Κραυγή αγωνίας από γονείς και εκπαιδευτικούς για το ΕΕΕΕΚ Κω

1
4929

Καθηλωτική ήταν η πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων κ.Πατανά η οποία εμφανώς συγκινημένη, όταν της δόθηκε ο λόγος από την πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου, ζήτησε «συγγνώμη» που (οι γονείς) έχουν τέτοια παιδιά και δημιουργούν πρόβλημα, ένα πρόβλημα που έπρεπε να έχει επιλυθεί εδώ και χρόνια και ταλαιπωρεί τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς.
Τόσο η πρόεδρος του συλλόγου γονέων όσο και η διευθύντρια του ΕΕΕΕΚ κ.Τσατσακλά, εξέφρασαν την αγωνία τους για την ανάγκη εύρεσης ενός ασφαλούς χώρου για τα παιδιά. Αξίζει να σημειωθεί ότι στη συνεδρίαση παρευρέθηκαν αρκετοί γονείς.

Πηγή: https://www.kostv.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Δίκαια και δικαιολογημένα τα αιτήματα σας όπως και ο αγώνας σας , και πολύ ευγενικοί ήσασταν μαζί τους , δεν θα υπάρξει ΠΟΤΕ κυβέρνηση και δημοτική αρχή που να ΠΡΟΛΑΜΒΆΝΕΙ μια κατάσταση παρά να ψάχνει εκ των υστέρων πρόχειρες λύσεις, όσο για τα παιδιά δεν έχει καμία σχέση αν είναι με ειδικές ικανότητες κ τα δικά μας παιδιά του 3ου δημοτικού είναι «φιλοξενούμενα» αφού έπεσαν θύματα του δημοτικού διχασμού, ένα σχολείο στην καρδιά του λιμανιού που το βλέπεις να καταστρέφεται καθημερινά , όσο για τα παχιά λόγια και τα ΘΑ τα φτιάξουμε πρέπει πρωτιστος να σκοτώσουμε την Λερναία Ύδρα του δισκυλιου αθάνατου δημοσίου και ζήσε μαύρες μου να φας τον Μάι τριφύλλι.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ