Δύναμη Αλλαγής Κως 2023 – Ειρήνη Περή: Για τα παιδιά μας πρέπει να κάνουμε πολλά. Να έχουν ένα καλύτερο μέλλον

9
19311

“ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ.

ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ.”

 

Δουλεύοντας και μεγαλώνοντας ταυτόχρονα δύο μικρά παιδιά κατάφερε να αποκτήσει το proficiency στα Αγγλικά και να είναι τελειόφοιτη  Τουριστικών Επαγγελμάτων του ΕΠΑΛ.

Άξια θαυμασμού και επαίνου αποφάσισε να δώσει όσο περισσότερα μπορεί για το μέλλον των παιδιών της Κω.

«Για κάθε εργαζόμενη μητέρα o χρόνος μπορεί να είναι περιορισμένος, όμως πρέπει να κάνουμε τα πάντα για τα παιδιά μας και το μέλλον τους.

Τα παιδιά μας που είναι το ίδιο το μέλλον.»

Με λίγα και από καρδιάς λόγια δηλώνει τη συμμετοχή της στην κοινή πορεία μας για την ΚΩ που ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ.

ΕΙΡΗΝΗ ΠΕΡΗ,  ΜΑΖΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΟΝΟΜΑΤΑΡΕΣ,ΚΑΚΟΜΟΙΡΠ ΓΙΩΡΓΗ ΣΟΥ ΔΟΘΗΚΕ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΥΤΑΡΚΙΚΟ ΣΟΥ ΤΡΟΠΟ,ΕΔΙΩΞΕΣ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ.

    • Τα ονόματα σε φτιάχνουν εσένα;Όπως αυτά που έχουμε σήμερα και ο Δήμος κοιμάται δεν δουλεύει τίποτα και βγάζουν φωτογραφίες;Τέτοια ονόματα θέλεις η ανθρώπους να αγαπάνε το νησί και να δουλεύουν;Το όνειρο σου αν είναι μερικές ελιές ;Το δικό μας όχι.

  2. την πραγματικότητα θα είναι αργά για αυτους τους αμοιρους που σε θα σε ακολουθήσουν.

  3. Ο κ. Νικηταράς είναι ανάξιος για δήμαρχος.Να πάει στο σπιτάκι του.4 χρόνια χαμένα.Είναι μόνο για
    φιέστες και προβολή.Άντε γεια.

  4. Θέλω όλες οι παρουσιάσεις των υποψηφίων να γίνονται στο δημαρχείο, μπροστά από τις ανθοστήλες!! Έτσι, για να βλέπει ο κάθε εποχιακός υπάλληλος, που φτύνει αίμα για βγάλει 7000€ ολόκληρη σαιζόν, ότι με αυτά τα λεφτά ο Θεοδόσης αγόρασε 40 γλάστρες και 10 μετρα σωλήνα ύδρευσης !!!

  5. Τι εννοείτε κ. Περη; Με την παράταξη που επιλέξατε τα μόνα πράγματα που θα μάθουν τα παιδιά σας είναι: την ΑΛΑΖΟΝΕΊΑ τις ΎΒΡΕΙΣ την ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΤΗΤΑ κ την ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ συμπεριφορά προς τους συνανθρώπους τους!!!!! Μήπως ως μανούλα να το ξανά σκεφτείτε ….!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ