Δήμος Κω: Κυρίτσης και ψέμα, λέξεις ταυτόσημες

13
6170

Κυρίτσης και ψέμα, λέξεις ταυτόσημες

7700€ κοστίζουν μόνο τα παιχνίδια, που τοποθετήσαμε στο ειδικό σχολείο στο Πλατάνι

 

Πόσο ψεύτης και κινδυνολόγος μπορεί να γίνει κάποιος προκειμένου να βγει από τα αδιέξοδα του;

Ο κ.Κυρίτσης, μίσθωσε από το ΒΑΚΟΥΦ το παλαιό σχολείο στο Πλατάνι, χωρίς να προχωρήσει, ως όφειλε τότε, σε συνεργασία με τη διοίκηση του, στην τακτοποίηση των αυθαίρετων κατασκευών.

Αυτό δηλαδή που κάνουν όλοι οι νομοταγείς έλληνες πολίτες, αυτό που κάνει και ο Δήμος Κω με Δήμαρχο τον Θεοδόση Νικηταρά.

Η χρονοκαθυστέρηση σε όλη αυτή τη διαδικασία, σε συνδυασμό με γραφειοκρατικές διαδικασίες, στέρησε τη δυνατότητα στο ΒΑΚΟΥΦ να πληρωθεί εγκαίρως τα ενοίκια συγκεκριμένων μηνών.

Τα οποία βεβαίως εισέπραξε, με νόμιμες διαδικασίες, με εξωδικαστικό συμβιβασμό.

Ο Δήμος Κω κατέβαλε αυτά τα ενοίκια, που αντιστοιχούν σε ποσό 7000€.

Η γελοία αναφορά του ότι «δεν είχαν αυτά τα χρήματα για το σχολείο» επιστρέφεται προς εκείνον, που όταν έπρεπε δεν φρόντισε να βρει τη σωστή λύση για στέγαση του σχολείου αλλά τοποθέτησε εκεί τα παιδιά αδιαφορώντας για τις συνθήκες που υπήρχαν.

Ευτυχώς, με σειρά παρεμβάσεων, δόθηκαν λύσεις από την δημοτική αρχή Νικηταρά, βάζοντας τέλος στην εγκατάλειψη.

Ήδη έχουν υλοποιηθεί, η ανακαίνιση της αυλής με νέο δάπεδο, η κατασκευή τεσσάρων  μεταλλικών στεγάστρων, δάπεδα ασφαλείας, τοποθετήθηκαν νέα πιστοποιημένα παιχνίδια αξίας 7700€ που παρέδωσε η «ΜΑΡΙΝΑ», έγιναν και άλλες βελτιωτικές εργασίες.

Η αλήθεια είναι πως ο κ. Κυρίτσης αδιαφορούσε για όλα αυτά.

Θυμήθηκε ότι υπάρχει το ειδικό σχολείο τώρα που πλησιάζουν οι εκλογές.

Όσον αφορά στο Θεοδόση Νικηταρά αποδεικνύει με πράξεις ότι, στέκεται με σεβασμό και σεμνότητα δίπλα σε παιδιά και γονείς που αξίζουν το θαυμασμό μας!

Γραφείο Τύπου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μην δίνεται σημασία σε ανθρώπους που δεν θα ξαναδουν δημαρχεία.Κυριτσης και τα υπολοιπα που τον ακολουθούν έχουν σβήσει από το νησι

  2. αποκάλεσαν τους πολίτες σκουλήκια,κατεβάζοντας τα/////,άφησε ένα νησί στο έλεος του,και τι να προτοθυμιθουμε.Εδω …….κυνηγητο μέσα στο δημαρχειο.Ο χειρότερος που περασε απο τον δημο

      • Καλά σου λέει ο νεοδημοκρατης, γέρο ΨΙΤ,fυριτσικε, φέτος θα χορτάσεte βούρτσα, τόσο από την ήττα του ΠΑΣΟΚ όσο και από την ήττα του φίλου σου.Περαστικα κ@….

      • @ΑΛΙΟΤΟΜΑΡΟ,ΤΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΟ,ΓΕΡΟΞΟΥΡΗ,ΑΔΟΥΛΕΥΤΕ,ΚΟΠΡΙΤΗ,ΜΑΘΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ.ΟΙ ΚΩΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΑΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΦΑΣΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ .ΕΔΙΩΧΝΕ ΦΤΩΧΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ,ΦΩΝΑΖΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ,ΟΝΟΜΑΖΕ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΩΟΥΣ,ΚΑΤΕΒΑΖΕ … ΚΥΝΗΓΗΤΟ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ,ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΑΛΑ

        • Κοκοβιε…
          οταν εισαι σωστος στην δουλεια σου ΔΕΝ εχεις αναγκη ΚΑΝΕΝΑΝ αυτο δεν σου το εμαθε κανεις??Προφανως θα εισαι απο τις κοπριες που θελουν να κανουν οτι γουσταρουν…τσιφλικι ειναι μονο το σπιτι σου(εαν εχεις)…
          Σου ξαναλεω…οτι αυτο ηταν το λαθος του Κυριτση….δεν σας καθαρισε και το βρηκε μπροστα του!!!

  3. Λυπάμαι πολύ κύριε Νικηταρά! Αντί να κάνετε κάτι καλό για το νησί μας ασχοληστε συνέχεια με το Κυριτση. Δεν σας ψηφησαμε γι αυτό λόγο!!

  4. Δήμαρχε , τι φτιάξατε στο ειδικό Δημοτικό σχολείο????? Τα στέγαστρα με λαμαρίνα ???? Ήθελε τουλάχιστον πάνελ, ώστε να μην πυρώνει από τη ζέστη. Τέσσερις κολώνες με λαμαρίνα απλη?????.Σε συνδυασμό δε, με τον παλιό χλοοτάπητα που σας χάρισαν, στο διάστημα 10:30-13:30 που κλείνει το σχολείο ,τα παιδιά βγάζουν τη «λίλερη».
    Βρείτε χώρο για τους μαθητές με ειδικές ικανότητες ΧΘΕΣ!!! ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ,ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ.

  5. Ευχαριστούμε τους δημαρχους ΚΑΙΣΕΡΛΗ-ΚΥΡΙΤΣΗ-ΝΙΚΗΤΑΡΑ για τα εργα στο νησί.

    Οπως αξιοποιηση οινοποιειου ,αβικω ,ναυτικου ομιλου ,αλεξαντερ φασιον, για την επιλυση του κυκλοφοριακου, για το χωροταξικο-πολεοδομικο σχεδιο ,για το κολυμβητηριο , τον μολο για τα κρουαζιεροπλοια ,επέκταση μαρίνας,για τους δρομους,για την καθαριοτητα.για την απομάκρυνση του ΚΤΕΛ κλπ. ΜΟΝΟ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ Η ΤΣΕΠΗ.Μασες ατελειωτες 1.463.337,36€ ΓΙΑ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΤΟ ΛΙΝΟΠΟΤΙ ! 745.000 ΓΙΑ ΣΤΑΔΙΟ ΦΙΛΙΝΟΥ ! 635.000 για τον κομβο! ΕΛΛΑΔΑ. δημαρχοι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ειναι ΜΟΝΟ για να γλύφουν το μελι.μονο υποσχεσεις ψεμματα και θααααααααααα….Αρπαγες ΜΑΣΕΣ εργολαβοι δημαρχοι.αναπλασεις πλατειες κομβοι για να γεμιζουν οι τσεπες.με 50.000 γινοταν κυκλικος κομβος.ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ!!!…ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ….ΜΑΣΕΣ…

  6. Ρε παιδια ισχυει οτι τα 24 εκατ ευρω των αποθεματικων του Δημου Κω εκαναν φτερα σε ανυπαρκτα εργα?
    Εαν λεμε, εαν ισχυει κατι τετοιο και ευχομαστε να ειναι ραδιο αρβυλα τοτε,
    Νικηταρα Νικηταρα θα μπλεξεις για τα καλα και θα σε γλενταμε κανονικα!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ