Με τον Θεοδόση Νικηταρά και ο Κώστας Ρεϊσης

14
7991

με τον Θεοδόση Νικηταρά και ο Κώστας Ρεϊσης

 

Έναν ακόμη νέο συνδημότη μας υποδέχτηκε σήμερα ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς στις τάξεις της «Ισχυρής Κω».

Πρόκειται για τον Κώστα Ρεϊση, που ενώνει τις δυνάμεις του στην κοινή προσπάθεια, για να συνεχίσει η κοινωνία μας στο δρόμο της ενότητας, για τη βελτίωση της ζωής όλων μας.

Ο Κώστας Ρεϊσης, τόνισε, «αποφάσισα να αγωνιστώ μαζί με τον Θεοδόση Νικηταρά, ο οποίος έχει την εκτίμηση των συμπατριωτών μας, γιατί σέβεται όλους τους δημότες και αποδεικνύει καθημερινά, στα τρία χρόνια που βρίσκεται στη διοίκηση του Δήμου, ότι δουλεύει με πείσμα και θέληση  για το νησί μας, παρά τις δυσκολίες που αναπάντεχα προέκυψαν για όλους μας και εννοώ την πανδημία».

 

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σε αυτή την καταιγίδα πληροφορίας που ζούμε στην εποχή μας, πιστεύω ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα παραμένει η σωστή ενημέρωση – πληροφόρηση. Με απόλυτο σεβασμό στους ανθρώπους που διεκδικούν την ψήφο μας, θα πρότεινα να μας πληροφορούν αναλυτικά και εγγράφως για το πρόγραμμα που θα ακολουθήσουν. Πιο συγκεκριμένα, στο τέλος κάθε θητείας ο απερχόμενος δήμαρχος να μας ενημερώνει σε τι ποσοστό έχει υλοποιήσει το πρόγραμμα που είχε καταθέσει στις προηγούμενες εκλογές όπου και κέρδισε και ποιο θα είναι το πρόγραμμα του για την επόμενη θητεία του αν εκλεγεί (αναλυτικά και κοστολογημένα όλα). Επίσης οι συνυποψήφιοι του δήμαρχοι να καταθέτουν αναλυτικά και κοστολογημένα το δικό τους πρόγραμμα. Οι εκλογές να κρίνονται βάση προγράμματος και όχι με βάση ποιοι υποψήφιοι έχουν πιο μεγάλο σόι ή έχουν την στήριξη κάποιου πολιτικού χώρου. Αν καταφέρουμε να αποκοπούμε από τις παθογένειες που κουβαλά το πολιτικό μας σύστημα, ίσως τότε να δούμε πραγματικά τον τόπο μας να μεγαλουργεί και τα παιδιά μας να έχουν την ζωή που ονειρευόμαστε. Καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους για τα κοινά.

    • Νοσοκομείο υποσχέθηκε, δύο έφτιαξε.
      Το δεύτερο εφεδρικό σε περίπτωση που το πρώτο πέσει από τον σεισμό.
      Ε, μην κάνεις και τον Κινέζο ότι δεν το βλέπεις.

    • Ωραία και σωστά οσα περιγράφεις αλλα οταν βλεπεις εναν λαο ο οποιος μετα απο τοσα και τοσα παει και ξανα ψηφιζει 40% ΝΔ καταλαβαίνεις οτι δεν υπάρχει σωτηρία .Ζουμε σε μια κοινωνία που το ατομικο συμφέρον υπερέχει του γενικού.Αυτοι ειμαστε.

  2. Αυτά είναι ονόματα.Καλα παιδιά με σεβασμό στους πολίτες.Ξερει ο νικηταρας τι μεταγραφες κανει.

  3. Περιμένετε να ακουσετε καιι τα υπόλοιπα ονόματα που ακολουθούν.Πρώην θα πάθετε ντραμπακουλο.

  4. Μιχαλακη βλεπεις τις μεταγραφές που γινοντε απο τον αγαπημένο δήμαρχο ολου του νσιου;εσυ θα μείνεις απέξω από το παιχνίδι.

  5. Αλλά λόγια ν’αγαπιομαστε. Τόσα προβλήματα έχετε σε όλο το νησί τι εννοεί το κείμενο που γράψατε για να παρουσιατε το παλικάρι; Δεν ντρέπεστε λίγο.Δρομο εδώ και τώρα!!!!

  6. Ωρα για τα σοβαρα…….Νικηταρα θελουμε και απαιτουμε να μας δωσεις στην δημοσιοτητα τον επικαιροποιημενο λογαριασμο των αποθεματικων του Δημου Κω με ημερομηνια προσφατη δεν το ζηταμε το απαιτουμε να μαθουμε ποσα ειναι τα εκατομμυρια στον λογαριασμο μεσα που ελεγες οτι ειναι για την δυσκολη ωρα…ε λοιπον μαντεψε η ωρα η δυσκολη εφθασε τοσο για εμας οσο και για σας !!!
    Εαν δεν δοθει εντος ολιγων ημερων θα μας τον δωσεις με δικαστικη εντολη οφειλει ο Δημος Κω η προισταμενη της υπηρεσιας οικονομικων να μας ενημερωνουν που βρισκονται τα οικονομικα του Δημου μας που ειμαστε οι οικονομικοι του αιμοδοτες και εσυ Νικηταρα ο επισημος διαχειριστης αυτων.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ