Απάντηση Δύναμη Αλλαγής Κως 2023: Η αντιδημοκρατική συμπεριφορά και λειτουργία δεν μπορεί να κρυφτεί με τίποτα

5
3744

“Η ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ”

 

Ο Πρόεδρος κάθε Δημοτικού Συμβουλίου οφείλει και πρέπει να υπηρετεί το σώμα και να διασφαλίζει τη δημοκρατική λειτουργία του.

Στην έδρα του Δ.Σ. η παραταξιακή ταυτότητα ξεχνιέται και αυτό που πολύ απλά πρέπει να κάνει, ο πρόεδρος, είναι να διασφαλίζει την έκφραση των απόψεων όλων των συμβούλων και όχι να φιμώνει όποιους δεν συμφωνούν με την παράταξη του ή τον δήμαρχο του.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που η κ. Τελή, μη έχοντας συνειδητοποιήσει μέχρι σήμερα τη θέση και το ρόλο της, φροντίζει να φιμώνει όποιον δεν είναι αρεστός στον δήμαρχο της.

Αφού κάθε φορά αφήνει να εκτοξεύονται επί ώρες, από την πλευρά της παράταξης της, ύβρεις, λάσπη και ψέματα προς κάθε κατεύθυνση, φροντίζει τάχα μου να εφαρμόζει τον κανονισμό και τυχαία,  μόνο για τους συμβούλους της μειοψηφίας.

Ακόμα και όταν ακούγονται πράγματα που μπορεί να οδηγήσουν αυτούς που τα λένε στις αίθουσες που ασκεί το επάγγελμα της ως νομικός, η στάση της κάθε άλλο παρά στάση Προέδρου είναι.

 

Αν δεν έχει τον κανονισμό που επικαλούνται να της τον στείλουμε να τον διαβάσει.

Αν όμως είναι η εντολή της παράταξης της, να κλείνει μικρόφωνα και να φιμώνει τη διαφορετική άποψη,  να βγει και να το πει δημόσια, διαφορετικά προκύπτουν άλλα συμπεράσματα που έχουν να κάνουν με τη δημοκρατική της ευαισθησία.

Όσο για τους χαρακτηρισμούς του δελτίου του κ. Νικηταρά, τους επιστρέφουμε και του συνιστούμε ψυχραιμία.

Λίγος καιρός του έμεινε να εκτοξεύει τις ύβρεις, τη λάσπη και τα ψέματα του.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΧΕΤΕ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ….. ΕΒΡΙΖΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ,ΚΑΤΕΒΑΖΕ/////,ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ,ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ,ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΥΛΙΩΤΙΣΑ ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΛΕΓΕ ΣΤΑ Δ.Σ.ΤΕΝΕΚΕ ΞΕΓΑΝΩΤΟ,ΣΑΠΙΟΜΠΡΙΖΟΛΑ,ΓΡΗ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ,ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΘΑ ΣΕ ΛΙΩΣΩ ΣΤΟΝ Σ////,ΜΙΛΑΤΕ ΕΣΕΙΣ;;;;;;;;;Α///////ΝΑ ΧΑΡΩ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΣΠΑΖΟΝΤΕ ΤΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ .ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ.

  2. Ειναι ντροπη προς ολους του πολιτες του νησιου,να βγαινει η δυναμη αλλαγης και να μιλα για δημοκρατικες συμπεριφορες.ΚΥΡΙΟΙ της δυναμης αλλαγης ολοι στο νησι γνωριζουμε τι εστι κυριτσης.

  3. νομιζω οτι υπαρχει κοροιδια εκ μερους της δυναμης αλλαγης,οταν ομιλουν δια δημοκρατια.μπορει να ειναι και ανεκδοτο των ημερων.

  4. ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ…
    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΝΑ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ… ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ…
    ΚΑΙ.. ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΖΗΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ.
    ΨΕΜΑ ΨΕΜΑ ΨΕΜΑ …. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ