Μιχάλης Γιωργαλής: Ζιά Ώρα Μηδέν!!

25
16270

ΖΙΑ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ !!!
Τα ψέμματα έχουν κοντά ποδάρια!!!
Αργά ή Γρήγορα ο κύριος Νικηταρας θα έπεφτε στον λάκκο που εσκαψε ο ίδιος!!!
Στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο του ζήτησα να μας πει εάν είναι νόμιμο το Πάρκινγκ και γιατί είναι σφραγισμένο από την περιφέρεια;;
Η Απάντηση ήταν ότι πράγματι είναι σφραγισμένο όμως λειτουργικό!!!!!!!!
Αυτό που σόκαρε την τοπική κοινωνία στην Ζια και εμενα προσωπικά είναι ότι σήμερα μάθαμε ότι πριν από το χώρο που ενοικιάζει ο Δήμος Κω προηγούνται δύο ιδιοκτήτες!!!!!!!!!
Και εδώ τίθεται το ερώτημα:
Το γνωρίζε αυτό το δημοτικό συμβούλιο 2011-2014 την περίοδο που έλαβαν την απόφαση για εκμίσθωση ;
Ο τότε αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών το γνώριζε;;
Το απέκρυψε;;;
Η προηγούμενη δημοτική αρχή είπε στους επαγγελματίες ότι δεν μπορεί να νομιμοποίηση ένα τέτοιο χώρο. 2014 -2019 κάτι για το οποίο πλήρωσε!!!
Ο κύριος Νικηταρας υπόσχεται στους επαγγελματίες το 2019 ότι:
Θα νομιμοποίησω το Πάρκινγκ μόλις γίνω δήμαρχος!!
Σήμερα λίγο πριν της εκλογές ξαναέρχεται για να ξανα υποσχεθεί ότι ψάχνει τρόπους !!
Δεν είναι η κακή διαχείριση !
Δεν είναι τα ψέμματα που υπόσχεται σε όλους ο κύριος Νικηταρας!!!!!!
🤫 ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΩΑΚΟΣ ΛΑΟΣ !!!!!!🤔🫣🤫

25 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Έπρεπε να περιμένεις λίγο ακόμα για την ανακοίνωση σου Μιχαλάκη. Όλοι ξέρουμε τι ακριβώς έγινε σήμερα. Έκλεισε το πάρκινγκ αλλά τα δικά μας αυτοκίνητα τα είχαμε μέσα… απλά ηξερες τι ακριβώς θα γίνει.. απλά έκανες ένα ακόμη σόου μαζί με τους αυλικούς σου……. δικαίωμα σου να είσαι ντενεκες αλλά βαρεθήκαμε να κάνεις τόσο πολύ θόρυβο…..κρίμα για το χωριό σου κρίμα…..

    • Τα έκανες ////ολέ και άντε να ξημερώσει να δούμε τι θα γίνει.
      Κριμας όμως γιατί είσαι καλό παιδί , αλλά….. παρασύρεσαι πολύ εύκολα από του επιτήδειους.
      Αυτά έχουν οι ασχολούμενοι με τα δημοτικά δρώμενα.
      Λούζονται με «ευχές» δικαίως ή αδίκως από τους συντοπίτες τους.
      Και που είσαι ακόμα.
      Σε 5 μήνες θα γίνει του…
      ΚΟΥΤΡΟΥΛΗ ο γάμος.

      • ΒΑΛΑΝΕ ΤΟΝ ΑΛΑΦΡΥ ΝΑ ΡΕΖΙΛΕΥΕΤΕ,ΝΑ ΤΟΝ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ,ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΤΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑ,ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑΝ …..ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥ ΒΑΡΕΛΙΟΥ ΘΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΧΑΠΑΡΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ.

    • Αυτους εχει ο κυριτσης,γιωργαλη,ρουφα,ο ιδιος ο κυριτσης,που εχουν μαθει να βριζουν σε συμβουλια.Και θελουν δημαρχεια.Θα φατε πολυ μαυρο σε λιγο καιρο.

  2. ΕΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ.ΣΑΣ ΜΑΖΕΨΕ…….ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΒΗΣΕΤΕ.ΣΑΣ ΣΙΧΑΘΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ

  3. Αντε παλι οι ίδιοι και οι ίδιοι.Σας βαρεθήκαμε και στο χωριό και στο τιγκακι.Να γιασει το στόμα του Νικηταρά που σας ξαποστειλε απο τον δημο.

  4. Βρε το κακομοιρο!! Εκλεισε για μια ωρα το παρκιν και ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ το ανοιξε αμεσως!!
    Το Μιχαλακι το καυμενο ετρεξε να το εκμεταλλευτει, φωναξε και τους δημοσιογραφους, αλλα πριν προλαβει να κανει αναρτηση, το παρκιν ανοιξε.
    Και οι επιχειρηματιες της ΖΙΑΣ, τον βλεπουν και γελανε.
    Την αλλη φορα θα του κτυπουν κατσαρολια..

  5. Πρόεδρος Κοινότητας Ασφενδιού αγνοείται. Τελευταία φορά εθεάθη να τρέπεται σε φυγή όταν αντίκρισε τον Νικηταρά και την δημοτική αρχή στην πλατεία της Ζιάς.

  6. Μιχαλακι έχεις κουράσει! Θα την πάθεις όπως ο ΣΥΡΙΖΑ, ίσως και χειρότερα! Μάζεψε τα έστω και την τελευταία στιγμή και πήγαινε σπίτι σου! Για 300 …Πάρτο χαμπάρι.

  7. πάρτε τηλέφωνο τον κύριο στο εξωτερικό να σας πει ποιος τον πηρε τηλέφωνο για να δημιουργηθεί το προβλημα . ντροπή και μόνο ντροπή για αυτούς που για τις καρέκλες πουλάνε φιλίες και το καλό του τόπου. ντροπή….

  8. στις πλατες ενος ολοκληρου χωριου και των ανθρωπων που ζουν απο τον τουρισμο. Ντροπη. Ποιος την εχασε……….

  9. Ρε παιδια ηταν οτι χειροτερο αυτη η τετραετια αλλα το θεμα δεν ειναι αυτο. Το θεμα ειναι τι θα ψηφισουμε τωρα πραγματικα αναρωτιεμαι ολοι αχρηστοι ειναι.πειτε την γνωμη σας

    • Βλακα βαλε κατω πρωτα χαρακτηρες ,βαλε εργα ν,και διαλεξε τι θα ψηφισεις.Ο νικηταρας ειναι απο τα καλα παδια του νησιου,όχι ο πιο μισητός δημαρχος που περασε.Να σου θυμισω τι εκανε στους κωους;μαλον οχι γιατι πρεπει να τα γνωριζεις.Τον δημο τον αφησε χρεωμενο,και το νησι στον αυτοματο.Τωρα βλεπεις κατι τετοιο;ΟΧΙ.Καλημερα και στον τελευταίο πολιτη λεει ο νικηταρας, δεν βριζει……………….

  10. Να προεδρος, να χαρα!! Αντι να παει να το ανοιξει, πηρε τηλεφωνο τους δημοσιογραφους να κανει τζερτζελε!!
    Ο ανθρωπος ειναι για λυπηση. Γελουν και οι πετρες με τις κ@λοτουμπες και με τα καμωματα του. Ειναι ομηρος ο κακομοιρης, και κανει οτι τον διατασσουν.

  11. Πέρα από το τι έχετε να πείτε για το Μιχάλη,στο συγκεκριμένο θέμα έχει δίκιο! Η Ζια έχει διαχρονικά ένα τεράστιο πρόβλημα με την πρόσβαση το πάρκινγκ αλλά και τη διαφυγή εάν γίνει κάτι κακό!!! Όλοι προσπαθούν να το λύσουν το πρόβλημα τελείως πρόχειρα!!! Προσέξτε όμως γιατί μέχρι τώρα μας προστατεύει ο Θεός και δεν έχει γίνει κάτι! Εάν ξεσπάσει πυρκαγιά κατακαλοκαιρο ετοιμάστε για δεύτερο Μάτι και μην περιμένετε βοήθεια μετά από κανένα δήμαρχο και καμιά πολιτική προστασία !!!

  12. Μιχάλη μην μασάς εμείς εδώ στο χωριό ξέρουμε πόσο εργατικός είσαι και πόσο αγαπάς το χωριό!! Σε στηρίζουμε και σε θέλουμε για Αντιδήμαρχο. Είμαστε όλοι μαζί σου.

    • Όνειρα θερινής νυκτός. Φυσικά και δουλεύει….όχι για το χωριό αλλά για το δικό του συμφέρον όπως πάντα. Εξάλλου φαίνεται και από τις κωλοτούμπες που έχει κάνει διαχρονικά. Άσε να τον πάρει πρώτα κάποιος υποψήφιος δήμαρχος μαζί του και τα υπόλοιπα τα βλέπουμε.

  13. Ρε παιδιά εγώ δεν κατάλαβα τελικά τσακωνομαστε για να γίνει καλύτερη η καθημερινότητα μας ή για το ποίος θα γίνει δήμαρχος ??

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ