Δήμος Κω: Οι ρατσιστικές απόψεις του κ. Κυρίτση δεν έχουν θέση στην κοινωνία της Κω

8
4659

Οι ρατσιστικές απόψεις του κ. Κυρίτση δεν έχουν θέση στην κοινωνία της Κω

 

Ο κ. Κυρίτσης όσο κι αν προσπαθεί να κρυφτεί δεν τα καταφέρνει.

Η αλαζονική και εκδικητική συμπεριφορά του έχει αποκτήσει επιπλέον ρατσιστικά χαρακτηριστικά.

Προχθές, με μια βαθύτατα προσβλητική συμπεριφορά, επιτέθηκε στην Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κα Διονυσία Τελλή, επειδή εφαρμόζει τον κανονισμό λειτουργίας του.

Χθες, συνέχισε τις προσβολές, με γραπτή ανακοίνωση μάλιστα, όπου μιλάει για έλλειψη δημοκρατικού DNA.

Τώρα βγαίνουν στην επιφάνεια και οι ρατσιστικές απόψεις του.

Θεωρίες περί DNA αναπτύσσουν μόνο ρατσιστές και ναζιστές.

Χωρίς πολλά λόγια, ο κ. Κυρίτσης και ορισμένοι ομοτράπεζοι του προσπαθούν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε η κα Τελλή καθήκοντα Προέδρου του Δ.Σ. να συντελέσουν μια δολοφονία χαρακτήρα, μιας γυναίκας, μητέρας, επαγγελματία δικηγόρου.

Η κα Τελλή, δεν έχει ανάγκη των δικών τους διαπιστευτηρίων.

Η στάση ζωής της, είναι το δικό της διαβατήριο στα δημόσια πράγματα.

Ο κ. Κυρίτσης οφείλει να ζητήσει συγνώμη.

Ήδη έχει αργήσει να το κάνει.

 

 

Γραφείο Τύπου

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

8 ΣΧΟΛΙΑ

    • ΨΕΥΤΗ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΣΟΥ,ΓΙΑ ΟΣΑ ΔΗΛΩΣΕ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ………..ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟΤΕ???

  1. Όλοι καταλάβαμε τι ακούσαμε στο ΔΣ εκείνο το βραδυ και ποιος έβγαλε μίσος και χολή…φάνηκε ξεκάθαρα ….όλα τα χρόνια μιλάς κ.δήμαρχε για Ομόνοια και συνεργασία και καλές σχέσεις με όλους …μας μπάφιασες πια …νισάφι …πρώτος εσύ δυναμιτίζεις το κλίμα και σε ότι αφορά την πρόεδρο,ούτε στη Βουλή κλείνουν τα μικρόφωνα.Ήταν και δυο θέματα μονο …είστε τραγικοί.

    • Τι θες να πεις ρε μεγαλε της ντροπης,οτι ο πρωην κουβαλα μαζι του την ελευθερια του τυπου;[θυμασαι τι εκανε στην δημοσιογραφο κ.κουλια;]την δημοκρατια στο νησι;[θυμασαι πως φεροταν στους πολιτες και στους εργαζομενους;] τις συμπεριφορες του στα δημοτικα συμβουλια;[με τι βρισιες κατονομαζε τον κ.χατζ.την κ.ρουφα.τον κ. καισαρλη.]για ποια δημοκρατια μιλας εσυ αγνωστε γραφια,που θες να υπερασπιστεις ανθρωπους χωρις ηθος,αξιοπρεπεια,και δημοκρατια;.Ο ανθρωπος ειναι τυπος πουτιν.Θα γραφεις μονο την αληθεια πληρωμενο ….,για να πηγαινει το νησι μπροστα.

  2. Τέλος στον τραμπουκισμό της Τελή. Θεοδόση ο λαός θα δώσει να απαλλαγούμε από εσάς. Ρατσιστές και τραμπούκοι σε πανικό.

  3. ΔΗΜΑΡΧΕ φασιστες ειστε εσεις που χαλατε ενα μεγαλο δρομο για να βαλετε λουλουδακια και να μας κανετε τη ζωη δυσκολη…θα φας μαυρο που θα ντρεπεσαι να κυκλοφορησεις…

  4. Φασίστες είσται εσείς που κλίνεται μικρόφωνα,κ δεν αφήνεται να μιλήσει η αντιπολίτευση…Έρχονται εκλογές θα ψάχνεται την ψήφο σας…Στον πάγκο θα πάτε….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ