Ιωάννα Ρούφα: Ληστρική συμφωνία… που είναι η κοινωνία;

9
2813

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλε τι μας λες? Και η ομοφωνη θετικη σταση της επιτροπης διαβουλευσης δεν σου λεει κατι?
    Δεν ειναι ανθρωποι της κοινωνιας?
    Μια ζωη αρνηση και μιζερια εισαι!!!

  2. Εσυ ζητάς λύτρωση απο την κοινωνία;;;;;;;;;;;Μήπως είσαι από το πυλι;Η κοινωνία θα σας μαυρισει,εσενα,τον γ,,,,,τον κ,,,,,,και τα λοιπά.Ακου ποια ζητα λυτρωση απο την κοινωνία!!!!!

  3. η κακια είναι άνευ προηγούμενου,,,, σε πεντε μηνες.Θα μείνετε στην ιστορία ως άδειοι που σα είπε ο άλλος

  4. Ιωάννα σε παρακαλώ σταματα την κατρακύλα.Δεν θα σε ψηφίσω γιατί κούρασες με τα ίδια και τα ιδια.

  5. ΘΕΛΩ ΕΝΑΝ ΛΟΓΟ ΚΑΘΑΡΟ ΓΙΑ ΨΗΦΙΣΩ ΤΗΝ ΡΟΥΦΑ.ΝΑ ΘΥΜΗΘΩ ΤΙ ΤΗΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ.ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΝΑ ΑΝΑΦΑΙΡΩ.ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΣΑΝ ΕΝΑ ΣΚΥΛΑΚΙ.ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ;ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ.

  6. Ευχαριστούμε τους δημαρχους ΚΑΙΣΕΡΛΗ-ΚΥΡΙΤΣΗ-ΝΙΚΗΤΑΡΑ για τα εργα στο νησί.

    Οπως αξιοποιηση οινοποιειου ,αβικω ,ναυτικου ομιλου ,αλεξαντερ φασιον, για την επιλυση του κυκλοφοριακου, για το χωροταξικο-πολεοδομικο σχεδιο ,για το κολυμβητηριο , τον μολο για τα κρουαζιεροπλοια ,επέκταση μαρίνας,για τους δρομους,για την καθαριοτητα.για την απομάκρυνση του ΚΤΕΛ κλπ. ΜΟΝΟ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ Η ΤΣΕΠΗ.Μασες ατελειωτες 1.463.337,36€ ΓΙΑ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΤΟ ΛΙΝΟΠΟΤΙ ! 745.000 ΓΙΑ ΣΤΑΔΙΟ ΦΙΛΙΝΟΥ ! 635.000 για τον κομβο! ΕΛΛΑΔΑ. δημαρχοι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ειναι ΜΟΝΟ για να γλύφουν το μελι.μονο υποσχεσεις ψεμματα και θααααααααααα….Αρπαγες ΜΑΣΕΣ εργολαβοι δημαρχοι.αναπλασεις πλατειες κομβοι για να γεμιζουν οι τσεπες.με 50.000 γινοταν κυκλικος κομβος.ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ!!!…ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ….ΜΑΣΕΣ…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ