπηρεσίες που κάνουν παράνομα έργα όπως τα θέλουν οι κολλητοί , νταλίκες και βιοτιοφόρα γεμάτα βενζίνη και υγραέριο διέρχονται από το κέντρο της πόλης μαζί με τα τουριστικά λεωφορεία , ασθενοφόρα και νοσοκομείο πονεμένη ιστορία. Πόσα εξώδικα και μηνύσεις έχετε σαν Δήμος; ΑΣ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ…I LOVE KOS!!!

  7. ο Γεώργιος επιστεφη για τα επόμενα 5 χρόνια ούτε λακούβα δεν είσαι ικανός να κλείσεις είναι δίκαιο και θα γίνει πράξη

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ