Όραμα και Δράση: Απλήρωτος ο «κακός» και ακριβός εργολάβος του κόμβου της Πειραιώς!

19
20253

Απλήρωτος ο «κακός» και ακριβός εργολάβος  του κόμβου της Πειραιώς!

Από τις 15 Μαρτίου κατέθεσε δήλωσε διακοπής εργασιών ο εργολάβος του τρομερού και φοβερού έργου στην Πειραιώς!

Δηλώνει ότι δεν πληρώθηκε ο πρώτος λογαριασμός.

Επανήρθε με δεύτερη επιστολή του στις 30 Μαρτίου για να ανακοινώσει ότι το έργο διεκόπη από τις 25 Μαρτίου.

Έτσι εξηγείται το «ξύλο» που παίζει ο κύριος Νικηταράς με τον εργολάβο που «δεν  έχει φιλότιμο» όπως μας είπε στο δημοτικό συμβούλιο!

Έτσι εξηγείται η παρέμβαση των μηχανημάτων και των εργαζομένων του δήμου σε ένα έργο που εκτελείται με εργολαβία!

Εντούτοις:

-Ψήφισαν 111.728,12€ ευρώ επιπλέον από την αρχική σύμβαση για εργασίες που δεν προέβλεπε η μελέτη .(Εκείνη που δεν ήξεραν ποιος την εκπόνησε!)

Από  401.372,37 ευρώ που κατακυρώθηκε το «έργο» θα πληρώσουμε 513.100,48 ευρώ και ελπίζουμε να μην προκύψει περαιτέρω αύξηση.

-Έδωσαν παράταση στον «κακό «εργολάβο μέχρι τις 24 Ιουλίου!

Τα συμπεράσματα, η υπομονή και η… ανοχή δικά σας.

ΟΡΑΜΑ & ΔΡΑΣΗ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

19 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ναι θα βγουν τα καλόπαιδα του δημάρχου τώρα να βρίσουν και να πουν ποσό καλός είναι ο δήμαρχος.

    • Ένα γνωρίζω σαν Δημότης εκτός «παιγνιδιού».
      Κάποιος μας δουλεύει χοντρά.
      Ο δήμαρχος?
      Ο αντιπολιτευόμενος?
      Ο εργολάβος?
      ή … ΟΛΟΙ μαζί?
      Ποιος ευθύνεται για την καθυστέρηση του «κόμβου της Άρτας»?
      Ποιος ευθύνεται και για το τροχαίο του παιδιού, όταν χρόνια βαραγαμε το καμπανάκι?
      Πριν τις δημοτικές εκλογές να ξεκαθαρίσει το τοπίο.
      Τέτοια ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ επί σειρά πολλών ετών δεν μένει ασυγχώρητη και ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να μείνει.
      ΞΥΠΝΑ δημότη της Κώ επιτέλους.
      ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ εδώ και τώρα.

    • ΤΗΝ ΜΙΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗ ΒΡΙΖΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΛΕΝΕ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ.ΒΡΕ ΤΟΥ ΟΡΑΜΑΤΟΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΖΑΡΩΜΕΝΗ ΜΑΙΜΟΥΝΑ Η ΨΙΤ,ΠΕΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ;ΟΥΥΥΥΥΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΤΕ ΧΙΤ-ΤΑΚΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΡΑΜΑΤΟΣ.ΜΑΥΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΟΣΟ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΓΙΑΤΟ ΞΕΥΤΙΛΙΣΤΗΚΑΤΕ ΤΑΜΑΛΛΑ.

    • Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ,ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ///,ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΛΕΕΙ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ,ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ.ΓΚΕ-ΓΚΕ,ΖΑΡΩΜΕΝΗ ΜΙΡΑΝΤΑ.ΜΑΣ ΤΑ ΖΑΛΙΣΕΣ…….

    • Ιωαννα απο το χωριο δεν καταλαβες γιατι εφυγαν ολοι απο διπλα σου…..και ποσοι ακομη?παρε τον μιχαλακη που εστειλε ο νικηταρας και τρεχατε πισω απο εναν απερχομενο που δεν θελουν οι κωοι.Τζι-ω-βανα.

    • Για αλη μια φορα σας την εφερε ο δημαρχος.Σκεφτειτε και το καταλαβε τε.Την μια με τον καισαρλη,που την εφερε στον κυριτση,την αλη με τον γιωργαλη στην ζια που κρυφτηκε κιολας τρομαρα του,και τωρα σε εσενα με τον εργαλαβο.Η κουνα που σας κουναγε δεν ηξερε τι κουναγε.

    • να γιασει το στομα του κυριτση που σε αποκαλεσαι τενεκε ξεγανωτο.Γιατι πραγματικα σου ταιριαζει.

    • Γιατί δεν τοποθέτησαν φανάρια .
      Μία πολύ απλή και οικονομικότερη λύση;;;;
      Ξεκίνησαν όμως αυτά τα… φαραωνικά έργα .
      Στενεύουν τον δρόμο δημιουργώντας τεράστια αναταραχή στην περιοχή.
      ΕΊΝΑΙ ΠΟΛΛΆ ΤΑ ΛΕΦΤΆ ΆΡΗ ΚΑΙ η κουτάλα ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΓΕΜΊΣΕΙ ΝΑ ΦΆΝΕ ΟΙ ΠΕΊΝΑΛΈΟΙ !!!

  2. τα καλοπαιδα του δημαρχου.,..εκτος απο Νδημοκρατης και κυριστικος…διπλη η εγκεφαλικη νεκρωση

  3. ΔΗΜΑΡΧΕ ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ αν εχει πληρωθεί ανάρτησε το τιμολόγιο αν όχι τότε ο κόσμος δεν θα σε ψηφίσει αν όμως έχει πληρωθεί η κυρία Ρουφα θα πρέπει να πάει σπίτι της ως επικίνδυνη. απλά εγώ και όλοι οι πολίτες περιμένουν να δουν ποιος τελικά λέει αλήθεια. περιμένουμε την ανάρτηση σου Δήμαρχε…..

  4. miranta είναι γνωστό πλέον ποιο πρόσωπο βρίσκεται πίσω από το ψευδώνυμο σου . γενικά το μόνο που καταφέρνεις είναι να κάνεις κακό με το ύφος της γραφής σου σε αυτόν που νομίζεις ότι κάνεις καλό. θα σκεφτώ πολύ αν θέλω να ειμαι μαζι ξανά με τέτοιου ύφους υποστηρικτές της παράταξης . ένα ήταν το πρόβλημα η αλαζονεία και εσείς το συνεχίζετε.

  5. ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΕΝΕΥΟΥΝ

  6. Ευχαριστούμε τους δημαρχους ΚΑΙΣΕΡΛΗ-ΚΥΡΙΤΣΗ-ΝΙΚΗΤΑΡΑ για τα εργα στο νησί.

    Οπως αξιοποιηση οινοποιειου ,αβικω ,ναυτικου ομιλου ,αλεξαντερ φασιον, για την επιλυση του κυκλοφοριακου, για το χωροταξικο-πολεοδομικο σχεδιο ,για το κολυμβητηριο , τον μολο για τα κρουαζιεροπλοια ,επέκταση μαρίνας,για τους δρομους,για την καθαριοτητα.για την απομάκρυνση του ΚΤΕΛ κλπ. ΜΟΝΟ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ Η ΤΣΕΠΗ.Μασες ατελειωτες 1.463.337,36€ ΓΙΑ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΤΟ ΛΙΝΟΠΟΤΙ ! 745.000 ΓΙΑ ΣΤΑΔΙΟ ΦΙΛΙΝΟΥ ! 635.000 για τον κομβο! ΕΛΛΑΔΑ. δημαρχοι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ειναι ΜΟΝΟ για να γλύφουν το μελι.μονο υποσχεσεις ψεμματα και θααααααααααα….Αρπαγες ΜΑΣΕΣ εργολαβοι δημαρχοι.αναπλασεις πλατειες κομβοι για να γεμιζουν οι τσεπες.με 50.000 γινοταν κυκλικος κομβος.ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ!!!…ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ….ΜΑΣΕΣ…

  7. Ρε παιδιά ένα δεν καταλαβαίνω. Γιατί ένα έργο που μπορεί τεχνικά να τελειώσει σε 3 μέρες το πολύ» Ναι όπως το ακούτε ,,» 3 μέρες τεχνικά είναι εφικτό. 3 μέρες. Σε όλα τα κράτη τέτοιου είδους παρέμβαση κρατά 3 μέρες. Μια παρέμβαση μικρή. Τι κάνετε λοιπόν και κρατά 3 μήνες. Δεν μπορώ να καταλάβω τι κάνετε. //////ίσως. Μετα τόσο χρόνο στην κρίση της προηγούμενης δεκαετίας συνεχίζεται η//////με όρους ίδιους. Αρε ξεφτίλα. Ο δήμος να πάει σε νέα άτομα χωρίς δοσοληψίες κ υποχρεώσεις σε δικά μας παιδιά… Να σας πετάξει όλους έξω. Ανίκανοι. Ήδη η κίνηση στην πόλη από τώρα είναι υπερβολική. Έχουν μπει στην κυκλοφορία χιλιάδες ίσως νέα οχήματα ενοικιαζόμενα. Η κίνηση λοιπόν θα είναι εξωπραγματικη σε λίγο. Φτιάξτε κ σχεδιάστε νέους δρόμους. Κάντε τουλάχιστον αυτό. Μπορείτε? Τι ρωτάω όμως. Την απάντηση τι ξέρω. Εκλογές ερχονται

  8. 500.000€ για αυτή την παρωδία μήπως είναι πολλά;Η ακύρωση του περιφερειακού δεν στοιχίζει αφού πλέον η έξοδος προς χωριά ακυρώθηκε; Λάθος δήμαρχε μεγάλο…. Δεν χρειάζονταν στένεμα του δρόμου.Δυσλειτουργικο , θα το διαπιστώσετε…..

  9. ……ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΑ ΒΕΣΠΑΚΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ !
    ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ!

  10. Μένω Μαρμαρωτό. Χρόνια τώρα περπατώ για την πόλη, κάνει και καλό στην υγεία. Τώρα τελευταία μετά από δύο – τρείς προσπάθειες τα παράτησα. Από τον Σαγραίδο μέχρι τις βάρκες, αν το τολμήσεις, είναι ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ. Όπως γράφει φίλος, τα μηχανάκια και οι πεζοί περνούν μέσα από τα εμπόδια στην διασταύρωση. Ο κάτω δρόμος, αν τον πείς δρόμο, αρχίζει και μπολκάρει στην διασταύρωση της λαϊκής. Στην έξοδο ΑΒ η ΑΠΑΓΟΕΥΜΕΝΗ στροφή αριστερά, με ΜΗΔΕΝ ορατότητα, έγινε κανόνας πλέον. Καλό καλοκαίρι………..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ